Пъзели 54

• 24 729
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Chibli, тъкмо си мислех, че пропуснах момента и аз да участвам. Щях да се конкурирам по време с тази девойка.

# 631
Колко човека печелят? 10 ли бяха? Бухтичка изглежда има голям шанс, доста е напред. Другите момичета не ги разпознавам. Има две Марии, коя е нашата - Димитрова?

# 632
Гледам през телефона и може да не виждам добре, но ми се струва, че пъзела на Гергана стои недовършен и има няколко разпръснати парченца. Така ли е или бъркам нещо.
Скрит текст:
Иначе видях, че Зорница приключи.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 11:34 от vox

# 633
Ех, хванах последните 5 Мин само и то през телефона. Нашите момичета спечелиха ли?

# 634
  • Русе
Гергана Искрева е победителката с време 44 мин.

# 635
  • гр. София
Така ми се струваше и на мен, че има парченца около пъзела, но обявиха, че тя е победител с време 44 минути. Направо нечовек!

# 636
Зори, не те упреквам или нещо Hug Просто по изключение този път има представител и на моята група на това състезание (групата на бавноредящите). Не мога да не й симпатизирам.

# 637
  • Русе
Така ми се струваше и на мен, че има парченца около пъзела, но обявиха, че тя е победител с време 44 минути. Направо нечовек!
Тези парченца май са на самата папка нарисувани

# 638
  • София
Мисля, че никоя от нас не се класира, но аз завърших пъзела 3 минути след като спряха стрийма. Значи около 5 след последния. Труден пъзел беше.

# 639
За две минути се разсеях и изпуснах финала. Поздравления за всички, до последно имаше шанс.

# 640
Зодиакални знаци
500 части
Black Sea Puzzles

Не знам колко точно редих след финала, няколко минути, общото ми време е 1:14.

# 641
Браво, момичета! За този тъмен пъзел, времето ви е много добре. Heart Eyes
А Гергана как го нареди за 44 минути, наистина не знам. Честно казано ми беше мъка гледането през телефона, всички участници на екран, почти не виждах какво се реди. На няколко пъти си правих screen shot, за да видя кой до къде е стигнал...

# 642
  • Варна
Браво, момичета, представихте ни достойнио! HeartsFlowers Hibiscus

# 643
Браво момичета! Страхотно се представихте Trophy!

Нещо моментът  с обявяването на победителя и последващите класирани  не е измислен добре. Направо нищо не разбрах. Кой, кога завърши и после колко още остават да се класират... Изведнъж както си редят- и ...хаос-почват масово участниците да си изключват връзката...
Някак недовършено... За къде бързат?!  Нали всичко е с рекламна цел..Ми накрая гръмко да обявят победителите,  пък да ни пуснат едно рекламно клипче, нещо да кажат- как са стигнали до решението за темата на пъзелите, как са си подобрили качеството и как реденето на пъзели развива и двете полукълба на мозъка ....

# 644
  • София
Аз гледах на компютър, но много малко пускаха на голям екран редящите. Това 44мин е нереално за първо редене  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт