Домашното насилие – тема №4

• 147 273
  • 2 309
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Във всяка връзка, ако ще най- хармоничната да е, се стига до някакви по- критични моменти. Абсолютно не е реалистично да се очаква, че няма да има някакъв сблъсък на характери. Хора сме, не програмирани роботи. И какво, да живееш в страх от този момент и да се чудиш как правилно да дишаш, че да не предизвикаш насилие? Не, благодаря! Един човек, който има склонност и е свикнал да посяга, все ще намери за какво да се хване. Много правилно се писа няколко пъти, като са толкова лоши тези жени и все предизвикват и тормозят горканчо, да вземе да се спасява. Нали той е жертвата? Ама някак си да стои и да им бие шамари или по- зле и да се жалва как бил принуден, видиш ли? Добре.

# 676
  • София
И тогава жената започва да реве как я изоставил с децата. И получава цялото съчувствие на света.
То и с принудени жени е пълно...

# 677
Говоря днес с въпросния годподин и го питам защо не е изгонил жената,ами я е бил ..
И той ми обяснява,че имал чувства към нея тогава и затова.Тя се държала нагло,пиела,заяждала се,обиждала го,правела скандали,той търпял много,но като му паднело пердето и я почвал...Иначе е откровн,всичко си каза човека..Тук вече онемях.
Ами не го разбирам това нещо.
Как така хем я обичал,хем я спуквал от бой?????Възможно ли е това според вас?Според мен -не.
А ако видите как се държи,няма да повярвате ,че е способен на такова нещо.
Ясно е ,че нищо няма да излезе...

# 678
"Възможно ли е това"..защо изобщо се питаш?  Какво значение има дали според него я е обичал по някакъв негов начин? Няма знамение... почвал я, абе нямам думи.
Тя пиела и го псувала 😂, а тютюн дъвчела ли е? 😅 същински тираджия.

# 679
Анонимна, познавах такава двойка - и двамата се биеха.
Нещо садо-мазо беше, ама отпраха едно 20 години до развода.
Ако са некви садисти добре, но е проблем ако ти самата не си някакъв садист.

# 680
  • София
Какви принудени жени, какви пет лева? Тук говорим за оправдания за системен бой с това, че жената била скандалджийка и му играела по тънките струни. Това не Е оправдание и никога няма да бъде. Всеки е отговорен за себе си и собствените си реакции, както и за това какво търпи и приема за нормално. Ако някоя жена предпочита да търпи бой, за да има мъж в къщата, пак си е за нея.

# 681
И кво, няма такива жени ли?
Точно токсични отношения са, тя го провокира до степен пълно умопомрачение, обаче той не се маха. Същото каквото кара жени да стоят в токсични връзки с или без насилие в тях. Не казвам, че е постъпвал правилно, но е обяснимо , както и е напълно възможно да не се случи с друга жена.
Както казах в началото, при определени условия почти всеки може да бъде докаран до бой. Когато обаче е в комбинация с токсична връзка, резултата е на лице и хич не е приятен

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 18:35 от rf22

# 682
  • София
Сигурно е имало някаква любов, намерили са се лика-прилика. И аз не си представям как ще обичам някого, който ще ме удари, ама на...
T.Valcheva, не зная в каква среда живееш, но такива жени има, по-податливи сме на влиянието на алкохола. И псуващи има.
https://www.vbox7.com/play:e34d69c2c5

# 683
Rf22, а ти с какво провокираш жените да те бият? И с какво те бият? Ръце, юмруци, хвърлят тигани , по лицето, дупето , тялото ? И какво правиш те като те бият? Казваш ли нещо после или?

Как сме по податливи от алкохола? Повечето алкохолици са мъже , а не жени..

# 684
Само едно име ще цитирам Амбър Хърд. Само един Бог знае колко такива като нея съществуват. А вие продължавайте да защитавате всички жени, защото просто били жени. Това не е правилното решение.

# 685
  • София
Не съм убедена кои са повече. Може би в изтрезвителя имат достоверни данни. За някои жени и 50 г концентрат са смъртен грях и човекът е пияница.
Тук е женски форум, нали не очаквате мъж да дойде да се оплаче от пиещата си жена? Ще го накълцате на шопска салата.
Чела съм, че при пропорционално на теглото количество алкохол, жените ги хваща по-лесно. Не зная как са го определили и дали наистина е така.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 17:31 от Cuckoo

# 686
Rf22, а ти с какво провокираш жените да те бият? И с какво те бият? Ръце, юмруци, хвърлят тигани , по лицето, дупето , тялото ? И какво правиш те като те бият? Казваш ли нещо после или?

С държание, с откачено чувство за хумор, с дразнене, с подигравки, с най различни неща.
Обикновено с ръце, шамарчета, шамари, юмруци, в единични случаи ритници ( една състудентка такъв ритник ми наши, за дето я дразнех, че звездички видях посред ден), летели са по мен разни предмети, за щастие чинии не, ама чаши, играчки, имам чупени няколко играчки в главата и т.н.
Бившата ми е споделяла пред други хора, че само мен ме е налагана, а има много бройки, та от тогава се замислих по въпроса.
Достатъчно изчерпателно ли е, или има нужда от още подробности?

# 687
  • София
Аз лично не защитавам никоя жена, само защото е жена. И мъжете са жертви на тормоз и мисля същото, което и за жените, ужасно е, няма извинение, но е в техни ръце да вземат решение за живота си и да се спасяват. Отговорността за живота ни и как да го живеем е наша в крайна сметка, каквото и да си говорим.
А Джон Деп, като е бил жертва на тормоз, е можел спокойно да напусне. Нито пари му липсват, нито къщи, нито влияние. Въобще няма какво да го жаля точно пък тоя. И ако жена с много възможности е в неговото положение, ще кажа същото. А и без възможности хора са се спасявали, бедни, неизвестни, без подкрепа от никъде, ще рева за някакви холивудски глезльовци и кифли с милиони.

# 688
  • София
Джони и Амбър точно са се намерили. Аз поне разбрах, че Arielle я дава като пример за сериозно къркаща и скандалджийка. Никой от двамата не е за жалене, но тя се опита да го очерни.
Аз пия, обаче не се заяждам или поне не помня. Ще питам ММ Simple Smile

# 689

С държание, с откачено чувство за хумор, с дразнене, с подигравки, с най различни неща.
Обикновено с ръце, шамарчета, шамари, юмруци, в единични случаи ритници ( една състудентка такъв ритник ми наши, за дето я дразнех, че звездички видях посред ден), летели са по мен разни предмети, за щастие чинии не, ама чаши, играчки, имам чупени няколко играчки в главата и т.н.
Бившата ми е споделяла пред други хора, че само мен ме е налагана, а има много бройки, та от тогава се замислих по въпроса.
Достатъчно изчерпателно ли е, или има нужда от още подробности?

Мисля, че добихме представа. Хората пари дават да ги налагат, ти си намерил начин да минаваш тънко  Simple Smile
Не говорим за такива потребности, а за тормоз и насилие.

Общи условия

Активация на акаунт