Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 66 492
  • 976
  •   1
Отговори
# 960
Надявам се, че изпращането не е по входящи номера, защото моят номер е преди вашият, а нямам пратка или известие за такава.. Не знам, ако не си одобрен дали изпращат някакво известие поне?

# 961
Надявам се, че изпращането не е по входящи номера, защото моят номер е преди вашият, а нямам пратка или известие за такава.. Не знам, ако не си одобрен дали изпращат някакво известие поне?

И моя е преди нейния и се шокирах и претесних още повече сега като видях

# 962
И моят номер е доста преди нейния цели 260 броя... И сега се притеснявам дали съм одобрена 😅

# 963
И моят номер е доста преди нейния цели 260 броя... И сега се притеснявам дали съм одобрена
😅

Станахме 3 , на мен ми е за първи път и определено не знам какво да очаквам, ако не сме одобрени, някоя запозната дама може ли да сподели какво се прави, ако искаме да кандидатстваме отново изобщо пак документи, кандидатстване, чакане ?! Така ли стоят нещата

# 964
Здравейте, моят номер е 76094 (като дументите са входирани на 3 септември) и не съм получила нищо, за първи път кандидатстваме.
Утре със сигурност ще звънна в клиниката, а сега се нядявам изпращането, да не е по входящ номер.

Пожелавам на себеси и на всички Вас търпение. Simple Smile

# 965
Привет, момичета,
Нашето номерче е 350 номера преди на Лимончелка, но нямам никакво известие от Еконт. Даже си инсталирах приложението с надеждата, че там ще видя пратка, пусната за мен, но такава няма.
Щом вече изпращат, значи е въпрос на няколко дни всички да си получим заповедите Hug
mam_1, дали от клиниката ще имат някаква информация? Аз разбрах, че те не получават заповеди, нито знаят докъде е стигнал процесът, ние трябва да си занесем заповедта при тях, щом я получим. Може да споделите после катво са Ви казали.
Heart

# 966
76051 е нашият номер. Засега нямаме информация от куриер.

# 967
Май този месец са почнали отпред назад по номерата да пращат 😄 Или поне така се надявам! От клиниката няма да знаят нищо, по-скоро утре да звъним. Аз също получавам имейл още като ми изпратят нещо по еконт, но засега няма нищо. Моят номер започва с 764.

# 968
Лимончелка, от коя дата е входящия ти номер? Моят е от 08.10. и е един номер след теб 76548. Подготвях за одобрение на следващо заседание, но кой знае, може да е приятна изненада. Май утре ще звънна да попитам до кой номер са удобрили.

# 969
И моят е преди  това и нямам известие

# 970
Лимончелка, от коя дата е входящия ти номер? Моят е от 08.10. и е един номер след теб 76548. Подготвях за одобрение на следващо заседание, но кой знае, може да е приятна изненада. Май утре ще звънна да попитам до кой номер са удобрили.
Моят е от 01.10, но като го подавах мимказаха да бързам, за да хвана октомвриската сесия. Не знам до която дата входираните документи са останали за октомври и кои са минали към ноември. На мен ми е 4 последен опит. Но щом са започнали са пращат до 1 седмица ги разпращат. Предадени са в Еконт и от там ги разпраща след това. Първият път и аз звънях и минказаха, че ги предават всички на кариерите и те започват да ги разпращат Утре може би ще обноват и сайта.

# 971
Здравейте, момичета! Предстои ми да кандидатствам за финансиране на ин витро, но не съм запозната има ли някакви изследвания, които трябва да направя и представя с останалите документи (имам 4 неуспешни инсеминации)?  Предстои ми ходене до клиниката за подаване на документите, но искам да си пусна изследвания предварително, ако е необходимо.

Ако ги подам до края на месеца, дали януари ще мога да стартирам?

# 972
Трябва ви Антимюлеров хормон (>0,5), важи 6 месеца, ако сте пускали скоро, може да го ползвате. Трябва да е с печат и подпис от лабораторията, където е пускан. В клиниката ще ви дадат останалите неща, като трябва и мъжът ви да е с вас, защото и той има да попълни декларации. Ако подадете до края на октомври, би следвало да сте в заседанието през ноември и до края на ноември да имате заповед. Успех!

# 973
И ви съветвам да си заявите електронно получаване на заповедта. С ПИК на НАП или електронен подпис (който се прави за под 10 минути през приложението на Евротръст и е безплатен) е много удобно и лесно. Мисля, че всички с този метод си получихме заповедите в петък за няколко минути след като са ги качили в системата.

# 974
Много благодаря, момичета! Аз съм без партньор, така че сама ще попълвам. Simple Smile

Някъде при подаване на документите ли се отбелязва, че искам електронно да си получа заповедта? Имам ПИК, не го ползвам твърде много, но щом става по-бързо получаването с него мога да се възползвам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт