С много песни и игри минаха рождените ни ДЕКЕМВРИЙСКИ дни

• 19 573
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Шоши, наистина жалко, че не се видяхме този път, ние днес си взехме кукличките от Деси - наистина са много сладки, сега им търсим кутия за нанкане, страшно ви благодаря и на двете!
 Heart Eyes
иначе Савко продължи по обяд все да вдига по 38 и също е с антибиотик от вчера, за пръв път и много се притеснявам, че не успявам да му пробутам пълната доза, така се дърпа... баща му също е с антибиотик заради бронхит, аз засега съм добре, ама такъв главобол ме е налегнал цяла седмица...
но хайде стига с оплакванията, хубава вечер!

Последна редакция: чт, 18 яну 2007, 17:19 от Маймунка

# 136
  • Sofia
Здравейте,мацки!Аз се позагубих,но не е нарочно!
Леле колко болни има ooooh!
На всички ви пожелавам бързо оздравяване,стискам палци нас да не ни повтори,че до миналата седмица бяхме на антибиотик.
Миме,Рали съжелявам,че не успяхме да присъстваме на тържеството ви,но имах уважителна причина!Имате най-добрите ми пожелания  bouquet и на малките сладури също  Hug
Надявам се след този грип да се събереме и да се повеселим дружно.
Уикенда скитахме малко по Витоша,ето ви нещо по-свежо ,ако ви се гледа
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96163
Сняг няма Sad яд ни хвана,че поне шейната не взехме,но ако тази седмица ходим,няма да пропуснеме
Лек ден засега от мен!

# 137
Чоча, да, много са свежи снимките ви и доста автентично зимни все пак, браво на вас!

Честит имен ден, ако има сред / край вас именици - и вчерашни, и днешни! Аз май се сещам само за Тони на Джейд, сигурно голяма сладурана е станала! но може и някого да пропускам, много забравям нещо от тази ненавременна пролет!

# 138
  • 42.016399,23.101179
Ей, Чоча завидях ви за уикенда, нищо че не е имало сняг за ски. Как можахте обаче шейната да забравите, Викичка сигурно щеше да се забавлява много с нея. Снимките ви направо са страхотни. Laughing
Ние нашата шейничка така и не можахме да я пробваме тази година, а детенцето само за нея си говори - как ще завали сняг и ще се возиме  с нея. Grinning Нямам търпение да дойде зимата най-накрая, тъкмо и болестите да отминат вече.

# 139
  • 42.016399,23.101179
Лелеееееееееее, къде сте бе хора? newsm78
Оздравяха ли болните?
Ние вече сме добре и днес даже последвахме примера на Чоча и се качихме до ски пистата над Благоевград. Едвам накарах Венци да вземе шейната, мислеше си че въобще няма сняг. За ски наистина нямаше, но за шейни ставаше и голяма игра падна.
На Вики много и хареса и ни измори здравата, позабавлявахме се хубаво.  madnoel

# 140
И аз се надявам всички вече да оздравяват, а като оздравеят напълно, да се пооживи темичката тук, че нещо ми доскучава така, въпреки че самата не съм от най-, най-редовните...
Браво и на Марци и Вики - ние май и този уикенд няма чак планини да покоряваме, макар и Савко да е вече почти съвсем добре, ще гледам обаче утре повече да постоим навън, че днес трудно го изведохме (както и го прибрахме после де)...

а всъщност на планина може да се ходи със същите очила, които са и за плаж, нали?

Шоши, вие отпътувахте ли си? притесних се, като слушам за урагана в Германия... дано не минава близо до вас!

поздрави на всички!

# 141
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ние вече оздравяхме. Във вторник Теди малко ни уплаши, май беше решила че вътре и е тясно. Повече от 2 часа имах контракции, които ми спираха въздуха през 2-3 минути. Нямах сили за нищо освен да плача. На следващия ден доктора ми каза, че се е завъртяла и може би това е бил проблема. Докато ме преглеждаше малчо не подмръдна. За сега нямам разкритие, макар че шийката вече се приготвя. Поиска да ме остави в болница, но се оказа че нямат свободни легла и вече съм в болничен, но ще продължавам да ходя на работа от време на време.
Окончателно се настроих да раждам в Токуда.

# 142
  • София
И ние май вече оздравяхме. Днес даже бяхме на баба Яга за малко, но успяхме да срещнем Мира с Марианчето на дежа пере.

Деска, дръж се още малко остана... Незнам как е при тебе, ама на мен бая ми писва тая бременност. Искам си направо бебето ама ще трябва да потрая още няколко месеца.

# 143
Привети, Grinning
Маймунка, много мило за загрижеността, да, сериозни ураганни ветрове има, ние обаче летим в понеделник, живот и здраве. Пипнахме грипа и ние, то аз от Нова Година насам бях здрава има-няма за 3 дни  Cry Диана пък досега може да не беше помирисвала АБ, но за 2 седмици смени тъкмо 2. Първо бронхита, сега ангина  Close Абе, изкарахме невероятна почивка, няма що... ooooh!
Поне взех някакси 2 изпита, утре мисля и трети да преборя  Grinning
Деси, дръж фронта, много е рано да излиза сега бебето! HugНека си кротува на топличко. Нямам търпение и аз да видя дребната др. седмица  Heart Eyes
Целувки и ще се включа живот и здраве от немско.

# 144
  • София
Ако някой ще се разхожда предиобед - ние най-вероятно ще сме на баба Яга, а ако не ме домързи може да се разходим и до Слона.

# 145
  • на езерото
       Здравейте момичета Hug
 Ние все още сме болни,оказасе че повръщането и диарията са от единия антибиотик след като го смениха нещата тръгнаха малко по добре.
  Деска дръж фронта още малко е останало Praynig
  Янче браво че сте се оправили и вече ходите на разходки Hug
   Шоши успех на  bouquet третия изпит.

# 146
Деска, умната с работата, най-важното е на бебка и на теб да е спокойно!

Янче, аз уж влизах сутринта, ама явно преди твоето съобщение - ние бяхме в градската градина, където Савко кара от тези колички с моторите, но по-голямата атракция беше една купчина сняг - май изкуствен от пързалката, че иначе няма как да беше толкова бял.

Пинка, дано и вие оздравеете трайно скоро!

# 147
  • София
Здравейте и от нас! Снощи късно се завърнахме. Новините са добри, това на брадичката се оказа лимфно възелче, появявали се от време на време, нищо тревожно не било. А бе, нещо много лежерно го даваха, ама да видим. Накараха ми се за ваксините, сложиха й една Пентаксим - че бяхме пропуснали полио, ДТК и менингитната. Премериха ни - 90 см и 11.5 кг., и ни изпратиха по живо, по здраво. Следващият задължителен преглед е чак на 4 години. Ураганите нас ни подминаха, при нас долу във Фрайбург само подухваше по-сериозно, но нищо фатално, но на север ги помете. Времето беше много хубаво, направихме си и разходки до Страсбург и до Базел, та шушумигата да впише в актива и Франция и Швейцария  Laughing
Донесла съм на новите бебета Лефакс, като се видим с Янче и Деси ще ви ги дам. Нелка, следващият път и на теб ще донесем  Laughing Отивам да слагам звяра да спи, ще ви доразкажа по-късно.

# 148
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Малката за сега се е закротила. Миналата седмица покрай работата не я усешах много, но сега се е наместила удобно и ме подритва сериозно.
Миленче предварително благодаря за капките.

Фъстъчето нещо ми се изгуби, а трябва да и предам кукличките и на Минимо също.

# 149
Ейй, мацки, днес е денят на родилката!
ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК, МАМЧЕТА! ДА СТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИЕ И ДЕЧИЦАТА ВИ И ВНУЦИ ДА ДОЧАКАМЕ ВСИЧКИТЕ!!!  bouquet
Деска дръж се, верно ви е раничко!
Янче, на теб търпение, мила, няма да ги усетиш тия месеци или по-скоро бързо ще ги забравиш! Wink
МКП, голям късмет сте изкарали пак! А с Бразилия какво стана, кога щяхте да ходите?  newsm78
Пак има болнички... оздравявайте, милички!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт