Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 29 287
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Аз не мога да разбера как някой би се влюбил в жена като Сейран? Първо Юсуф, после Ферит, който изтърпя много повече от ужасния й характер.

# 241
В туитър чета.. По закон в Турция не можеш да се разведеш по взаимно съгласие преди да е минала една година. Другото дето пишеше, че 300 дни трябва да минат да включиш друг брак. Дали наистина е така?
Което прави сценарият още по-абсурден 🙄

# 242

Предполагам, че спада е заради празника. Епизода си беше трепач

Добър ден! Какво да кажа ..
kina yaktim kiz 😂😂😂

И при все, че имаха празник, на тая серия-цирк, и това, което последва, много им е.
Съжалявам, че го казвам, защото такава история, а така късат нервите. Иначе всички играят зверски. Като оставим настрана това, ако има АфРам, радвам се много за тях. 😍

# 243
Нали се говореше, че Ферит като разбира, че Ифакат е сътворила всичко, щеше да каже на Сейран. А дядото и той уж я надуши, че умишлено натирва Сафетови.. пък никаква реакция там, така си я оставиха да си действа под носа им.

# 244
В туитър чета.. По закон в Турция не можеш да се разведеш по взаимно съгласие преди да е минала една година. Другото дето пишеше, че 300 дни трябва да минат да включиш друг брак. Дали наистина е така?

И аз го четох това Тези 300 дни били , ако евентуално има бременност И се надяваха сценаристта да не забрави законодателството все пак Grinning

# 245

И аз го четох това Тези 300 дни били , ако евентуално има бременност И се надяваха сценаристта да не забрави законодателството все пак Grinning

Те СЦ колко неща забравиха от началото на сериала, та едно законодателство ли няма да пропуснат 😀😁

# 246
"Как някой би се влюбил в жена като Сейран? "
И какво и е на Сейран ? Младо момиче , което имаше мечти ,въпреки тежкия живот у дома.
Дойде Ферит , пожела я и я превърна в "дива коза". Ответна реакция !
Не съм адвокат на Сейран, но никога няма да приема постъпката на Ферит. Оттам започнаха бедита както за нея , така и за него.Да беше си взел Суна - смирена ,страхлива, а и тя умираше от желание да му бъде съпруга. Щеше да продължи рода  и живота си по същия начин.Нямаше сега да крещи до полуда и да рони сълзи нонстоп. Но нямаше да я има и тръпката.Много неща нямаше да ги  има! Влюбването , ревността,желанието да си  единствен /и при двамата/. Скука ! Скукаа!
А сега  екшън! Крещят, обичат се , мразят се, разделят се, сдобряват се - пълна програма.Тези двамата са си лика-прилика. Един за друг.Толкова страст има и енергия , че ни Пело ,ни Ифакат, ни Тарък ще ги разделят задълго
Това са те - двамата. Защо тогава се опитваме да се обясняваме  кой е по-по- най.
Както бракът беше само на хартия , така и разводът ще бъде !

# 247
# 248
Мили мои цивилизоване градски момичета. Там аршините са други, като в целия  Изток. Погледнете никяха. Той и Тарък, ако вече има жена, се готви да вземе Сейран за 2-ра, 3-та и т.н. жена. Как си представяте някой , който стреля в резиденцията си с пушка по мечета да го интересува законодателството? Актът на Халис с документа според мен е просто знаков- за имуществото. Или за старт и на официалната процедура. Интересното при никяха е, че ако се стигне до развод, страните могат да се съберат пак, само ако жената вече е имала интимен контакт с друг мъж. Малко е далеч от всичките ни "законови" представи...

# 249
За оправяне на настроението

# 250
Дано излезне някой положителен спойлер .. или втория фраг да вдъхне лека надежда .. иначе да приключват сезона.

# 251
Дайте по едно рамо за нашия Рамо, за Афра и за режисьора, ако не ви идва да го удушите Grinning Може да се гласува на всеки 2 часа, не съм проверила дали е така. На предпоследният ред са нашите-първо за актриса, после за актьор и на трето място за режисьор
https://uluslararasizirveodulleri.com/ankete-katilin/?fbclid=PAA … Vupfu5zbxQ07dDAlQ

Спойлерите рязко намаляха, да не кажа, че изчезнаха след като започнаха да подават на съд акаунти, които публикуват информация и да блокират. Обаче днес са изкарали един от 28ми март, който подробно разкзава за днешния епизод, тогава никой не го взе на сериозно.

До колкото съм чувала брак може да се развали само 24 часа след подписите без проблеми, след това 300 дни процедурата е много тегава, но все пак тук става дума за Корхан, който е капо ди тути капи, така че... всичко е възможно

# 252

Дано да си права,а то иначе излиза,че те двамата са семейна двойка и Ферит бей системно изневерява на Сейран ханъм ,че даже и посяга
И някак услужливо забравяме,че тя самата го изпращаше при Пелин и нямаше нищо против,само и само да не я закача

# 253
Аз пък се обявявам за адвокат на Ферит.
Сейран от самото начало знаеше да отношенията му с Пелин. Даже го прикриваше. Накрая се влюби в него, отключи се маниакална ревност и проблемите започнаха.

Как се очаква от Ферит да приеме случващото се? Той натърти няколкократно, че "Сейран е ВСЕ още моя съпруга".  И в действителност същата тази съпруга да бъде продадена и сгодена е пълен абсурд. Той много добре и знае, че мафиота Тарък може да не прояви неговото търпение и да насили Сейран. За това вчера каза, че "никой не може да хвърля око на жена ми, достойнството и честта ми".
Предвид последните ситуации съм абсолютно на негова страна.
Сейран като е толкова честна защо не каза на баща си, какво се е случило през първата й брачна нощ? Защото й беше изгодно да стои при Корхан тогава. Сега изведнъж наежи гребена и направи хиляда простотии.
Иначе да, вдигането на ръка е недопустимо, но и да обвиняваш по такъв грозен начин и да говориш толкова гадни и болезнени неща на човека отсреща, също не е ок. Да не забравяме какво докара Ферит до там, че да вдигне ръка.

Ако ти си му адвокат аз направо съм защитник на защитниците от много време и не напразно писах анализ май пак е време да задълбая в почивни ден.

# 254

Дано да си права,а то иначе излиза,че те двамата са семейна двойка и Ферит бей системно изневерява на Сейран ханъм ,че даже и посяга
И някак услужливо забравяме,че тя самата го изпращаше при Пелин и нямаше нищо против,само и само да не я закача

Нима  изневярата е привилегия само на семейните ?
За нея посягането е като червена линия.Това е кошмарът и  - да не би да има съдбата на майка си. Той като влюбен и чувствителен мъж , трябваше да е наясно с това.
Не съм забравила ,че го изпращаше при Пело.Какъв избор имаше - тримата в леглото ли ?

Общи условия

Активация на акаунт