С много песни и игри минаха рождените ни ДЕКЕМВРИЙСКИ дни

• 19 570
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
П.П А утре мисля да водя Ди на куклено театро
"Приказка без край" ви кани всяка събота от 11ч на Куклен театър. Тази събота 13.01.2007г."Дядовата ръкавичка". Няма ли желаещи? За Смайли знам, че не може, другите как сте?

# 106
  • 42.016399,23.101179
Здравейте!!!
И на нас тези дни интернета ни е направо ужасен, почти никакъв го няма. Снимките от партито са супер, Вики щом види компютъра и веднага ме кара да и ги пускам, още не е забравила името на нито едно детенце.
Смайли от вчера любимата ни игра е да возим котката в зимната количка на куклите. И двете много се кефят и забавляват. Яд ме е че нямам фотоапарат да ги снимам. Дара и ваште котараци кака се разбират? Laughing
Лошото при нас  е че от вчера сме с кашлица и днес пропуснахме яслата, почнахме сироп за кашлица, но още се чудя дали да не я отведа и на доктор да я прегледа.
blagovesta добре дошли и от нас!   bouquetМного весело си живеете. Laughing И аз като Криси много искам 2 дете и ти завиждам за това, но и на моменти се замислям дали няма да им  отнемаме  нещо от детството на първите като ги правим толкова рано каки и батковци.

# 107
Някой разпозна ли си синъото забравено шише все пак?

аз , аз, аз, мое си е , мое си е bowuu bowuu
не ни върви на шишета. Едно си оставихме на морето, едно в инфекциозна болница, сега и в Двете феи Crazy

# 108
Криси, споко за шишето, видяхме го на тръгване, така че го взех и е у нас. Тъй че вместо да се шашкаш, ми елате на гости с Викича да си го вземете Grinning

# 109
  • София
Шоши, нашата банда обяви бойкот на Приказка без край. Изключително недоволни останахме от организацията на цялата работа. Иначе представлението беше хубаво Simple Smile Но беше претъпкано, а и ни направиха забележка, че сме били влезли и ние заедно с децата Shocked А няма никой, който да седи ид а въдворява някакъв ред... всички по-големи се бяха наредили прави най-отпред и нищо не се виждаше. Няма да повторя там. По съм склонна за неделя Пица Хът, ама не съм сигурна.

Какво мислите за мамешка среща, нищо не казвате?????

# 110
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=43551.0
мацки контакти за занимания на децата има в тази тема
-------------------------------------------------
Нещо за бебета от 6 м. до деца 3 г: музикална анимация май се казва, пеят им песнички, броилики, карат децата да се включват, пляскат с ръце, пригласят... накрая танцуват. Ходили сме само веднъж, но ни хареса и може би ще опитаме отново скоро. Организират го към църквата Покров Богородичен (зад х-л Родина е), но не е религиозно ориентирано. Петък, 10 ч. Струва 4 лв за 1 час, или 12 лв за 4 посещения (т.е. по 3 лв) като първия път май беше безплатно.
Всъщност става въпрос за мултимедийно обучение по английски език, имат доста офиси
Енорийски център Покров Богородичен
Ул. Георги Данчов Зографина 2, София 1606
Тел./факс: (02) 953 3523
Ел. Поща: parish_center@pokrov-foundation.org

----------------------------------------------
Фитнес център хотел "Централ форум"(бивш "Славия")-първи стъпки в балета за малки госпожици-20 лв на месец-всеки вторник(вечер) и събота(на обяд)

# 111
Да бе, всички траете за мамешка среща със и без театър  Confused Предложих да е сряда или четвъртък, че да дойде и Смайли. Ние може би ще останем и др. уикенд, но още не е ясно и не зависи толкова от мен.

Ели, мерси за инфото. Маймунка май беше водила Савко на нещо подобно или ме лъже паметта. newsm78
Сега се сетих за питанката ти за манджите. Наште най-чести са от сорта на:
-кюфтета с бял или червен сос;
-всякакви супи се приемат добре, с месо или без, кремсупите също;
-разновидности на вегетариански мусаки, напр. картофи със спанак и отгоре заливка кис.мляко+яйца+настърган кашкавал
-най-най-любимите са и спагети и подобни макаронести. Сосът може да е с всякакви зеленчуци-броколи, тиквички, моркови, гъбки.
-ориз, напр. в пълнени чушки или на фурна с пиле.

