С много песни и игри минаха рождените ни ДЕКЕМВРИЙСКИ дни

• 19 585
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Люси,
мерси за честитката! то и аз преди малко зацепих, а цял ден се чудя какво ли ми говори тази дата... а и водихме разни преговори с майка ми ние ли да ходим, тя ли да идва, в крайна сметка не се видяхме, а то аз повече като Бабинден го възприемам, някак още не мога да го приема като празник, насочен и към мен самата Laughing

Мкп, ама вие кога отидохте, кога се върнахте, аз мислех, че вчера сте тръгнали, а то май е било миналата събота... мда, това (Фрайбург-Страсбург-Базел) е удобен триъгълник за набиране на актив точно, дет' викаш... браво на Ванеска... ама при вас е някак по-лесно, а ние кво - извадихме още преди сума ти време паспорт на Сава и нищо не сме измислили как да го пълним, а то вече почти не трябва такова нещо  Wink А какво за пентаксима? щото и нашият лекар (и ние сме пропуснали последната ваксина от миналата година) ни съветва да го вземем, ама аз още не съм проучвала ни цени, ни нищо.

Лека вечер!

# 151
Здрасти банда
Болните -оздравявайте вече...

Мкп
ама много сте експресни, браво за лимфното възелче, а за контролата на 4.г. - екстра, тук след 18м. следващата е на 3.г.  Rolling Eyes

Маймунке
паспорт на децата им трябва  Wink тъй като нямат право на лични карти  Mr. Green

Бременелките
пазете се  Hug

# 152
привет и от нас
Деска почивай мила, пази се, още малко остана.
Миленка уелкъм баг дет се вика.
Смайли ми се губи newsm78
Болните да оздравяват бързо
Ние бяхме събота и неделя ей тук http://nenkovi.com/index.php?m=ex&tit=galeria и беше супер, дори щтраус ме ухапа Mr. Green

# 153
Привет!
Много ми липсвахте Hug
Като гледам сте се изпокрили всички...
Бях на очни и изпити, толкова изтощена не съм се чувствала никога.

Марио от два дни вдига Т, за сега няма други симптоми и още не съм го водила при педито.

Мкп, Марио си има лимфно възелче /на жлезите на шията/ откакто се е родил, повдигнах веднъж въпроса и отговора беше - да не се притеснявам.

# 154
  • София
Кажете детски офталмолог и да бачка със Здравната каса. Утре отивам да взимам направление и да водя Мая, че мноо време вече и сълзят очичките, особено едното. После се надявам да се наканя да ида и на хематолог, че ще ми изтече направлението ако се потутм още малко... Wink
Аз мисля да я задържа още 2-3 дена в къщи, въпреки че вече си е турбо госпожицата, ама 1во времето е хубаво и малко да наваксаме с излизането и 2ро чакам да не обявят грипна ваканция. Гледам половината деца от групата тука я в Седмочисленици, я в кухнята... голям майтап Wink

# 155
  • на езерото
  Здравейте момичета!
МКП, добре дошла, много се радвам че Ванеска е добре.
Дани, почивай сега но не се помайваи а заведи детето до педито защото нашия грип така започна само с Т уж нищо сериозно, та два антибиотика сменихме и аз даже съм на антибиотик (не искам да те плаша дано не е тази гадост), но за всеки случаи Thinking
  Момичета, много ми е гадно вчера моя приятелка почина.Детенцето и ще навърши годинка на 24, а тя умря без да дочака това да стане.Всичко се случи точно за две седмици, оказа се левкимия.Единственото което ми идва наум е пазете се като усетите неразположения ходете на лекари ... и аз незнам вече, много е гаден живота понякога.Само се моля да сме живи и здрави да си отгледаме децата Praynig

# 156
  • София
pinka, това е ужасно! Ужасно мъчно ми стана като прочетох Sad Незнам какво да напиша... Милото детенце... Ами семейството й... съпругат й... сигурно всички много страдат Sad  Аз тея дни също много се терзая за моята приятелка, на която бебето й почина миналата година - в неделя сега стана 1 година...

мкп, забравих да ти благодаря за подаръка, нищо че още не съм го получила Wink

# 157
  • 42.016399,23.101179
pinka много съжалявам за приятелката ти. Това което се е случило е наистина ужасно.
Когато ти прочетох постинга се замислих, колко несъществени и малки са всичките ни ежедневни проблеми и несполуки, и че няма наистина нищо по важно от това да сме живи и здрави - ние и всички които обичаме...............

# 158
  • Благоевград
 pinka съжалявам за загубата!
Като се замисля колко малко показвам на близките си хора, че ги обичам и че винаги могат да разчитат на мен, и как за  миг може да се случи необратимото , направо настръхвам.
 Praynig
Затова трябва да се радваме на всичко , колкото можем и както можем.
Напоследък моята Ана-Мария просто не спира да говори (в което няма нищо лошо), но понякога не я разбирам и тя повтаря докато я разбера. Това е то, докато не можеше да ходи , казвахме - ох, веднъж да си стъпи на краката. После - веднъж да проговори.Ама сега понякога ми се случва да и казвам - спри се , седни , замълчи за малко. Сама си се смея в такива случаи , а детенцето се чуди какво става.  newsm78
Всички болни да оздравяват. Всичко лошо да остане зад нас.
На всички пожелавам само положителни емоции. Laughing
  bouquet

# 159
Пинка моите съболезнования.............................нямам думи и не знам какво се казва в такива моменти, ако можем някак да помогнем на семейството .........................

# 160
Пинка
нямам думи просто... искренни съболезнования за твоята приятелка  Praynig

Я да попитам за спящите в отделно легло декемврийчета
,
минаха ли на голямо легло или са си още в бебешките лягла  newsm78 а има ли и такива дето са отделени в самостоятелна стая - с батко, кака или сами - кога и как стана отделянето - може да споделите и за каките и батковците?

# 161
  • софия
Здравейте,много тъжно ми стана за момичето.Моя позната юли месец почина от рак и остави 2 деца сам сами,защото тъпия й мъж дори и в последните й дни не беше с нея,а с друга,от която се оказа,че има и дете....Тогава и аз си направих преоценка на живота,но защо трябва да случи нещо толкова гадно ,за да разберем ,че живота ни е един и трябва да го живеем пълноценно,откъдето и да го погледнем.
Сега нещо друго-Ели,ние се преместихме в нов апартамент август и оттогава мойта си спи на голямо/човешко/ легло в голямата детска стая с големия лош брат.И не заспива в друго легло,а и не дава на брат си да ляга в нейното.Само веднъж е падала!!Виж с големия имах много проблеми с "отбиването" от спалнята,и сега от време на време идва при нас-все нещо го е страх,все сънувал.....Вечер си пускат детско и лягат,обикновенно аз заспивам ,но те не,или големия спи,а малката му скача по главата-въобще няма никаква дисциплина.Когато брат й е на гости у някоя баба си спи съвсем сама/оставям й вратата отворена/ .

# 162
  • София
Мая спи все още в нейната кошара ама сега ще й купуваме ново голямо легло, щото кошарата за бебето ще трябва... Мисля леглото да е 2етажно щото иначе незнам къде ще ги сложа. Ако зависеше от мен отдавна щеше да е в самостоятелна детска, но просто нямаме такава. Незнам как ще приеме новото легло... мисля, че ще й хареса, особено да се катери Simple Smile

# 163
  • Благоевград
Я да попитам за спящите в отделно легло декемврийчета[/b],
минаха ли на голямо легло или са си още в бебешките лягла 
Моята дребосъчка си спи в нейното легло , което е от дълго метър и 50 и широко 70 см. За сега и е широко и удобно и не се предвижда да го сменяваме. На него може да се махнат решетките и част от таблите и става нормално легло( не бебешко).1countingsheep

Иначе все още е в спалнята.Има стая ,която ще бъде детска, но за сега се налага баща й да спи в нея и през деня тази стая се ползва за игра - всички играчки са там и се разхвърля както иска и колкото може.smile3540
При първа възможност (което зависи от баща й )тя заминава в тази стая.
Иначе на обяд почти винаги заспива сама ( тя не ходи на ясла). Но вечер все още не иска и се глези на баща си. newsm46
  bouquet

# 164
  • на езерото
  Здравейте ми мили декемврийки!
Благодаря Ви за изказаното съчуствие и човечност Praynig, пожелавам Ви на всички вас само здраве и много щастие,дай боже само хубави неща да има да си споделяме.
   Ние оздравяхме педито само каза да я паза да не я повтори че било страшно.
  Ники спи при мен (в моята стая),имаше период в който искаше да спи с мен на леглото (персон и половина)понеже е махната таблата и има разстояние до стената (заради парното) и се е случвало посред нощт да пада от леглото.Когато декември си дойде мъжъми я слагахме в нейното легло като заспи и сега иска да си спи в него.Има вариант да я отделиме но понеже сме при баба и дядо а и все още с татко който си идва за по месец не сме го предприели.
  Мои познати си отделиха децата но доста рано на 5 месеца...мисля че зависи от детето.Никол вечер не иска да спи сама дори на светната нощтна лампа, плаче и казва че я е страх ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт