Пъзели 54

• 24 721
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Този пъзел изглежда да е с лъскави парчета. Както знам как не харесваш лъскаво... Joy

Иначе на мен също не ми вдъхва доверие.

Аз мисля също да пробвам пак да го наредя със сортиране, интересно ми е дали ще смъкна или ще е същото време.

# 661
  • София
Ще смъкнеш, Simple Smile
Не съм гледала още видеото даже от квалификацията, в която участвах, та не съм гледала и как редите на финала. Но съм порбвала да изсипя всичко на масата и да разделя всичко в две кутии - всеки път е по-бързо с кутиите. А вие с каквато скорост редите... гаранция ще свалите от времето си всички Simple Smile

# 662
Ей, какво съвпадение, днес в Щатите също са имали онлайн състезание. Не бях влизала напоследък в инстаграм и съм изпуснала. Утре като се наспя ще си пусна да видим как го правят там.
Ето видео от първа група (ако разбирам правилно) - https://www.youtube.com/live/ZeQuWl79EIU?feature=share
Гледам, че ще има още един лайв след два часа, но аз нямам търпение да си легна Smile

# 663
  • Варна
Пише, че е tight fit - тук. Но е магазин, така че не е задължително да е вярно.
Тук намерих за производителя - reddit, казват че има много влизащи на грешни места и не е стегната сглобката.

Редакция:
Ето пресен пресен Master Pieces 1000:

Изненадващо лошо качество. До сега на Master's Pieces все съм била доволна. Скъсано парченце още при разпечатване:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 22:15 от white duckling

# 664
  • София
Като заговорихте за качество, днес снимах как е този, който редя Simple Smile Много, много различен от всеки друг Трефл, който ми е попадал в ръчичките - страхотен е Simple Smile Дебели, матови парченца, чудесна сглобка, не съм успяла да лсожа ни едно на грешно място.

# 665
Момичета, поздравления за достойното представяне!

И като заговорихме за Trefl искам да кажа, че придвижих пъзела до България без услугите на куриерска фирма. Аз самата си идвам другата седмица, така че vox ако съм разбрала правилно и си от Пловдив, може да се разберем и лично да ти го предам.

# 666
Jenaiassez, правилно си разбрала,от Пловдив съм. Благодаря ти за предложението и усилията да го придвижиш до тук. Пиши когато ти е удобно да се разберем. В крайна сметка ми спести един бонус. Hug

# 667
Чак пък толкова ли да са разпознаваеми наистина.
Всеки може да се пробва и да види колко лесно/трудно се разпознават частите.

white duckling, страшно много инфо, благодаря ти Hug Засега определено ще пропусна, гадно е просто да дадеш много пари и после да те дразни качеството.
Апелирам Равенсбургер да й плащат повече пари и да правят нейните пъзели Smile

Хвърлих бегъл поглед на америнаското състезание вчера. Подобно е много на нашето, изпращат им запечатан пъзел, отваря и редят. Хареса ми как са сложили таймер. Също така постоянно коментират.
Линк за 500 части двойки, редят 500 на Равенсбургер - https://www.youtube.com/watch?v=ZeQuWl79EIU&t=3227s
Линк за първа група индивдиуални, редят 500 части Кобъл хил - https://www.youtube.com/watch?v=m4FbqRn5MfY&t=5436s
2-ра група индивидуални - https://www.youtube.com/watch?v=Vc1IXpYsPuA&t=2363s

Реално двете групи индивидуални редят един и същ пъзел. Само им казаха на първата група да не постват снимка на пъзела в социалните медии до 6 часа. Не съм сигурна какви са мотивите за това решение, но сигурно има такива.
Опитвам се да разбера дали има резултати в писмен вид някъде, но засега не откривам.
Карън участва индивидуално и в двойка с Ивон.
Сега определено ми се иска да се пробвам на кобъла и аз да видя къде ще се наредя като време, обаче така да мразя големи части. То сигурно и го няма тук този засега.

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 10:19 от Бухтичка

# 668
  • Варна
Линковете нещо не работят при мен. Водят към картинка само.

ToniShu, мъжът ти как точно вгради клечката в парченцето? Изряза му жлеб ли? Моля за малко техническа информация Flowers Bouquet

# 669
  • София
И при мен на линковете излиза само картинка.

# 670
Оправих линковете, не съм догледала сутринта.

# 671
Достави ми истинско удоволствие.
Ще си имам скъп спомен от теб, Тони! Heart
Много, много ти благодаря!
Hug

Pink Floyd, 1000 части
Aquarius

За първи път редя на марката. Хареса ми качеството. Парченцата са твърди, с гланц и влизат на точното място. А самият пъзел се реди на един дъх.

# 672
  • гр. София
Погледнах състезанието. Така е много по- добре и времето се вижда и коментари има. Има какво да подобрят от Озон.

# 673
  • София
Много красива Магнолия от Мона Лиза, благодаря.

И прочита на внучката Joy

Скрит текст:

# 674
Браво на внучката, чудесен прочит!

Общи условия

Активация на акаунт