Пъзели 54

• 24 785
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честито да класиралите се!
Браво на всички, който се включиха и успех на тези, които ще редят!
Аз ги харесвам пъзелите, този в момента е моята зодия и ще си го взема, когато излезе в продажба, предишния беше зодията на ММ. Мисля да ги взема заедно със зодиите на децата.
В Турция ли са произведени?

# 196
Да, в Турция където правят Магнолия.

Стриймът е изключително "вълнуващ" засега. Всички са в лежерно темпо, сякаш имат цял ден пред себе си. Весето май не я видях засега.

# 197
  • София
И аз не я виждам. Странно реже екраните на хората тоя стрийм, малко се вижда.

# 198
Да, аз даже тъкмо викам "ето, мъж", после се зачудих защо е толкова лежерен, а не му виждаме и масата" и така докато прочета, че това е хоста Sweat Smile

# 199
Не, не, друг мъж имаше съвсем в началото Joy

# 200
Как е името и фамилията на Весето? Има една Василия на червена маса, доста добре върви. Цялото лице е готово

# 201
  • София
Весела е тя, не знам дали иска да казвам фамилията, но започва със С.
До сега не съм видяла да я показват. Angry

# 202
Все още не съм видяла Весето.

Сега се загледах, мъжът, който реди беше победител в една пъзелмания по двойки преди.

О да, сега го показаха, доста е напред, ще се класира със сигурност.

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 13:53 от Бухтичка

# 203
Този е много по-приятен за гледане, направо си е симпатичен в сравнение със "Серината Уилямс". Може би една идея по-лесен.
Догодина, момичета, се записвате  за участие в последния ден, в последния час. Така ще се стесни кръгът на пъзелите, които може да ви се паднат, а и ще имате време да се запознаете с картината. Ако пак е на Black sea и e непускан в продажба пъзел, де...

# 204
  • Русе
И аз не виждам Весето,оглеждам се за дрехата,с която каза,че ще е облечена.
Поздравления за всички, които се бориха с Лъвицата.Явно това ще се реди, зодиите.И моето мнение е,че ще бъдат пуснати в продажба много скоро. Има ги на гърба на кутията,което няма как да е случайно

Eleynдано бързо да минава вируса на слънчицто и на теб да ти е спокойно.

Йоанка ,да ти е жива и здрава рожденичката🎉🥳

На мен тези пъзели ми допадат за редене и бих си взела цялата серия. Естествено ще започна с моята зодия -Близнаци.

# 205
Този младеж Андрей, явно е участвал и сутринта-в ляво, зад него на един стол е пъзелът от сутринта.

# 206
Няма да го пускам пъзела . Липсва едно парче и явно фабрично го няма , защото не го намирам никъде . Пъзела се оказва непотребен за мен , освен да го хвърлям , друго не виждам какво мога на направя .

# 207
Ей, това ли е Весето? С блузата бяло и черно?

# 208
  • София
Видях Весето, доста е напреднала. Май само фона ѝ остава.

Аз ще пусна моя от сутринта, тогава. Бътерфлай, не го хвърляй твоя, продай го за символични пари

# 209
Този младеж Андрей, явно е участвал и сутринта-в ляво, зад него на един стол е пъзелът от сутринта.

Не участваше, може би половинката му е участвала тогава.

Ее, видях я най-сетне и аз Весето. По едно време се изнервих и станах да си поредя от моя пъзел Joy

Общи условия

Активация на акаунт