Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 67 647
  • 976
  •   1
Отговори
# 90

При самото подаване на бумащината към ЦАР трябва да се отбележи на въпроса "Как искате да получите документите си?" - "по електронен път". Има една уловка - трябва да имате ПИК/КЕП към НАП/НОИ. Получавате линк в пощата си, следвате го, въвеждате си ПИК/КЕП и документите излизат в PDF.
Благодаря Simple Smile
тъкмо се зарадвах и помислих, че мога да кандидатсвам наново онлайн (имаме едно решение вече).
Но ще се ходи до клиниката, няма как.

Успех на всички Heart

# 91

При самото подаване на бумащината към ЦАР трябва да се отбележи на въпроса "Как искате да получите документите си?" - "по електронен път". Има една уловка - трябва да имате ПИК/КЕП към НАП/НОИ. Получавате линк в пощата си, следвате го, въвеждате си ПИК/КЕП и документите излизат в PDF.
Благодаря Simple Smile
тъкмо се зарадвах и помислих, че мога да кандидатсвам наново онлайн (имаме едно решение вече).
Но ще се ходи до клиниката, няма как.

Успех на всички Heart

Не става така номерът, все някое изследване ще е изтекло и ще се прави наново, пък и има графи, които само те си знаят как да попълнят, затова преглеждат документите и после връчват цялата пачка. Стискам палци!

# 92
  • София
Честито, момичета! Тази сутрин съм получила по електронен път одобрението за ин витро. Които са го заявили онлайн, вече имат достъп до него. Другите - въпрос на време е да пристигне.

кои номер на заявление сте? сайтът все още не е обновен

# 93
Честито, момичета! Тази сутрин съм получила по електронен път одобрението за ин витро. Които са го заявили онлайн, вече имат достъп до него. Другите - въпрос на време е да пристигне.

кои номер на заявление сте? сайтът все още не е обновен

69054

# 94
Сайта вече е обновен момичета! Издадена ми е заповед за финансиране!  Заповед номер 69168 съм. Стискам палци и при вас всичко да е наред!

# 95
Честито момичета! И ние вече имаме заповед❤️

# 96
Честито момичета и аз съм одобрена ❤️

# 97
  • София
Успешни заповеди, момичета!

# 98
Добро утро получихте ли си заповедите момичетата, защото моята я няма още и се притеснявам, но съм одобрена

# 99
И нашата още я няма. Ще ги пратят . До 22.06 пише,че трябва да се получат.

Добро утро получихте ли си заповедите момичетата, защото моята я няма още и се притеснявам, но съм одобрена

# 100
Някой вече получил ли си е заповедта и знаете ли кога ще ги пращат ?

# 101
Нямам още...

Някой вече получил ли си е заповедта и знаете ли кога ще ги пращат ?

# 102
  • София
ако не се лъжа пишеше, че до 22ри ще ги изпратят. ако нямате известие за пратка позвънете да ги питате.

# 103
ако не се лъжа пишеше, че до 22ри ще ги изпратят. ако нямате известие за пратка позвънете да ги питате.
Да звъннах им да ги питам

# 104
Да звъннах им да ги питам
И какво ти казаха? Аз звънях но никой не ми вдигна

Общи условия

Активация на акаунт