Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 29 308
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Много си отиват. Да не са им уроки. Тяхна работа е кое как е . Но с кеф, ще  ги следя,като двойка Heart Eyes

# 286
Като нямаме СейФер си имаме АфРам Cupid

Не знам вече какво да очаквам от сценаристите, ама не бих отказала тайни срещи на СейФер и си държа антепския фъстък да катери стълбата, да й е за урок Sunglasses

# 287
Този петък се прецаках.
Категорично няма да гледам ако ги оженят за други.  Особено Сейран с този луд и предполагаемата  му жена. Кой знае какво й е направил? Това семейство, ще са пълни психари, побиват ме тръпки от малкия брат. И като прибавиш  Пело с кравешкия  поглед... Confused
Ще се радвам на  Мерт с клипове в инстаграм. 
Рени е права:confused:

# 288
А възможно ли е това с развода, да е някаква игра замислена от тях?

# 289
Не! Защо да го правят?

# 290
Не! Защо да го правят?
Добро утро Simple Smile
Ако е игра, то е игра на Халис ага. Той искаше да разбере, дали Сейран ще се откаже толкова лесно от името им, дали е момиче, за което богатството е приоритет. С развода се оголват и игричките на Ифакат, Кязъм, Сафет. Според мен е възможно.

# 291
Ядът ми към Сейран ще ми мине ако той заплашва живота му и тя е длъжна да го опази. Само тогава....Въпреки че като чу че сам самичък е отишъл и знае какво може да се случи даже не се и притесни. Би полярна е за мен ама здравата дрънчи...

АфРам според хора които били там
Мерт не отделя ръцете си и очите си от Афра когато е снимана снимката предложил на Афра да и поеме чантата и ако и тежи... Държали са ръка за ръка заедно са няма никакво приятелство. 🤷‍♀️😂

# 292
Не! Защо да го правят?
Добро утро Simple Smile
Ако е игра, то е игра на Халис ага. Той искаше да разбере, дали Сейран ще се откаже толкова лесно от името им, дали е момиче, за което богатството е приоритет. С развода се оголват и игричките на Ифакат, Кязъм, Сафет. Според мен е възможно.

Не виждам нищо,което да се разголва
Играта на Ифакат и да се разбере,какво от това?
Те двамата /особено Сейран/ сами си го правят
Те се изправиха срещу всеки,който ги попита и казаха категорично,че се развеждат
И Кязъм попита категорична ли е Сейран в желанието си да иска развод
Даже действията на възрастните ми се виждат много логични,след като са чули тяхното желание
Всъщност аз виждам само желание за развод от страна на Сейран
При Ферит беше в момент на ярост,но и той не застана категорично да заяви желанието си,че се отказва от развода
Според мен наистина трябва да се разведат.Да стигнат до крайност,Да осмислят това,което преживаха.Да разберат,дали следващото,което предстои в живота им е по-доброто за тях.
Ако и единият и другият осъзнаят,че не могат един без друг,това ще бъде преломната точка в отношенията им
Но,дали ще стане в този сезон,или в следващия-ще видим
За сега виновни са си само те.Изобщо не търся вина другаде

# 293
Мерт за това ли така е разцъфнал?
Цялото му излъчване се промени в последно време. Милинкия❤️
Ако имат връзка, надявам се да е успешна. Все пак са приятели толкова години, сигурно се познават достатъчно добре и са преценили дали трябва отношенията им да прерастнат в нещо повече.

# 294
Мерт за това ли така е разцъфнал?
Цялото му излъчване се промени в последно време. Милинкия❤️
Ако имат връзка, надявам се да е успешна. Все пак са приятели толкова години, сигурно се познават достатъчно добре и са преценили дали трябва отношенията им да прерастнат в нещо повече.

Аз ви казах че синилата не са от котки 😂🤷‍♀️
Направо цъфти а така да му отива с тези дънкови ризки и бяло...

Откъде - До къде

Ясно е вече и кой е заснел гледката ❤️

Спойлери

Ферит отива пиян в дома на Пелин и заспива там.
Зерин и журналиста правят всичко да избелват името на Пелю
Появява се новина във вестника касаеща Тарък и Сейран
Ферит който чува от устата на Сейран че ще се ожени за Тарък погребва и последната надежда у себе си и склонява  глава пред идеята с брака с Пелин
Ферит и Пелин се сгодяват...

