Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 10

• 28 783
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Къде са го променили? В туитър и в ИГ си стои “Живей по начина, който заслужаваш, с хората, които заслужаваш”

Тези думи дъртия ги каза във фрага на Сейран, но се отнасят с пълна сила и за внук му. Нека продължи живота си с Пело, оттам откъде беше спрял - развейпрах и първи на купони!!!

# 631
Къде са го променили? В туитър и в ИГ си стои “Живей по начина, който заслужаваш, с хората, които заслужаваш”

Тези думи дъртия ги каза във фрага на Сейран, но се отнасят с пълна сила и за внук му. Нека продължи живота си с Пело, оттам откъде беше спрял - развейпрах и първи на купони!!!
И за Кязъм.

# 632
В промяната мен сценаристите не са ме убеждавали, съфорумки ни убеждаваха.

И понеже тези камъни са най-вече в моята градина искам да попитам-
Какво всъщност искате да направи Ферит,след всичко,което се случи?Как да постъпи?
Да се свре в спалнята и да реве денонощно за Сейран?
Или да стои като статуя,изпаднал в депресия и да очаква да се случи чудо,та жената,която го отхвърля от началото на брака им да реши,че го иска?
Или пък да изпадне в диабетна кома?
Ще Ви удовлетвори ли това?
Нима не крием и ние по този начин разбитите си сърца?
Точно с тази си постъпка Ферит доказва любовта си,защото ако не му пукаше,нямаше да скрие в шума на музиката и парите на алкохола кървящото си сърце
Не знам дали ще има ПелФер,но като гледам май ще има Сейтър
Защото едва ли по своя воля и желание пияният Ферит е отишъл при Пелин,но Сейран с пълно съзнание и желание се разхожда с Тарък в МОЛА.
Значи той не може,обаче тя може да си ходи където и с когото иска?
Докараха я в имението насила-ужасно неприемливо и грозно- абсолютно съм съгласна
Но по-неприемливо и грозно е затварянето на приятелката на Тарък в неговото имение
И съм сигурна,че Сейран ще види това,Че ще разбере какво прави и оттам ще тръгне промяната в нея
Още при фраговете на предната серия,когато всички се радваха на юмруците,които раздаде Ферит на Тарък казах,че това никак не ми харесва,защото сблъсъкът на семействата никога няма да се забрави.И,че тази обида ще остане до живот

А какво правят семейството на Сейран все още в апартамента на Корхан?
Защото нали,много са горди,обаче продължават да живеят на готово

# 633
Бурджу Ханъм отрича спойлери

# 634
"Защото едва ли по своя воля и желание пияният Ферит е отишъл при Пелин,но Сейран с пълно съзнание и желание се разхожда с Тарък в МОЛА."

И двамата го правят съзнателно и по собствено желание. Едва ли Пелин го е метнала на рамо
 и го е замъкнала насила.Тази негова постъпка , за мен, не е никакво доказателство за любов.Това си е чисто отмъщение на отхвърлен мъж. Нищо повече.  !
Няма да ме удовлетвори да изпадне в диабетна кома , ама май и тя се задава на хоризонта.
Ама и тази Сейран , защо така не отиде на бар, да се натряска, Тарък да я влачи до леглото !? На следващия ден да я видим в новините - достойна съпруга на Ферит. Е тогава ще са квит !
В стремежа си да наранят другия , убиват бавно себе си .
Не знам кое е по-неприемливо - отвличането и затварянето на Сейран , или това на момичето в дома на Тарък - все още не знаем нейната история.
Време е семейството на Сейран да се върне в Антеп. Много ще е забавно да гледаме как пътуват натам и Ферит /след него Пело/ , Тарък и Сафет .О да и маман Зерин /да мотивира Пело/ , а защо не и Ифакат/как без нея/. Ама какво ще прави Султан ? Ще е пълно шоуто.
Кязъм няма да се остави да загуби . Все ще измисли нещо.Хитър е той ! Сигурно ще се усети че Зерин го пързаля.

И малко тематична чалга в скрития текст.
Скрит текст:

# 635
Ками,ще коментирам поста ти,след като изгледам предстоящия епизод.
Само дето не ми отговори-какво искаш да направи Ферит?
Основно това питах
А , и да кажа защо Сейран не се натряска в бара.
Защото както виждам-изобщо не и пука какво се случва

И по повод връщането в Антеп вчера се замислих,че сигурно и имало по сценарий замисъл да върнат семейството там.
Но след земетресението,може би това никак не е възможно.
Та,затова си стоят в апартамента на Корхан

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 16:34 от VAL*

# 636
Не намирам за странно  да давиш любовната мъка с алкохол:joy:
Не,че оправдавам Ферит....  
Но това е нещо естествено... Кой не се е напивал от любовна мъка ? Можа аз да съм единствената пропаднала в темата , като Феро бей Joy

# 637
Не намирам за странно  да давиш любовната мъка с алкохол:joy:
Не,че оправдавам Ферит....  
Но това е нещо естествено... Кой не се е напивал от любовна мъка ? Можа аз да съм единствената пропаднала в темата , като Феро бей Joy

Проблема тук е че асъл това е думата бунт направо може ли на тази сцена да пуснат Дурсун Заман не е искане - нужда е... 😎🤷‍♀️

