/,вози се на люшкащи животни...абе супер,бях сигурна,че ще заспи като пич на обяд,ама нищо по-различно от другите дни...ЕЛЕНА,то с две деца нищо чудно,че имаш крещяща нужда да останеш сама поне за ден.Снощи оставих Дани при баба му /когато е при нея изобщо не го мисля и не се притеснявам/ и днес пих едно ароматно кафе сам-самичка в едно готино заведение с едно списание и си починах така.Много добре ми дойде.Е,сутринта като се събудих грабнах парцала,ама...не мога да се отпусна,ако вкъщи ме чака кочина.
ДОБРЕ ДОШЛА НА БЛАГОВЕСТА!Оздравявайте по-бързичко!Трогна ме последното ти изречение,че Йони много рано е станал батко...Вече съм писала,че и за се надявам Господ да ми даде още едно детенце,но много искам да е по-нататъка.Сега искам да се насладя на Дани,да му де отдам максимално,да го нося на ръце,макар да е станал 15 кила /Ако все още водил кой колко е пораснал моля да запишете-2 години-14600,94 см/,което не бих си позволила,ако бях бременна.Също така преследвам и по-егоистични цели-когато Дани е при някоя баба аз изцяло разполагам със себе си,докато две деца се уреждат по-трудно.Е,ако забременея сега ще се радвам много и ще обичам млакото с цялото си сърце!
ЯНЧЕ,и нарът повдига хемоглобина!
Аз пък все още взимам кухня и съм супер доволна.Не че няма да се налага да готвя за Дани...Щото тати не обича готвено и не мога да давам на Дани от неговата храна.

вече няма Т, само някаква хрема, лекарят каза, че имало доста такива случаи в момента, дано няма нататъшни усложнения де...
И Вики от събота е с него, температура и кашля като магаре. Изписаха ни веднага антибиотик защото усожненията от него били много тежки. Вече е по добре но още прокашля. Страх ме е да я отведа на профилактичен преглед да не се заразим наново, защото целия град е пламнал. Обявиха грипна епидемия вече, от утре може и да сме грипна ваканция. Днес на училище имаше по 10 ина деца в паралелка.
снощи мислех по едно време че ще се побъркам покраи маймунката.И ние сме на антибиотик много неприятна история.