Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 66 605
  • 976
  •   1
Отговори
# 795
Здравей те 🌷Някой разбрал ли е дали е минало заседанието или все още не е и ще е в средата на месеца 😏 проверявам всеки ден, но все ми излиза "Прието заявление"  😏🙂

Заседанието е минало на 5-6 август, аз вчера си получих заповедта по Еконт.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 13:48 от *Klara

# 796
Все още не съм получила нищо проверявам и в сайта и в приложението на Еконт, но няма нищо 😏😏

# 797
Здравей те 🌷Някой разбрал ли е дали е минало заседанието или все още не е и ще е в средата на месеца 😏 проверявам всеки ден, но все ми излиза "Прието заявление"  😏🙂

Заседанието е минало на 5-6 август, аз вчера си получух заповедта по Еконт.
Здравейте, може ли да попитам кога ви приеха заявлението и какъв е поредния номер, защото моето го приеха на 04.07, а все още нямам отговор. 😥

# 798

Здравейте, може ли да попитам кога ви приеха заявлението и какъв е поредния номер, защото моето го приеха на 04.07, а все още нямам отговор. 😥

Първичното ми кандидатстване беше в края на Юни и около 20-ти Юли видях, че са ме одобрили. На 2ри август пуснах наново за преместване (знам, че те се гледат с приоритет).
Щом сте пуснали на 4 Юли със сигурност са минали вече 2 заседания, бях останала с впечатление че макс толкова се чака. Как сте отбелязали за получаване? Сайта бавно го обновяват и ако е лично приемане отнема повече време, с Еконт е най-бързо (така ми каза жената там).

# 799
Най-бързо е чрез Системата за сигурно електронно връчване.

# 800
Подадените на 04ти юли са останали за заседанието през август. Аз също кандидатствах в началото на юли и тук от форума някой беше писал същото.
Тоест всеки момент трябва да започнем да ги получаваме. Както писаха, по-бързо се получават през системата за сигурно електронно връчване.

# 801
Здравей те 🌷Някой разбрал ли е дали е минало заседанието или все още не е и ще е в средата на месеца 😏 проверявам всеки ден, но все ми излиза "Прието заявление"  😏🙂

Здравей на 17.07 подадох документи, все още нямам отговор 😏

# 802

Здравей аз също подадох документи на 23.07 и все още нямам отговор

# 803
Момичета, започнали да да изпращат заповедите. Сега си получих моята през системата за електронно връчване.

# 804
Момичета сайта е обновен🎉❤️ сега проверих и ми излезе "издадена заповед за финансиране" кога мога да очаквам вземане на заповедта по Еконт 🙂😏

# 805
Момичета сайта е обновен🎉❤ сега проверих и ми излезе "издадена заповед за финансиране" кога мога да очаквам вземане на заповедта по Еконт 🙂😏
Цитат на: Ili20 честито !и моята заповед е чрез Еконт та и аз се чудя кога ще си я получа ☹link=topic=1545993.msg48420740#msg48420740 date=1723643441
Момичета сайта е обновен🎉❤️ сега проверих и ми излезе "издадена заповед за финансиране" кога мога да очаквам вземане на заповедта по Еконт 🙂😏

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 10:36 от Donni93

# 806
Здравейте мили момичета ,за първи път кандидатстваме и искам да ви попитам при кандидатстване с мъжки фактор становище от уролог ли ни трябва или от андролог ☺️

# 807
Няма значение, от което си изберете, нашите винаги са били от уролог, като в заключението се пише, че насочва към ИКСИ.

# 808
Много благодаря ☺️

# 809
Момичета получихте ли заповедите си или още не 😏 аз все още не съм я получила и какви са вашите номера моя е 75 353 🙂❤️ и чакам по Еконт 🙁

Общи условия

Активация на акаунт