# 638
Ками,ще коментирам поста ти,след като изгледам предстоящия епизод.
Само дето не ми отговори-какво искаш да направи Ферит?
Основно това питах
Аз искам да постъпи като зрял мъж , готов за съпруг и глава на семейство. Не да изпада в самосъжаление .Да не хуква да търси спасение пак при и с Пело/ и тя милата като спасителна шамандура го играе/.Да се бори за любимата жена / защото аз вярвам че я обича/ Не да размахва юмруци/забелязахте ли че Тарък нито веднъж не му отвърна, нима не можеше ?/Да бъде по-уравновесен.И най-вече да застане твърдо срещу семейството си  и глупавите им решения. Според мен така се печели жена.
Ако сега се стигне до болница и Сейран хукне натам , няма да съм сигурна защо го прави - от любов , от съжаление ли  или просто  от добро сърце. Аз лично харесвам ясните и точни отношения. Искаш я - бори се разумно.Не я искаш - не заставай на пътя и !

Не могат да се върнат в Антеп. Там е невъзможно за съжаление. Може навсякъде другаде , ама не и в дома на Корхан.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 16:49 от Kami_J

# 639
  • Яко в Матрицата...
Aa, Диди, Dursun Zaman си е запазнена територия на Оркун Grinning

Вал, какво искам да направи Ферит ли? Вече е късно за това. Трябваше да седнат да поговорят, както го направиха, когато се появи Юсуф. Отидоха далеч от всички и обсъдиха проблема. Тогава Ферит показа зрялост, той беше инициаторът на това действие. Ама после... хахо хихи... Все едно друг човек. И в тази връзка, за мен има само един виновен - сценаристът. Не може да не им напише поне веднъж нормален разговор. За отношенията им, за това кой какво иска от живота, какво обича, какво не обича. Дето писа една мацка, Сейран разбра, че Ферит си пада по гащи на сърца, а Ферит разбра ли, че Сейран обича шоколад?

# 640
Какво е видял насреща от Сейран за да продължи да се бори за нея? Каква зрялост като каза че без нея промяна ЙОК. Ферит за съжаление бавно но сигурно полудява вижте това е най-голямата истина. Това дете е невидимо моля се да не е Корхан от все сърце...
Ренко, какво толкова може да си я поделят и без това и Феро се е запътил при него 🤷‍♀️😂

Не знам как може да казваш на това момче крайнгъл и да продължаваш да лаеш после ние сме виновни... Да ама Нее..

Курбанее. 💓🌹

https://twitter.com/cieldenuitss/status/1651342353230098433?s=19

# 641
Ками, първо Сейран не се натрясква, щото баща й ще и пръсне мозъка. Второ какво зряло отношение и държани като глава на семейство на 24 ? Ще ти кажа, че със съпруга ми на 24 тъкмо се сгаджосвахме и всяка вечер сме били мортал, после работа цял ден, че и на лекции ходехме...ама хиич не ни е било до семейсто и т.н.
Както оправдавате Сейран, че е само на 19 и има мечти и е нормално да допуска грешки,защо на 24 да е по- различно.
Момчето до вчера си е мислел само коя да тресне, сега пък и глава на семейство..не става за 5 месеца тая...,а в турция има да иЗмРат оше 2 поколения докато се пребори за тоя пост Wink

# 642
Аз искам да постъпи като зрял мъж , готов за съпруг и глава на семейство. Не да изпада в самосъжаление .Да не хуква да търси спасение пак при и с Пело/ и тя милата като спасителна шамандура го играе/
[/quote]
Както казах,ще коментирам ,след като изгледам епизода
Защото може Ферит изобщо да не иска Пелин
Тя със сигурност се възползва от ситуацията
Не знам защо вярвам на Ферит,може би,защото го играе Мерт
Може би поведението му за някои е просто наранена гордост,или его,но за мен това момче наистина обича жена си
Жени бол,готови веднага да са негови
Само мъж,който обича ще си причини това страдание
При Сейран не виждам нищо такова
Тя нито е готова да се бори за любовта си,нито пък съм сигурна дали изобщо изпитва такова нещо
Може и да бъркам,но всички знаем какво е любов
Всички сме жертвали нещо в името на любовта
Всъщност Сейран пожертва себе си,но не е за да остане с Ферит
Ето,това не разбирам
Ако може някой да ми го обясни,моля

# 643
Ферит  се опитва да се изяви,но както  виждаме в техните семейства,може  да ядеш само бой.  Ако се държиш, като личност и изявяваш мнение.
Още не съм видяла епизода, затова не бързам  да се паля.
Но щеше да е хубаво ако хората, ставаха зрели на младини. Ехх колко главоболие да съм си спестила:joy: Какво  да се прави, такъв е човека  Joy  

Ако бяха мъдри СейФер Буче  нямаше да има работа Hug

# 644
Добро утро, мацки Kissing Heart

Диди, с теб съм! Подкрепа за Феро и от мен! Как никой не вижда, че това момче е съсипано?
За бара мисля, че е отишъл с Гюла, а тя е извикала Пела. Този Пиеро не мога да го трая вече!

И аз съм в тази група Еви Simple Smile

Феро, отново на бунището.

Сейран, отново до мъж, когото баща й избра.

Героите се върнаха в началото, дали все още са си същите или промяната е налице, сега най- ясно ще се види.

Общи условия

Активация на акаунт