Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 67 603
  • 976
  •   1
Отговори
# 945
Момичета, във вайбър писаха, че до края на деня или в понеделник ще излязат, нз колко е надеждно...аз не чакам де ама..съпричастна съм..

# 946
Благодаря за информацията, kattes! Purple Heart Дано! Това коя група е във Вайбър?
В кайта сметка наистина важното е, че изобщо има такъв фонд в България, което мен доста ме учуди предвид колко неща са ни зле. Ама пусто нетърпение и то особено след не малко месеци вече, където все се случва някакво отлагане или неуспех Simple Smile

# 947
Момичета, във вайбър писаха, че до края на деня или в понеделник ще излязат, нз колко е надеждно...аз не чакам де ама..съпричастна съм..
[/Според мен днес ще обновят сайта. Преди малко ми звъннаха от клиниката ни, за да ми кажат, че на комисията нещо не им е харесал документа от уролога и искат нов. Пратили са и на мен писмо на мейла с днешна дата.

# 948
Йорданова, сега на ново ли трябва са кандидатствате при това положение или само да им изпратите нов документ и ще си получите заповедта? Мен също ме притесняваше това становище дали е ок така, понеже урологът отдавна не бил писал за фонда.. и също понякога искали трета СГ, но не знам при такива случаи дали оставаш за следващото заседание или само трябва да им изпратиш допълнение🤔

# 949
Здравейте, включвам се само да кажа, че имаме заповед с електронно връчване.

# 950
И аз искам да попитам, какво не са му харесали на това становище?
Реално, когато не си дал бланка за нещо и никъде в нормативен акт няма разписано какъв точно текст трябда да съдържа документа, на каква база решаваш, че не ти харесва?

# 951
Йорданова, сега на ново ли трябва са кандидатствате при това положение или само да им изпратите нов документ и ще си получите заповедта? Мен също ме притесняваше това становище дали е ок така, понеже урологът отдавна не бил писал за фонда.. и също понякога искали трета СГ, но не знам при такива случаи дали оставаш за следващото заседание или само трябва да им изпратиш допълнение🤔
Доколкото аз разбрах, след като пратя документа, ще получим заповедта. Трябва само документа, а не наново да се кандидатсва. Ние сме със спермограми само от едина клиника, а уж искали от две различни. Нашият уролог в документа не беше писал, че ни праща към ин витро, беше отписал мъжът ми като цяло. Едва ли не, щом спермограмата е толкова лоша и край " ти деца не можеш да имаш ".

# 952
Благодарим за информацията, най-сетне някакво раздвижване! Значи може би можем да се надяваме на актуализиране на информацията в сайта в понеделник Flowers Four Leaf Clover
Успех на всички!
Здравейте, включвам се само да кажа, че имаме заповед с електронно връчване.

# 953
Здравейте, преди няколко години след одобрено финансиране имахме успешен опит 🍀 Сега бихме искали да трансферираме някое от останалите ни замразени ембриончета и да се опитаме да имаме още едно детенце, но не намирам информация дали това подлежи на финансиране от фонда. Някой с подобен опит?

# 954
Самофинансирани са трансферите в такъв случай. Няма финансиране само за трансфер на ембриони, а срока за ЗЕТ е 1 година от издаването на заповедта, ако не е имало свеж или ако е бил неуспешен.
Нашия успешен трансфер по фонд беше 02.2021, имала съм трансфери 03.2023 и 02.2024 - всичко си го плащаме ние. Трансфер, размразяване, съхранение.

# 955
Само идея, проверете дали има финансиране към Общината, в която живеете. Нямам личен опит, но от приятелка съм чувала, че и бяха покрили някаква сума. Но зависи, защото всяка община си има собствени правила.

# 956
Има ли как да се пусне нова тема, за да се затвори тази?

# 957
Здравейте! Получих вчера от Еконт съобщение,че имам пратка. Видях в системата на Еконт, че ми е заповедта. В понеделник отивам да си я взема, че не бях в града.

# 958
Здравейте! Получих вчера от Еконт съобщение,че имам пратка. Видях в системата на Еконт, че ми е заповедта. В понеделник отивам да си я взема, че не бях в града.
[/quote

Може ли да споделите вх номер, за да се орентираме докъде са стигнали с пращането

# 959
[/quote

Може ли да споделите вх номер, за да се орентираме докъде са стигнали с пращането
[/quote]
Моят входящ номер беше 76457. Може би до вторник всички ще си получат.

Общи условия

Активация на акаунт