Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 28 797
  • 741
  •   1
Отговори
# 615

И аз да се включа, като останалите прочели нещо твърди се че след развода се подготвя брак, но ще има изненади какви ли? Силно се надявам епизода да не завърши с паркинга и линейката е предполагам за снимки от епизод 31. Нека туркините са прави и със лоши фрагмани имаме нещо хубаво, нашите имаха нужда от такъв апокалипсис белким дойде акъла на магарето Сейрин, то бива нейната ама егаси сюжета. Брак без кекс със развод

# 616
Цитат
Вчера четох нещо като статия и там се казваше, че щом никой не проявява емпатия към жена, която е малтретирана физически и психически, значи има нещо много сбъркано в сценария.
Рени, ами "никой" е несъстоятелно обобщение. Тук например даже симпатизантите само на Ферит, не приемат малтретирането. В сценария има дупки и сигурно сте прави, че 30 серии са много за показване на човешка безизходица в един сериал. Свикнали сме на кино нещата да се решават по-бързо, отколкото в реалния живот. Има натрупана умора - факт. Аз си мисля обаче, че психическите проблеми на три поколения са твърде много, за да има позитивно и бързо решение. (Между другото, прави ми впечаление, че турските дизита в последно време експлоатират масово две теми: историческо-патриотичната, тук и мафиотско-военната, и тази за психическите проблеми на младите хора. Поне от това, което заглеждам за кратко или по-дълго време.) А "любовта решава всички натрупани проблеми" се превърна в клише.
За липсата на емпатия към Сейран според мен има и друга причина. Мерт наистина е много харизматична личност, превзема симпатиите на зрителите, каквото и да прави героят му. От тук и недоволството от Сейран, която трябва да отстъпи в името на любовта, за да го променя в семейния живот като личност. Това последното според мен е бита кауза - да създаваш семейство, за да променяш човека...
Точно, нещата няма да се случат бързо. Предвид психическите им проблеми само любовта няма да помогне. Сейран видя и осъзна проблемите.

# 617

Пелю гони Сейро от хастането

# 618
Как се радва Пелин на Ферит, а?

# 619
Озет за 30 епизод

След като Сейран и Ферит подписват документите за развод, Халис ужасно изритва Сейран. Сафет, Казим и Тарък я отвеждат от имението. Ферит, виждайки Тарък и как той се опитва да се възползва от ситуацията, ще полудее и ще се сбие с него. След заминаването на Сейран, Ферит, който не може да сдържи гнева си, Орхан и Халис започват да се карат, тъй като интересите им се противопоставят. Виждайки как Ферит веднага напуска къщата, за да се отпусне, Ифакат веднага изпраща съобщение на Зерин. Тогава Зерин убеждава Пелин да последва Ферит. Казим, след като научи, че Сейран се е отказал от всички права върху състоянието на Корхан, отново излива целия си гняв върху нея. Докато се подготвя за сватбата си със Сафет, Суна ще види нещо, което ще я шокира. Докато този нощен купон създава проблеми на Ферит, той прави последната си крачка, за да се срещне със Сейран... Но получава напълно неочакван за себе си отговор.

Положението със сериала е баш такова Joy

# 620
Значи повече от всякога имам нужда Ферит да не е Корхан наистина.

# 621
  • Яко в Матрицата...
JoyJoyJoy

Това озетът през Гугъл преводача ли е?

# 622
Цитат
Докато този нощен купон създава проблеми на Ферит, той прави последната си крачка, за да се срещне със Сейран... Но получава напълно неочакван за себе си отговор.
Интересно, какъв ще неочакваният отговор. Щото от предходното изречение, а и от фрагманите, след нощните изпълнения в бара, отговорът трябва да е очакван. Rolling Eyes

# 623
Ако Суна каже на Сейран , че е видяла Кязъм и Зерин .. и след като види новината , може да навърже нещата.
Ако на паркинга му каже какво е видяла и преди да ги прекъсне Тарлъка говорят за това .. може да се правят пред него , че той тепърва ще я кара да страда.
Ако не просто ще си тръгне от там и за да накара Сейран да страда , ще предложи на Пельо да се оженят , ама ще й каже нищо да не очаква от него и тя затова да прави киселата физономия.

# 624
Иде иде Пелю нека се оженим
Грима на Мерт плаши направо толкова зле изглежда Ферит

https://twitter.com/selvinazkrsmn/status/1651507009689120768?s=19

# 625

Пелю гони Сейро от хастането

Благодаря, че споделихте акаунта с доста инфо и имаме лъч надежда в 31 епизод да се разкрият част от игричките и нашите да се видят и съберат... така като чета жълтите новини ще имаме болница още в 30ти епизод

# 626
# 627
Те сега Шекера като дръпнат, сценариста ще си ръба лактите и вайка как да завърти нещата... Айде дано излизат верни нещата написани от този акаунт

# 628
Zorka Mihailova
Промениха мотото на последния фрагмент на "Рибарче"-то
Първо пишеше:"Иди живей,както си избрал-а и с когото си избрала",а сега пише:"Блаженството ще ви смае акъла"
(Не претендирам за точност на превода и ако нещо е неточно,моля за извинение")
 Сигурно нещо са променили в 99-тата минута

# 629
Къде са го променили? В туитър и в ИГ си стои “Живей по начина, който заслужаваш, с хората, които заслужаваш”

Общи условия

Активация на акаунт