Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 28 806
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Дубай
Рени, тъкмо си се появила-я кажи този хубавец на аватара ти ГГ в новя сериал Terzi ли е? Чаатай? Нямам търпение да започне, много интересни трейлъри пуснаха.

Да, той е Simple Smile Беше млад и хубав, ама сега…
Да ти кажа и сега в Терзи грабва окото😍Нямам търпение за сериала.

Момичета, и Сейран, и Ферит са като коне с капаци, за мен и двамата имат голяма вина за всичко, защото не се изслушват и не водят диалог, а някакъв монолог... Гледат да се наложат един другиго.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 22:22 от I.V

# 556
# 557
Оф, ще им се не знае и фрага..
Спойлерите излезнаха верни.
Единствено ме изкефи Ферит какъв тупаник удари на Тарък😁

# 558
Всички спойлери се оказаха вярни. Чудна серия. Тарък е моят принц на бял кон 😂😂😂

Да видим реално в епизода как ще се държи Ферит, но ако наистина е с Пелин и в бара, и в ресторанта, че и в леглото, ще докаже, че нищо от всичко, което каза не е истина. Иначе даже и разделен със Сейран не би се доближил до Пелин, след всички мизерии и големи приказки. Но! Има надежда да не е точно така както изглежда и Феро да не е пак дъно. Много се надявам.

# 559
Дотук ми харесаха 2 момента - Феро фрасна Тарък, и Суна видя Кязъм и Зерин. Лека-полека ще се разплетат нишките. А, и Сейран нещо спомена за имущество, че онзи затова изтрещя.

# 560
  • Дубай
Големи балъци са Сейран и Ферит... Викам да си се женят за Тарък и Пело и, кой от къде е дет де казва

# 561
Сега ако някой преведе, ще е перфектно. Че така без превод, не се разочаровам и нямам търпение, ама не разбирам нищо. 🤣

# 562
И новината във вестника пак е за Ферит . Кязъм остана без благата. Сейран казва, че всичко, което им се случва е заради преживяванията в онази къща (предполагам на Ферит) и не свършва.

# 563
Сейран да не се сърди.
Тя поиска развода, тя излиза на срещи с Тарък. Хайде, бе! Ще си прави каквото иска Ферит

# 564
Абе да си прави Ферит, но точно с Пелин? С 20 мацки да се напие окееееййййй, но Пело! Бляк!

# 565
Как беше профила в туитър, дето пуска преводи на английски, да схванем нещо, преди да излезе този на български, че сме нетърпеливи?

# 566
Океей, Феро и Мерт са едни и същи... 😂
Той толкова е себе си в сериала, че понякога си мисля, че самият Мерт страда,смее,шегува...

# 567
С две думи дъртия Халис каза на излизане на Сейран да изчезва и да е с хората, с които заслужава. Тарък май й каза, че ще й помогне да забрави всичко, което е преживяла и ще я накара да полудее от щастие. Ферит му каза, че ще му счупи ръката. Казъм като разбра какво е подписала и че пара йок, откачи, обижда я, че е куче. Тарък  показва снимките й казва, че сега разводът ще е лесен. Сейран каза на сестра си, че всичко им се случва заради преживяното в онази къща. Съвсем грубо разказвам, ще изчакаме някой да преведе точно.

Тук има с руски субтитри https://turkru.tv/zimorodok-30-seriya-5.html#frag_2_(subtitry)

# 568
Много се чудя какво казва Ферит на Пелин в края, че тя е толкова очудена..  този сериал не знам на къде върви ама дано да е на хубаво... едни и същи локуми .. Сейран пък ще се сърди ли сега.. и тя не знае какво иска, няма право да съди Ферит този път..

# 569
Не знам какво й казва, ровя из туитър и е пълно с пожелания рейтингът им да падне.

Общи условия

Активация на акаунт