# 295
Всъщност,точно това си и помислих
Значи,няма да се гледа....

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 09:31 от VAL*

# 296
Ако сгодят Пелин и Ферит .. направо да спират сериала.Никой ням да го гледа това.

# 297
Чета мненията на хората в Инстаграм
Турските фенове пишат,че последната серия им е развалила празника
А аз си мисля с какво удоволствие съм гледала "Любов под наем" поне 3 пъти,как съм преповтаряла сцени от "Любовта не разбира от думи" многократно,как съм се радвала на любовта на Еда и Серкан от "Почукай на вратата ми"
И отново и отново мога да ги гледам с умиление и желание
Този сериал обаче,както и да завърши никога повече няма да искам да гледам втори път.
Дори и най-прекрасните сцени между тях да предстоят,пак не бих гледала повторно
Тук е грешката в сценария
Кара зрителя да се откаже от сериала още преди да се е разгърнал
Жалко
Но пък Мерт и Афра ще следя с удоволствие

# 298
Добър ден. Как сте днес? Наместиха ли ви се чакрите след петък? Simple Smile

Фрагма мена е харесъл туит, в който момиче пише, че са ни излъгали и са ни направили на глупаци в новия фрагмент. Дали ще се окаже, че совите не са това, което са?
Вече фрагманите ги взимам, че са едно към едно, колко пъти цели романи напишем и накрая греда.

Продължавате да я хейтите горката Сейран. Joy
 Защо вината за всичко да е само нейна? Защо разсъждавате и търсите реакция от позицията на хора в дългогодишна връзка, в която сте по желание?
Те не са заедно от толкова време, набутаха ги в този брак на сила. По-скоро Ферит си купи булка, също както иска да направи и Тарък.
Ферит се бил променил и за това веднага трябва да забравим всички мизерии? И Сейран беше започнала да се променя, просто на нея й трябваше повече време, но се стигна до момента с шамара и пясъчният замък се срути.
Разводът беше единственото решение. Сега вече, ако се осъзнаят, оценят се един друг и се пожелаят наистина, тогава могат да изградят истинска и устойчива връзка.

Много забавен клип се върти в Туитър. Онлайн преводачката от руски (момичето има просто прекрасен глас според мен, много е приятна) Сабина преди да започне епизода разсъждава надълго и нашироко, защо не е правилно да се нарича Сейран глупачка, че действията й са такива, онакива. И накрая на епизода, в момента, в който подписва документите за развода не се въздържа и каза: Ах, Сейран, каква си глупачка.

Вал, тези сериали, които коментираш, понеже и на мен са ми любими и с тях започнах изобщо да гледам турски сериали са си заявени като романтични комедии. Чапкънинът никога не е давал такава заявка, така че не са сравними като жанрове. Тежък ми идва на мен. Започнах да го гледам само защото четох интересни коментари, тук в общата тема и след това се отделихте в тази. Иначе като гледах фраговете си казах, че не е за мен. Аз драми не гледам, избягвам по всякакъв начин. После гледах Мерт в Шахмаран и тогава реших да го превъртя за бързо. Вярно е, че на моменти Ферит се държеше инфантилно и до някъде комично, но реално от началото сериалът си е чиста агресия и тормоз във всички видове и физически, и психически.

Не знам дали ще го догледам честно казано.

Много смело решение от страна на продукцията да излъчват изобщо епизод на този празник и още повече толкова тежък. Изненадаха ме чеснто казано.

# 299
Вал това не е лятно дизи а онези са тъй че има разлика ако търсих удоволствието щях да изгледам някой стар летен примерно като Слънцата или нещо друго
Каквото и да е летните сериали и есенните нямат база за сравнение.

Докато Мерт Рамо хубавее не че не си е хубав Ферит направо се скапа всячески

Веригата е на врата на Мерт и в дизито бяха писали че по негова преценка са я махнали и за стайлинга на Ферит
Мердо има голями приноси както виждаме шалварките са си на него 😙😎

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 10:05 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт