Ето вижда се финала през Януари ще съм най-щастлива мама.

• 11 575
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Браво Ним smile3501

Аз да ви докладвам - утре съм на преглед. Ще записваме тонове и ще гледаме водите и плацентата и тогава ще преценяваме какво да правим. Т.е има вариант още утре да ми предизвикат раждане или ..... да си ме пуснат да си ходя. Така беше и първият път - ходих на записи, докато не се видя, че водите са леко зеленикави и ми предизвикаха раждане.
Ей безработният щъркел, стягай се за работа, не се отчайвай, скоро ще полетим на твоите криле newsm17

Ох толкова неща изписах а забравих да кажа, че утре няма да мога да дойда на училище.....ако има шишета ще си направя публично харакири smile3516

# 271
  • София
ЧЕСТИТО НА НИНИЩЕ!!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!    bouquet
Браво Ним!!! newsm10
Аз успявам да се включа почти колкото да ви прочета и после пак беж при малката. Вечер пък се старая да обръщам и повече внимание на каката, а таткото помага за готвене и чистене.
Е това е ежедневието ми засега.
Очаквам новите бебчета, хайде, ще си пишем и за памперсчета и за колики..... Hug
Сега ще попрескоча и по други темички за бебетата, а после ще мина да ви проверя и преброя smile3521
Хайде Стилияна, чакаме!!!

# 272
  • София; Дружбето
Аз за утре съм си подготвила въпроси от сорта може ли днес, ама не може ли по-раничко и т.н. Mr. Green Ще има давам зор да не ме бавят много много. А за училището ако дойде някой и аз ще се появя, така че казвайте от сега Simple Smile

# 273
Момичета,сега гледах нашите бебешоци-имаме най-красивите деца на света...И аз качих единствените две снимки,които имам на малкия от родилното.

# 274
Мими, как е Тошко, пускат ли те да го видиш и да го гушкаш?

# 275
след малко ще се обадя да разбера как е,а утре ще отида до болницата ,защото докторката обеща да ми го покаже и тогава се надявам да разбера кога ще го пуснат-дано е по-скоро,че ще се побъркам вече....

# 276
  • София; Дружбето
Дано е добре Тошко и да си го прибереш в къщи тези дни  bouquet Нашите гарджета са си най-хубавите - няма начин с тези хубави майки newsm08

# 277
  • Варна
MIMI, искрено се надявам твоето бебче да се оправя и да можеш да си го гушкаш  Praynig

Не мога дори да си представя как се чувстваш- бъди силна!!!

Анджи, аз уж не бързах толкова, ама работата се оказа сериозна, Ама то си е божа работа де- ще видим

# 278
Сега говорих с Пловдив.Мъника диша самостоятелно Praynig -махнали са му кислорода-и се справя добре,спокоен е.Утре ще отида да си го видя,а още нямам инфо кога ще си го гушкам вкъщи,казаха да се обаждам всеки ден и ще разбера кога ще го изпишат.

# 279
  • София
Здравейте момичета. Честито на всички родили мамчета! Да са им живи и здрави бебчетата!
Аз да ви се оплача. Днес бях на запис на тоновете, а после и докторката ме прегледа за разкритие. Какво да ви кажа - никакви изгледи бебчо скоро да излиза. Тоновете му са добре. Контракции няма отчетени (преди седмица имаше две). Разкритие - 0. Главичката още е високо. Абе изобщо - ще преносвам (термина ми е 12.01.). А хич не ми се иска. Побърквам се вече от това чакане. Докторката каза, че ако не родя до 17.01. тогава ще решат какво да правим. А 17-ти е толкова далече. Е, оплаках ви се.

# 280
Сега говорих с Пловдив.Мъника диша самостоятелно Praynig -махнали са му кислорода-и се справя добре,спокоен е.Утре ще отида да си го видя,а още нямам инфо кога ще си го гушкам вкъщи,казаха да се обаждам всеки ден и ще разбера кога ще го изпишат.

Супер!!! Щом е почнал да диша самостоятелно, значи скоро ще си е вкъщи. Исрено се надявам всичко да приключи възможно най-бързо и големият-малък мъж да се гушка скоро при мама Мими Hug

# 281
Здравейте момичета. Честито на всички родили мамчета! Да са им живи и здрави бебчетата!
Аз да ви се оплача. Днес бях на запис на тоновете, а после и докторката ме прегледа за разкритие. Какво да ви кажа - никакви изгледи бебчо скоро да излиза. Тоновете му са добре. Контракции няма отчетени (преди седмица имаше две). Разкритие - 0. Главичката още е високо. Абе изобщо - ще преносвам (термина ми е 12.01.). А хич не ми се иска. Побърквам се вече от това чакане. Докторката каза, че ако не родя до 17.01. тогава ще решат какво да правим. А 17-ти е толкова далече. Е, оплаках ви се.

Добре дошла в отбора Mr. Green При мен, Цвета и Тити нещата са идентични, така че сме си вече 4:)))
Какво ли става с Мопи?? АКо не е родила, сме си 5 броя Joy

# 282
Здравейте мамчета,
Честито и блазе на обебилите се.
Аз с термин 11.01 си ходя на тонове с 1 см разкритие от 2 седмици без никакви болезнени контракции.
За сметка на това младежа така рита толкова боли  #Crazy #Crazy #Crazy тази нощ от неговите танци не можах да заспя до 6.
Как сте с настроението гледам държите се мен май малко ме хвана депресията по плаквам си скришом от време на време. Не знам от чакането ли е или хормоните Cry Cry Cry
Само вие ме развеселявате чета ви с такова удоволствие но нямам сили да пиша да не говорим че 1000 човека ми звънят на ден да питат какво става и ако не дигна тел се почва едно издирване  Sick
За бръсненето и аз съм като акробат таткото се опита един път да помогне но само ме изнерви повече та както се направя сама така сте ме види бебо  Joy Joy
Дано днес си имаме още едно бебче толкова е хубаво  bouquet

# 283
Мими 81 много се радвам, че малкия е добре.Стискам палци бързо да си го взимаш smile3525 newsm10

Reny и аз съм  с термин 12, ти къде ще раждаш?

Преди час се върнах от тонове - нормални са, но няма и помен от контракции, според този уред. SadНо някъде четох(незнам дали в нашата тема), че в Тината уреда не винаги отчитал контракциите, само че, дали този в 106ти каб или горе в приемния незнам newsm78.Докторката ми каза, че тези менструални болки са само подготвителни..........та ще чакам и аз..... ooooh!

Имаше още едно момиче за тонове, тя беше с термин 6ти януари, и лежеше на една страна, явно не може по гръб.Обаче нещо не й харесаха тоновете и я пратиха горе в приемния, там да я гледат пак......... Ей затуй хич не искам да преносвам.........

А навън, времето е разкош......чудно

Stiliana1, как на уред се разбира, че водите са зелени - може ли?

# 284
Не мога да се стърпя да не споделя с вас отговора на писмо от Пощенска банка, което съм получила днес в отговор на мое жално изскимтяване.
 Вярвам, че съм направила добро за поне 1 бременна след мен, която ще бъде поканена да седне, за да си изчака реда (мое основно искане в писмото ми беше не да се дава предимство и привилегия, а просто да се покани нуждаещата се да седне, докато си чака реда!) и днес ще се чувствам особено горда от факта!  bowuu
Хубаво е че има хора с гражданска позиция като теб! Повече такива са нужни на България за да станеме и ние нормална цивилизована държава, където човешките права и въобще правата на по-уязвимите членове на обществото са известни на всички и се уважават! Аз бях писала по тази тема тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=150274.0, но ако прочетете ще видите че има много противоречиви даже и скандални мнения по тези въпроси,...за съжаление... но аз съм убедена че нашето общество ще върви по пътя към осъзнаване на това че трябва да има ред, трябва да има правила и всеки носи отговорност и както за себе си и децата си, така и за тези, които сами не могат да защитят правата си...Просто няма друг път...!

Общи условия

Активация на акаунт