Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 29 297
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Според мен ще се влачат в съд и там може да се откаже някой от тях. По-скоро Ферит. Макар че като гледам във фрага и той развя бялото знаме.
Поне да ги бяхме видели истинска двойка 2 3 епизода.
Ако си бяха консумирали връзката, по-трудно щяха да се разделят.

# 256
Снощи антепския фъстък ме ядоса....днес се успокоих ...приемам така нещата - наслаждавам се на прекрасната игра на Рамо и да става каквото ще . Grinning
Феновете в Т са извадили кадри от документите с развода, пишело че обезщетение не се полага и сметките на Кязъм щели да излязат криви. Смятат, че Халис играе игра, научил е нещо и всичко това го прави, за да ги провокира...ами дано!

# 257
И аз това се сетих одеве.
Кязъм остана без парички от развода 😁
Той Халис да не очакваше, че Сейран ще търси пари от тях? 😁

Ферит как издържа на цялото това напрежение и стрес с диабета не знам.
Сценаристът накрая да го вкара в болница, да видим Сейран как ще реагира 😁

# 258
И според мен дядото Халис знае нещо, защото в предишните епизоди, когато Ифакат каза, че е намерила съпруг на Суна дядото каза: “Ифакат се опитва да играе игрички с малкия си мозък”. Дано това да не е развод. Сейран обаче наистина обича да е смачквана, както й беше казал Ферит…

Снощи антепския фъстък ме ядоса....днес се успокоих ...приемам така нещата - наслаждавам се на прекрасната игра на Рамо и да става каквото ще . Grinning
Феновете в Т са извадили кадри от документите с развода, пишело че обезщетение не се полага и сметките на Кязъм щели да излязат криви. Смятат, че Халис играе игра, научил е нещо и всичко това го прави, за да ги провокира...ами дано!

# 259
Ферит иска Сейран защото е чиста и непорочна ! Тя не е нито Пелин ,нито Султан ,нито Ифакат .....
Сейран е самоуважаваща се при все насилието и обстоятелствата ,кое/и/то и налагат и прилагат .

Сейран не иска Ферит защото ..."Боклукът на Истанбул е МОЙ "....каза ФерО  БЕЙ ...и достатъчно ГОРДО ......
Ферит и да  иска да го изчисти не може, защото той е и в спалнята му /им .....Султан ,Пелин ...... Ифакат , Зерин/ даже и  журналиста / ....и "законите "  на дЕдЕ пред ,които той  трепери .....и не Сейран е инструментът за чистенето му .....това е ГОЛЯМАТА  му /една от всичките/ГРЕШКА !!!
...
Грешка е ,че удари Абидин , грешка е ,че отхвърли предложението на Сейран под моста . Бъди ЧОВЕК  , дори когато  си  паднал . Дължиш му живота си в някаква степен , а не ...."ще говорим за любовния живот на Абидин и Суна ..."
...
Чакам "ЕСЕНТА"  защото  "Пилците се БРОЯТ  на  ЕСЕН "

# 260
Ферит иска Сейран защото е чиста и непорочна ! Тя не е нито Пелин ,нито Султан ,нито Ифакат .....
Сейран е самоуважаваща се при все насилието и обстоятелствата ,кое/и/то и налагат и прилагат .

Сейран не иска Ферит защото ..."Боклукът на Истанбул е МОЙ "....каза ФерО  БЕЙ ...и достатъчно ГОРДО ......
Ферит и да  иска да го изчисти не може, защото той е и в спалнята му /им .....Султан ,Пелин ...... Ифакат , Зерин/ даже и  журналиста / ....и "законите "  на дЕдЕ пред ,които той  трепери .....и не Сейран е инструментът за чистенето му .....това е ГОЛЯМАТА  му /една от всичките/ГРЕШКА !!!
...
Грешка е ,че удари Абидин , грешка е ,че отхвърли предложението на Сейран под моста . Бъди ЧОВЕК  , дори когато  си  паднал . Дължиш му живота си в някаква степен , а не ...."ще говорим за любовния живот на Абидин и Суна ..."
...
Чакам "ЕСЕНТА"  защото  "Пилците се БРОЯТ  на  ЕСЕН "

Напълно съм съгласна с вас !
Снощи много се ядосах на Сейран но днес като изгледах серията отново видях,че не на Сейран а на Ферит трябва да се ядосвам повече. Когато влезе при нея в стаята вместо да я прегърне той започна отново да я упреква за решението на баща и да я омъжи за друг. Сейран му го каза много ясно, че тя отговаря за нейните действия,че тя не е отишла да се среща с друг. Но Ферит отново под влиянието на гнева си вместо да я прегърне той отново започва да я подтиква да говори неща,който не иска да чуе. Затова аз съм на мнение,че Ферит от тук на сетне трябва да докаже любовта си към Сейран с действия и тогава да очаква същото и от нейна страна. А за Халис ага тайно се надявам да се осъзнае след като видя,че Сейран не я интересуват привилегиите, който и дава фамилията Корхан. Много ми хареса отговора, който му даде Сейран,че фамилията му освен болка нищо друго не и донесе.

# 261
Кака Бирсен ни подготвя:

Епизодът на Рибарче, който излезе на екран снощи, възмути вярната публика на сериала. В поредицата, в която действието не се забави, напрежението не спадна нито за миг. В историята на сериала, която беше планирана от самото начало, имаше план Сейран и Ферит да се разведат и Ферит да се ожени за Пелин. Но след това историята пое в друга посока. Сега подписването на документите за развод от младата двойка, нещата се промениха. Повечето от публиката реагираха на хода на историята в социалните мрежи. Междувременно гледаемостта на сериала също беше висока, въпреки падащите рейтинги със затоплянето на времето.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/yali-capkininin-seyirciyi-cildirtan/20594/

Направи ли ви впечатление репликата на Зерин към Пелин:

Тъй като не мога да те излъскам повече, принудена съм да накарам Сейран да падне (разбирай в очите на хората). Явно това е и посланието на сценаристите към нас Grinning

# 262
Каквото и да направи Зерин няма как Сейран да подне до положението на Пелин. Защото Пелин никога не е била на нивото на Сейран от морална гледна точка. Сейран никога не би действала като Пелин,а да не говорим за нещата с който Пелин се е съгласявала от страна на Ферит. Пелин няма себеуважение към себе си, а иска другите да я уважават. А също така Ферит и Халис ага нямат право да се ядосват на Кязъм като самият Халис се съгласи да се срещне с Пелин. Като вариант за евентуална жена на Ферит след Сейран.

# 263
Хайде,Софи,добре се завърнала!Липсваше!
Сега да питам коя от нас се е скарвала с приятеля/съпруга си/?
Коя от Вас е искала неистово да се сдобрите,да се помирите,да сте си в прегръдките отново?И то след доста тежка раздяла,за която сте имали някаква грешка,но в далечното минало,която няма нищо общо с настоящето
Сигурна съм,че всяка от нас е преживявала подобно нещо
И сега да си помислим,Софи,ти също-ако човекът Ви се обади и Ви определи среща и то много спешно какво ще си помислите?Че Ви вика в гората за дърва?Да берете гъби?
Неее.....ще си помислите,че този човек е размислил,че му липсвате толкова,колкото той на Вас и,че иска да се сдобрите?Нали?Логично
Да,ама не
Този човек,плюейки на Вас и на Вашите чувства Ви вика в гората,за да свършите работа
Да помагате!На кого?На двама вече възрастни хора,които са способни и сами да се оправят,само да поискат
Които преди да поискат помощ от Вас ,даже и за секунда не са се замислили какво е Вашето положение,дали изобщо сте в кондиция и на себе си от проблемите на главата си
Е,точно това се случи и с Ферит и Сейран под моста
Ако съм аз на мястото на Ферит ще си тръгна и не само,повече никога няма да се обърна
Не знам той колко пъти нарани Сейран,но колко рани получи той от нея?
Не ги броих,но не ми и трябва
То се видя кой без да мигне се подписа по най-бързия начин и кой толкова трудно сложи подписа си,припомняйки си всички прекрасни моменти помежду им
Разликата между двамата е чувствителността
При единият липсва напълно,а при другият е в изобилие

# 264
Интересно!!!  Що ли Абидин не си помисли същото  , а се изстреля в конака на Тарък ?!?!?!

Щото е СЛУГА ,нали ????? Едва ли е "човек "......

# 265
В туитър чета.. По закон в Турция не можеш да се разведеш по взаимно съгласие преди да е минала една година. Другото дето пишеше, че 300 дни трябва да минат да включиш друг брак. Дали наистина е така?
Което прави сценарият още по-абсурден 🙄
Религиозен брак мисля, че може.

# 266
Възможно е, в други европейски държави също е 300 дни и има логика- една бременност е 270 дни. 
В туитър чета.. По закон в Турция не можеш да се разведеш по взаимно съгласие преди да е минала една година. Другото дето пишеше, че 300 дни трябва да минат да включиш друг брак. Дали наистина е така?
Което прави сценарият още по-абсурден 🙄
Религиозен брак мисля, че може.

# 267
Афра и Рамо от вечерта като ходиха да гледат Сезин

# 268
Бракът на Сейран и Ферит не е религиозен.
Де го търсите Кязъм, да се прецака с религиозен брак?

# 269

Общи условия

Активация на акаунт