Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 28 787
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Пелин сигурно е завела журналиста да го снима и да пусне новината. Голяма мръсница е тая. Явно разводът още не е факт 🙄
По-тъп сценарий можа ли да напише тоя тъпунгер?
А тия продуценти не виждат ли какво става? Или докато има рейтинг някакъв висок, няма проблем 🙄Но и той ще падне. Ще видите в събота ще дишане прахта на Шербета даже и в тотала😒

# 571
Ферит не казва нищо на Пелин. Думите, които се чуват във фрага са тези от паркинга. "Аз направих всичко възможно, отсега нататък не отговарям за последствията, няма да те оставя да забравиш този паркинг" А Пелин е опулена, сигурно, защото Ферит й предлага брак Joy

Емрулах се напикава от смях

Рени, ела преведи, моля те! Hands PrayHands PrayHands Pray

# 572
Да й предлага и рейтинг 2 ще ни е много 🙄

# 573
Да, точно това е че дават думите от паркинга на сцената с Пелин... 🤦‍♀️ а пък може и да не е брак... ама щом всички спойлери се оказаха верни и този сигурно ще е ...

Ферит не казва нищо на Пелин. Думите, които се чуват във фрага са тези от паркинга. "Аз направих всичко възможно, отсега нататък не отговарям за последствията, няма да те оставя да забравиш този паркинг" А Пелин е опулена, сигурно, защото Ферит й предлага брак Joy

# 574
На мен погледа на Пельо ми изглежда разочарован .. ама тя тая не може да играе , та не се знае каква емоция иска да предаде 😂

# 575
На мен погледа на Пельо ми изглежда разочарован .. ама тя тая не може да играе , та не се знае каква емоция иска да предаде 😂

SatisfiedSatisfied

Зарекох се, че ако има бой няма да гледам и една секунда. Казъм пак ще пребие Сейран, иначе бих си причинила серията, смятам, че ще е голям смях. И ще видите, че Тарък ще е мил и любящ Joy

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 23:12 от Бл@гуна

# 576
Не мога да повярвам,просто съсипаха сериала Rolling Eyes

# 577
По спойлери Сейран трябваше да казва, че е бременна, накрая ще излезе, че за Пелин се е отнасяло.
Из туитър пишат, че срещата на паркинга била да обясни на Сейран за новината. Също че предлага брак на Пелин.
Толкова да ми антипатична тази актриса.

# 578
Е какво да й обяснява .. каквото и да е станало между тях , не го оправдавам да се връща пак към Пельо и тъпотиите му.
А това да й предложи брак .. бляк.
Въпреки , че е на инат на Сейран а не от любов .. пак не искам фа го гледам.
А тая змия и в леглото си го закара .. да го излъже. , че да спали и да го манипулира.

# 579
# 580
За мен , нищо ново ! При всеки проблем тича при Пело.Май наистина ще бъде винаги в живота му. Най-добре да си я вземе при себе си. Промяната, в която са опитват де  ме убедят повече от 20 епизода , просто е мираж..Пак сме в началото - Пело ,леглото ,пиян, само я няма Сейран да го свестява.
Добре , че този брак се разпада !
Сега ще видим кой кого обича и колко ! Лесно е на думи.
Едва ли Тарък ще влачи Сейран пияна в леглото...........Това е привилегия само на Корхан/да го влачи Пело/ ,защото ако Сейран го направи ,ще я убият с камъни. Та тя все още носи  великата фамилия !
Понякога мразя да се оказвам права , ама Тарък може наистина да ни изненада . Друг е въпросът , докога ще е "бял и добър".
Предлагам Ферит да си ходи в Америка , ама да не завбрави и Пело да вземе със себе си !

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 23:56 от Kami_J

# 581
Съгласна съм с Ками, но имам две уточнения. В промяната мен сценаристите не са ме убеждавали, съфорумки ни убеждаваха. И второто - Тарък не може да ме изненада, той си е пираня, играе си с жертвата. Но мисля, че и Сейран го разбра.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 06:44 от Katya_I

# 582
Съгласна съм с Ками, но имам две уточнения. В промяната мен сценаристите не са ме убеждавали, съфорумки ни убеждаваха. И второто - Тарък не може да ме изненада, той си е пираня, играе си с жертвата. Но мисля, че и Сейран го разбра.
Не бъди толкова сигурна  Simple Smile. Не знаем каква "любов" са му написали сценаристите на Тарък.Току виж се окаже предан като куче. Любовта прави чудеса !

# 583
Мхм, промята на Ферит. От ден до пладне. Всички спойлери се оказаха верни, само не и този, че Пелин се маха в 26ти епизод.
За мен е дъно връщането на Ферит при Пелин. А за нея нямам думи просто. То бива да нямаш и капка самоуважение и достойнство, но нейното граничи с болест.
Тарък ще е сложен образ ми се струва, ще психясва по тъмно с пираните и ще обгрижва и трепери на Сейран през деня.
Какво ли ще прави Абидин в дома на Суна се чудя и тя защо тръгна да припада.

# 584
Изгледах интервюто на Мерт .. дали съм разбрала и 30% 😂
Ама тоя човек е уникален.Толкова от себе си е предал на Ферит , особено комичните му изцепки , физономии и жестове.Много се смях.Страхотен е!

Общи условия

Активация на акаунт