Не бяхте прави за "Приказка без край". Много любезни бяха всички, бях с Диана, племенничката ми на 4г. и една приятелка с дете декемврийче също. Влязохме си с децата, те много се забавляваха и се учудих, че дребните издържаха 40мин постановка  Grinning

# 112
  • София
Шоши, явно са предприели някакви действия след тогава, защото почти всички се оплакаха че са недоволни... Добре е, че са си взели поука. Какво гледахте?
Аз за среща предпочитам четвъртък.

# 113
Здравейте, всички,
аз накратко:
добре дошла, Благовеста! Много хубави имена на дечицата, пусни снимки, когато можеш!

за мамешки театър съм ЗА, ама май не ми се ходи на Бай Ганьо... ще огледам и аз програмата.

За Покров Богородичен - да, веднъж бяхме доста декемврийчета някъде през пролетта или миналата зима - не останахме много доволни май, т.е. наште бяха сякаш още малки, а и аз лично имах и някои организационни забележки... а и мен поне хич не ме бива да припявам заедно с всички останали в такива моменти...

Савко, когато изобщо хапва готвено, най-много обича супа топчета, мисля...
хайде до после!

# 114
  • София
A какво ще кажете за балет? В четвъртък има Лешникотрошачката. Аз съм го гледала няколко пъти (верно че беше отдавна де...), но е много хубаво. Балет подчертавам не опера Simple Smile С удоволствие бих го гледала пак... От 18 часа е в Операта.

ей тук може да видите

# 115
За театър, балет и прочее мероприятия не ме бройте, може да се включа на по бира  cheers и лафче след това, ако уточните място и не е много късно Crazy

# 116
Аз съм ЗА, но нали Смайли помоли да не е четвъртък и петък?

# 117
Мамчета колко от вас имат или чакат детенце след ДЕКЕМВРИЙЧЕТО? Разбирам, че има и други ентусиастки като мен. Така поне ще пораснат дечицата заедно, аз се надявам да са приятелчета и да се пазят взаимно. Дано да е така. Поне при нас се надявам баткото да пази сестричката си. Сега не го прави,но като порастнат. Вчера Йони се пробва да захрани бебка с бонбончета които не му харесват,добре че го видях на време. Вие се разбирате и организирате разни мероприятия,а аз от доста време съм отдадена само но сладурчетата и с тях никъде не мога да мръдна,поне докато Маринка не проходи. За сега е важно на Йонито да му мине крачето защото си го изгори с топла супа,защото така дори долу не мога да сляза и той милия ми се мъчи,хем болката(куца сега),ем сме затворени. Опитваме се да излизаме,но за малко когато баща им се пребере от работа. Това не се отразява добре нито на мен,нито на децата. Дано бързо да се оправи и ще започнем да излизаме и ние на разходка.
А да попитам майчетата от Люлин около нас,ходят ли дечицата на ясла? Йони ходи в Люлин6 и е в група "Зайче". Е и другите де.

# 118
Честит рожден ден на малката разбойничка Михаела на мама Ина-Бамбина! Tada Да си жива и здрава и все такава невероятна чаровница! newsm18

# 119
  • софия
Еееееее видяхте хубавото време и хукнахте навън!!Надявам се това да е причината никоя да не пише от вчера.Извън детската тематика да се похваля как добре си прекарахме 3 дни само с мъжа ми в Сандански -топло време,без деца,басейни,кръчми.Разходихме се до Мелник и
Роженския манастир.Незнам за вас,но аз от време на време имам крещяща нужда да съм без децата и с удоволствие ги оставям на бабите,които обаче все по-рядко се навиват на този вариант.  Mr. GreenДа ви кажа днес изкарах детското колело от големия,купихме нови помощни и качих Диана .Малко трудно й е с педалите ,но се държи и е доволна,че и тя "кара".Надявам се покрай брат си да се научи по-бързо.Мислех напролет,но ....и сега става.

Общи условия

Активация на акаунт