С много песни и игри минаха рождените ни ДЕКЕМВРИЙСКИ дни

• 19 561
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Има още поне 50-тина, обаче нямам нерви вече. Утре ще довърша.

Blush сори малко се олях със снимането май, но пък исках всички да документирам  Crazy

# 91
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Нели доволна съм от прегледа. Повечко ме разпитва за състоянието ми докато съм била бременна с Габи, което вече ми е доста далечно и за хактера на Габи. Даде и някакви капки, които доста я облекчиха вчера. Тя е била цял ден с температура, кашлица, сополи и цялостно неразположение. Вечерта от кашлица повърна и малко се пооблекчи и през нощта се събуди само 3 пъти. Днес следобед се чухме по телефона и обсъдихме прегледа при личния лекар и се разбрахме да се чуем пак в събота.

# 92
  • София
blagovesta, готово - в списъка си. Добре дошла!
Виждам, че имаш и бебче на 5 месеца. Би ли ни разказала нещо повече за вас? За теб, за Йоан, за бебето... Сподели как той прие бебето, тя как се отнася с него, ти какс е справяш с двамата Simple Smile Изобщо всичко което мислиш че трябва да знаем за вас Simple Smile

# 93
  • Благоевград
blagovesta добре дошла от мен.
Аз също съм от скоро и впечатлението ми от всички е супер. Дано и ти останеш  с прияти впечатления и честичко да се включваш.
Като чета как се уговаряте за театър , при това в кой да отидете се ядосвам , че при нас има само един куклен театър и НЯМА преставления всеки ден. Т.Е. нямаме изброр. #Cussing out
А моята малка хулиганка всеки ден ми говори за куклен театър( въпреки че сме ходили 2-3 пъти).
Но сега  вече Марси и Вики са ни обещали да дойдат следващият път с нас, че да си имаме компания.
  bouquet

# 94
Как се справям ли? Когато Йони ходи на ясла е добре. За съжаление от 14.12 не е ходил. От тогава като се започна с повръщане, тамън това размина вдигна температура,ангина, а след посрещането на новата година за капак на всичко си изгори крачето и сега ходим на превръзки в Пирогов.
След появата на бебето на него му беше много трудно да я приеме. Много му приказвах преди тя да се роди,но това беше забравено. Непрекъснато започнах да му обяснявам как бебка го обичка,всяка нейна усмивка му казвах,че е за него. На мен ми е трудно това,че всичко е върху мен. В началото майка ми беше тук,но тя си отиде и останахме сами,а мъжа ми си ходи на работа. Йонито не дава да седоближават до бебето,то си е негово,много малко хора имат тази възможност. Нямам място на което да мога да оставя бебка на спокойствие,той на всякъде се качва и я притеснява,затова и тя може да спи само когато той спи. както й се радва и я целува и изведнъш я захапе от обич,скубе я,удря я. Затова гледам тя повечето време да е в ръцете ми,това ми е най-сигурното място. Сега тя прави опити да се обръща и той като я хване и почва да я обръща на леглото. Вече трети ден й давам пюре,той взима неговата бебешка лъжичка и започва да яде пюрето и разбира се го изяжда. Но не винаги е такъв ужас. Йони много си я обичка и иска да си ляга до нея и завива себе си и бебка с одеало и си лежат и си се хилят двамката. Той най-добре я разплакво,но и най-добре я расмива и кагото усети какво й харесва започва да го повтаря докато тя се смее и така започват и двамата. Например на музика той си подскача,но това нея я забавлява и започва смях. Много иска да помага,изхвърля мръсните памперси на бебана, да й дава вода и разни подобни. Милият,толкова мъничък стана батко,че понякога ме е жал за него.

# 95
  • София
blagovesta, а в кой район на София живеете?

# 96
Zdrasti banda
Ot vcera foruma mi e uzaaaaaaaasnoooooooo baven, polovinata nesta ne se otvariat, a da otgovoria niakde .... eheee mechta  Wink Grinning

blagovesta
Dobre dosla i ot men   bouquet

Tazi godina oste edno bg dekemvriiche zapocna da posestava edinia ot klubovete kadeto hodim da igri i tanci, i ima brat4e na mesec polovina, parvite niakolko dena goliama kriza, ama vece mu se radva, no kakto se radva tak mu tupne edin boks naprimer  Crazy i e takiva raboti mi razkazvat babata i maika mu  Wink Grinning

Rumbata da idva  Mr. Green
Mnogo sme svobodni  Wink Grinning

# 97
Macki, ia daite idei za gotvene, kakvo iadat decata?
Nesto sam v kriza, vartia kjufteta na Asa, i nesto kato telesko vareno - vece mi vtrasvat  Rolling Eyes

# 98
  • София
Ели, с месо, без месо? Казвай ще мисля Thinking, т.е. ще чета защото нали знаете - мразя готвенето  Close

Янче, какво става с хемоглобина? Повече месце, но не пилешко и червено винце домашно, ако можеш да намериш и ще си ОК. Не си спомням, но колко беше мин. граница при бременните?

Добре дошла на Благовеста Hug

Всички снимки са хубави, аз си изтеглих нашите. Виктор е ужасен, виси ми непрекъснато на крачола, мрънка и реве за най-малкото нещо. Всъщност вие го видяхте на партито и на РДни. Отсега си мисля как ще се разделяме есента, като тръгне на ДГ?

# 99
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Янче за хемоглобина препоръчват също сусам с мед или само сусам.

# 100
Асе играчките са вече при децата в дом 7  Hug
Благовеста добре дошла при нас. Аз съм една от тези дето жестоко ще ти завиждат за второто дете, поради простат причина че много искам второ Wink Ще се радваме да се видим и на живо. Моля чувствай се като сред близки хора при нас, защот всички сме си точно такива.
Деси дали може мъжа ти да мине покрай офисами даму дампарички, или да пратя брат ми - той жовее в редута, а?
Ели къв е тоя никкккккккккккк беееееееееее. да ти казвам аз какво готвя на Викича а?

# 101
Ние сме в Люлин 5

# 102
добре дошла и от мен  Grinning
Радостина (isku6enie) с Рая са в 5ти м.р., а пък ние с Мирка сме в Люлин 6 bowuu
Надявам се скоро да се запознаем и на живо  Party

# 103
Moon Walk
ами казвай де Mr. Green

Асе
аз по скоро питах какво готвите... ама ако намериш нещо интересно и лесно с месо - дай насам  Party

Янче
какво стана с твойте изследвания?

Смайли
Румен не може ли да ви метне и вас с Дарата до Прага  newsm78 Grinning малко да пошетаме по македонски  Mr. Green

# 104
Искате ли вторник на театър на Бай Ганьо?
Младежки театър Николай Бинев
Гостува Бай Ганьо Голяма зала, 19:00

Съгласна съм и сряда на нещо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт