Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 4

• 35 843
  • 855
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Анелия много извивки добави.
Не пееше като в оригиналното изпълнение.

# 136
До момента много скучна вечер. А Тома ми прилича повече  на Лео от филма Влад.

# 137
Рачков трябва да се спре тази вечер. Започна да прекалява и да минава на прекалено лично ниво, което вече не е забавно. Неприятни са за слушане в момента

# 138
Рачков утрепа тъпомера, по бургаски.

# 139
  • тук, на мястото си

# 140
  • Велико Търново
Спомням си, че при нейното участие в Капките Анелия хич не се представяше добре. Може вече съвсем да губи форма и затова на някои песента да им звучи по различен начин. Може и тоналността да са променили заради Тома. Хитруване също не видях.

# 141
Тома не ми хареса.

# 142
Никак ме ми харесаха Анелия и Тома, на моменти тя беше фалшива. Някакъв странен аранжимент, далеч от оригинала.

# 143
Анелия много извивки добави.
Не пееше като в оригиналното изпълнение.

Еми тя си прави себе си, не е нужно да се имитира от оригинала.

# 144
  • София
Петя Дубарова, щеше да навърши 61г. вдругиден, а не както Рачков каза 60. Не трябва да допускат такива грешки, при положение, че много лесно може да се провери.

# 145
Страхотно начало за Христо Петков и Любо. Blue Heart

# 146
Ехааа! Браво на Христо Петков!

# 147
  • Буркина Фасо
Фънки ще се изкефи в изказването си.

# 148
Еее, браво Simple Smile Мбого ми харесват и Христо са го докарали екстра!

# 149
  • Велико Търново
Запомнила съм рождената година на Петя Дубарова по това, че когато посяга на живота си, е на 17, а това става декември 1979-та, значи е 1962-ри набор. Вероятно е било месеци, след като се е случило, не знам, но си спомням как (май) в сп. Родна реч бяха написали в едно малко каренце за смъртта ѝ. И сега ми е пред очите сякаш. Много жестоко ми се стори тогава. Светла ѝ памет!

Тепърва започвам да гледам представянето на Ицо Петков, но от тези, които гледат в реално време, разбирам, че въобще не съм се излъгала в очакванията си. Много се радвам за което.

Общи условия

Активация на акаунт