Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 66 639
  • 976
  •   1
Отговори
# 735
А някои от вас да са изпращали документи от средата на юни да сега? Беше ми казано да проверя за входящ номер след средата на миналият месец, но когато звъня на ЦАР ми казват, че нямат документи с моето ЕГН. След това ми беше казано, че поне до септември да не очаквам одобрение, заради проблемите с правителството?!?

# 736
Първият път стана много бързо. В рамките на месец ги подадох, идожриха и започнах Извадих голям късмет. Сигурно е било в последният момент преди разглеждането и не се проточи дълго.Вторият път около месец и нещо. Н.В. аз откакто правя опити все има избори и проблеми с правителствата, но никога не са се бавили заради това. Аз ги подадох моите към 21 юни и ми дадоха входящ номер на следващият ден.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 16:30 от udjin

# 737
Здравейте,
ние днес подадохме документи и казаха, да чакаме заседанието през м. Август. Надявам се тази информация да е полезна.

Малее, няма ли да има заседание през юли?

# 738
Ние подадохме документи на 19ти юни, жената каза да очакваме около 20ти юли. Дано не ми е стара информацията.

# 739
Penguin4e до сега не знам да са прескачали месец. Според мен по-скоро може да е изтърван от някого срока за разглеждане през юли и да се обнови информацията след като мине юлската сесия.

# 740
Благодаря, ще видим дали ще го хванем. Днес трябва да са ги занесли от клиниката, но може и да е минал срока за юлското. Ще звънна тези дни.

# 741
Благодаря, ще видим дали ще го хванем. Днес трябва да са ги занесли от клиниката, но може и да е минал срока за юлското. Ще звънна тези дни.
  за юлското може би няма да е, защото тези дни излизат резултатите. Предполагам до края на седмицата ще излязат.

# 742
  • София
Здравейте,
ние днес подадохме документи и казаха, да чакаме заседанието през м. Август. Надявам се тази информация да е полезна.

Малее, няма ли да има заседание през юли?
Ще има, просто тези, които са входирали документи от 05.07.2024 г. насам остават за Август.

# 743
вие защо сте чакали от клиниката да подадат документите? Обикновено те само ги подготвят и пациента си ги внася. Във ваш интерес е да стават бързо нещата и е било по-добре да си ги вземете и да ги входирате. Като чета коментари май почти с един месец са ви забавили придвижването на документите.

# 744
Здраве да е. Един месец минава бързо;)
Благодаря за отговорите и късмет на всички Heart
udjin, благодаря за съвета, но не са ме забавили от клиниката. Напротив. Просто дали лично аз или през клиниката, понеделник беше първият възможен ден, няма да навлизам в подробности.

# 745
Знаете ли този месец кога им е заседанието?

# 746
Аз подадох документите на място на 17.06 ,веднага ми дадоха входящ номер и ми казаха да очаквам отговор около 17-20 юли .

# 747
Здраве да е. Един месец минава бързо;)
Благодаря за отговорите и късмет на всички Heart
udjin, благодаря за съвета, но не са ме забавили от клиниката. Напротив. Просто дали лично аз или през клиниката, понеделник беше първият възможен ден, няма да навлизам в подробности.
лошо е, че 1 месец минава в чакане и ако не хванете веднага начало на цикъла минава още един. Ако не стане от първият път (дани ори вас стане) всяко кандидатстване е с изчакване по 1-2 месеца.  Не знам на колко години си, но аз след 1 година вече няма да мога да кандидатствам, защото минавам възрастовата граница и при нас сега всичко е много набързо. Сега сменяме и клиника и още повече се забавихме. Успех ви желая, но при мен всеки ден е от значение ☺️

# 748
Има резултати! Стискам палци всички да сте одобрени 🍀🍀

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 14:36 от udjin

# 749
Момичета, сайта е обновен! Явно заседанието е минало.

Общи условия

Активация на акаунт