мерси за честитката! то и аз преди малко зацепих, а цял ден се чудя какво ли ми говори тази дата... а и водихме разни преговори с майка ми ние ли да ходим, тя ли да идва, в крайна сметка не се видяхме, а то аз повече като Бабинден го възприемам, някак още не мога да го приема като празник, насочен и към мен самата
Мкп, ама вие кога отидохте, кога се върнахте, аз мислех, че вчера сте тръгнали, а то май е било миналата събота... мда, това (Фрайбург-Страсбург-Базел) е удобен триъгълник за набиране на актив точно, дет' викаш... браво на Ванеска... ама при вас е някак по-лесно, а ние кво - извадихме още преди сума ти време паспорт на Сава и нищо не сме измислили как да го пълним, а то вече почти не трябва такова нещо
А какво за пентаксима? щото и нашият лекар (и ние сме пропуснали последната ваксина от миналата година) ни съветва да го вземем, ама аз още не съм проучвала ни цени, ни нищо.Лека вечер!

Незнам какво да напиша... Милото детенце... Ами семейството й... съпругат й... сигурно всички много страдат