Отношения след неуспешна бременност, дайте ми съвет

• 6 956
  • 150
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Още един съвет. Може да се запише на курсове по професия за безработни.

# 121
Има доста смесени семейства, не е чак чудо невиждано. Има и цигани, които изобщо не знаят цигански и живеят в българска среда. Над нас живее такова, даже не знаех, че мъжът е ром, докато не дойдоха роднините му, на които външно им личеше.

# 122
Смея да твърдя, че аз съм много толерантен и широко скроен човек. Никога не съм съдила за хората по цвета на кожата им. Това никога не е било проблем за мен. Проблем е манталитетът. Проблем е възпитанието. Проблем са ценностите в живота. По-точно не са проблем, всеки има право да изповядва различни философии за живота, по-скоро проблем е несъвместимостта между различните типове такива. Просто в този случай се прокрадва специфичният манталитет на мъжа в двойката. Доказателствата? Определението "ялова"; бързането, че вече били застарели, при положение че са на 21 и 28 години; зарибяването на 16-годишно момиче, когато той е бил на 23, забременяването й на 19, забременяването й още 3 пъти в следващите 2 години... Ей такива неща.

# 123
В България е прието жената да завърши поне гимназия, да работи и българските момичета да не се обвързват с мъже цигани. У кого е проблемът засега са форумни спекулации, както и какво щяло да стане занапред.

Стига с тая България. България не е София. Излезте само на 250-350 километра от там в някой забит район, където няма никакво препитание и работа и ако си жена, която подчертавам и не иска да работи й остава шанса да се метне на някой който да я издържа без значение от етноса.

# 124
Имам такива примери, не е лъжа.

# 125
Е, то в провинцията пък е много трудно да завършиш някое пробито ПГ. Поне средно се взима лесно и без усилия, особено в провиницално градче. Винаги се знае кое е кофти училището.

Иначе където и да си, ако си мързелана, винаги можеш да се хванеш с някой мъж, само за да му лежиш на гърба. А в малкия град винаги има оправдание- работа няма.

Моля, свестни хора от малки градове да не се обиждат, не слагам всеки под общ знаменател. Просто има жени, за които ходенето на работа е страшно и лошо, за това гледат набързо да се оженят и да родят, че да имат някакво оправдание там и кой да ги влачи.

# 126
  • На изток от Ада
Авторке,не знам ще влезеш ли изобщо пак в темата и ще приемеш ли,че тук не се одобрява поведението на мъжа ти, не етноса му,но.... Да знаеш, че има още много изследвания,които може да пуснеш, освен това при мъжа ти също трябва поне спермограма , кариотип може да пуснете и двамата. Има бая неща, не си мисли,че НМХ - то и вливките изчерпват възможностите за терапия. Просто трябва да решите ще бъдете ли заедно, подкрепяйки се и ще правите ли заедно изследвания и опити , или ще си хваща всеки по пътя
Не знам как реши,че няма да си майка. Това,че имаш толко бременности и загуби значи, че имаш проблем или ти или мъжа, и трябва да се намери какъв е. Не че няма да си майка. За жалост психиката ти сигурно е много разбита, а този индивид до тебе освен да те обвинява, друго не прави. Много тъжно,че си на 21... Помисли си кое ще ти коства повече - да се разделите или да тръгнете заедно по лекари. Ти си знаеш най - добре. Но не забравяй,че можеш да бъдеш майка, медицината предлага много възможности, а ти си млада, което е безценен плюс.
Тя има тема за последната бременност и аз й дадох линк към темата за аборт и забременяване след това и там писа.

Ох не знаех ,че е на 21г   , ялова.. ми да си намери друга ще ,я запложа . Има свестни цигани, има и цигани с цигански акъл . Този е от 2рите ,но авторката е млада и той я мачка . Жената не е само за деца ...Много тъжно!

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 17:39 от nasito8988

# 127
Пък с деца още по- зле ще е работата .

# 128
Това че е ром не го оправдава, незнам защо толкова ни го "натъртваш". Мъжат ми е циганин не ром, а ЦИГАНИН. Заедно сме от 10+г, запознахме се, когато завършваше университет, беше циганин от махалата. Аз незнаех, криеше, беше го срам, че е беден като църковна мишка и е циганин. Излизахме 2г, накрая се престраши и ми каза. Родителите ми са расисти, полудяха, когато им казах. Не ми пука, смея да твърдя, че той ме превъзхожда по всичко, аз съм една простовата необразована българка. Той е интелигентен, успял циганин. Когато забременях за първи път, той беше на 28г винаги съм го бъзикала, че е изтървал няколко поколения (добре че не е тънкообиден). Не се получи, пометнах в 6ти месец, но той винаги ме е подкрепял, когато се караме за нещо, най-голямата обида, която ми е казвал е "проста", "скачаш ми като котка". Въпреки, че аз доста го обиждам, доста търпелив и уравновесен човек е. Аз бях съсипана и нетърпелива, исках пак да опитаме, но той твърдо отказа преди да си направя необходимите изследвания. И знаеш ли кога пометнах? Докато бях на гости на родителите си, никога дума не е казал. Роди ни се дете преди 2г, той беше на 34. За това етноса изобщо не го изтъквай, просто твоят човек е крив.

# 129
Това че е ром не го оправдава, незнам защо толкова ни го "натъртваш". Мъжат ми е циганин не ром, а ЦИГАНИН. Заедно сме от 10+г, запознахме се, когато завършваше университет, беше циганин от махалата. Аз незнаех, криеше, беше го срам, че е беден като църковна мишка и е циганин. Излизахме 2г, накрая се престраши и ми каза. Родителите ми са расисти, полудяха, когато им казах. Не ми пука, смея да твърдя, че той ме превъзхожда по всичко, аз съм една простовата необразована българка. Той е интелигентен, успял циганин. Когато забременях за първи път, той беше на 28г винаги съм го бъзикала, че е изтървал няколко поколения (добре че не е тънкообиден). Не се получи, пометнах в 6ти месец, но той винаги ме е подкрепял, когато се караме за нещо, най-голямата обида, която ми е казвал е "проста", "скачаш ми като котка". Въпреки, че аз доста го обиждам, доста търпелив и уравновесен човек е. Аз бях съсипана и нетърпелива, исках пак да опитаме, но той твърдо отказа преди да си направя необходимите изследвания. И знаеш ли кога пометнах? Докато бях на гости на родителите си, никога дума не е казал. Роди ни се дете преди 2г, той беше на 34. За това етноса изобщо не го изтъквай, просто твоят човек е крив.

То и твоя не звучи много "прав" да ти кажа...

# 130
  • На изток от Ада
Краси , дай си време ако проявявате с опитите не е добро . Аз мойте са за 7 г . Ти за 4г. Опасно е , помисли това  ли искаш дете на всяка цена . Той ще те съсипе вземи мерки почини си .

# 131

За кое? Така се определям аз, което си го маркирала, така стоят нещата. Аз съм с незавършен 12ти клас, той е бакалавър. Аз немога да не вляза в спор, той не го отразява, това е. Ти как реши, че не е прав, за кое? За "най-големите" обиди ли. Много ги разбирате, перфектните познавачи

# 132

За кое? Така се определям аз, което си го маркирала, така стоят нещата. Аз съм с незавършен 12ти клас, той е бакалавър. Аз немога да не вляза в спор, той не го отразява, това е. Ти как реши, че не е прав, за кое? За "най-големите" обиди ли. Много ги разбирате, перфектните познавачи

От написаното виждам, че сама си си лепнала етикет на необразована и елементарна. До една степен си личи, с 12 клас поне трябва да си с читав правопис, който при теб отсъства.

От друга страна мериш кой колко обижда другия. Тоест ти го обиждаш повече, отколкото той теб. Ми да ви имам и връзката.

В темата не се засега друго, децата от смесени бракове често пъти не са приети нито в едната общност, нито в другата. Не са достатъчно българи за българите и не са достатъчно цигани за циганите. Не само с конкретния етнос. С други също е така.

# 133
Това за децата не е вярно.

# 134
Стига с тая България. България не е София. Излезте само на 250-350 километра от там в някой забит район, където няма никакво препитание и работа и ако си жена, която подчертавам и не иска да работи й остава шанса да се метне на някой който да я издържа без значение от етноса.
Аз съм от градче на 307 км от София, заобиколено от помашки села, самото градче е минимум 50% натурални цигани от дълги години, просто българите и турците се изнесоха. Областта е в топ 3 за висока безработица. Ами не, съжителството на бели 10класнички с мургави младежи не е прието. Гаджосване може, ама това, българка да живее и бременее на 16-7 от циганин - у нашто село прости и необразовани хора има, млади мързеливи жени има, малки заплати има, обаче чак такива бързачки няма.

Общи условия

Активация на акаунт