С много песни и игри минаха рождените ни ДЕКЕМВРИЙСКИ дни

• 19 558
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Немо и Бамби ги прибрах. Малки са още.

Naughty не си права. Немо ни е най-любимото филмче на всички времена. Гледала го е около 1300 пъти, въпреки че даже няма превод. Явно си зависи от въображението на децата, какво и как ще възприемат като страшно, тъжно и т.н.

Роботите ги гледа 3 пъти с голям интерес и кискане от началото до края, след което на 4тия реши че е много страшно как реве това бебе в началото и как им падат ръцете и главите.. и рееееееееев айде изтрихме го това за по-добри дни  Rolling Eyes

# 76
Привет, сутринта изпуснах самолета, ще летя следобед, та по този слу4ай, успях да кача снимките от партито на Ванеса и Марк тук
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=93435
малко са разбъркани понеже са от 3 ма различни автори...Simple Smile
Целувки на всички

# 77
Здрасти, здрасти!
Първо - поздравления за партито! Страхотни снимки, страхотни дечица и страхотни мами!  bouquet
Ванилка, снимките ти наистина са доста добри. Я ме светни с какво фото ги правиш, моля те! Може и да си казвала, но аз съм напълно разсеяна тези дни и не помню! newsm78 Гошо купи някакъв фотоапарат по Коледа, но нещо не съм много доволна. Казвай и да видиш как ще му скоча за некомпетентност Laughing
За филмчета говорите, гледам. Дилята по анимации не си пада много. Но снощи на какво се изкефи, чак страх ме хвана. Татко й намери някакъв сайт с едни такива презентации на нови филми - като рекламни клипчета с най-добрите сцени. Пусна си /за свое удоволствие/ това на "Спарта". Волумето, естествено на мах! Рамщайн, с елементи на викове от бойни действия и най-различни крясъци и сцени - финна работа! Mr. Green Помислих, че ще стресне детето с тия звуци! Обаче детето като свърши клипчето вика: "Пак! Оши! Парта!" И така около 10 пъти! Shocked А да кажеш, че е някой темерут - не! Като види тъжна физиономия - се свива на сърмичка и почва да тъжи и плаче. Наследствено е явно - аз паралелно с чалгата си слушах и Рамщайн навремето. Обаче това дете е твърде малко за такава деградивна музика! #Crazy
Криси, аз освен с географски език, съм дарена и с дюстабан. Blush Нищо особено не е, само дето не издържам дълго на високи токчета. Добре, бе нямам нужда да нося такива. Laughing Болезнено е само, когато натовариш много меката част на крака, при продължително ходене. Не знам дали има степени в тази работа и дали е различно при различните хора, но ти пожелавам при вас този път да е от глезене, а не от болка! Hug Praynig

# 78
  • София
Деси, нека тогава да е в четвъртък. Кажи къде точно да дойда в твоя квартал? Към 5.15?

# 79
  • София
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=5444&AlbumId=83803

Ето ги снимките от следновогодишното парти! Намират се в нашият си албум.....Ако ми остане време, ще кача и тези от рождения ден на Марк и Ванеса.....

За петък не съм много сигурна, че ще успея, защото в събота пътуваме с Ванеса за Германия, ама ще видим.

# 80
Привет, сутринта изпуснах самолета, ще летя следобед, та по този слу4ай, успях да кача снимките от партито на Ванеса и Марк тук
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=93435
малко са разбъркани понеже са от 3 ма различни автори...Simple Smile
Целувки на всички
Lelelelleeee kolko mnogo snimki  Party
Ama vsickite gi vidiah  Mr. Green
Strahotni de4ica, super torti, ekstra kupon  Party Hug

# 81
  • София
Момичета, след като вчера бях на консултация доктора ме прати на консултация с хематолог заради изключително "високия" ми хемолгобин... 94... Даде ми направление, така че си търся хематолог работещ със ЗК. Чакам оферти Wink

# 82
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Янче според мен най-добре отиди в центъра по хематология зад Новотела до Централна гара

# 83
  • София
Работят ли със ЗК? А къде се намира по-точно? Да не е там до бившето кино Освобождение дето беше? май Транспортна болница ли или нещо подобно?

# 84
Незнам точния адрес. Май се минава покрая едно кино ако свиеш преди градинката на бул. Христо Ботев. Ако идваш от Мария луиза е точно улицата на Новотола.
Би трябвало да работят със здравната каса.
Ще опитам да ти намеря телефон да ги питаш.

# 85
Само това намерих

http://www.vma.bg/klinikabg.php?srid=50
Прием на пациенти във ВМА
    Приемът на пациенти се осъществява в кабинетите на Консултативно-приемно отделение на втория етаж на поликлиниката и в катедра “Спешна медицина”, като за улеснение на пациентите за Спешна медицина е обособен отделен вход, който се намира вдясно от фасадата на болницата.
    Въз основа на критериите за спешност болните се приемат незабавно или се включват в “лист за чакащи”, чрез който се планира датата на приема. Постъпващите за планирано лечение пациенти се приемат всеки работен ден във времето от 10:30 до 12:30 часа, а тези постъпващи по спешност – по всяко време.
    При приемане препоръчително е пациентът да носи със себе си направление за хоспитализация от общопрактикуващ лекар или специалист и всички стари документи и изследвания, касаещи досегашното му здравословно състояние. В момента на приема пациентът, членовете на семейството му или придружаващото го лице се информират за предлаганата медицинска помощ, терапевтичния план и очакваните разходи за сметка на пациента, ако има такива.
    Пациентите, които постъпват за лечение по “клинична пътека” заплащат само 3.00 лв.(2% от минималната работна заплата) на ден за времето на престоя, а тези, които постъпват за лечение срещу заплащане, внасят 50% от ориентировъчната стойност на лечението в касата на ВМА.
    Пациентът задължително се запознава и подписва “Фиш за информирано съгласие на пациента”, който се прилага към ЛИБ (лист история на болестта).
    Два пъти седмично на пациентите се осигурява време за посещения от близки. Свижданията се извършват в дните четвъртък и неделя от 14:00 до 16:00 часа. Близките на пациентите могат да получат информация за състоянието на болните ежедневно след 11:00 часа.
    Болничните стаи са обзаведени с телевизионни апарати, които са на разположение на болните срещу минимална почасова такса.
    В централното фоайе на болницата има кафене, място за купуване на вестници, книги, хранителни продукти, стоки от първа необходимост и други.

На телефон 0800-14-800 експертите от Здравно-информационния център ще отговарят на всички въпроси на гражданите, свързани с правата им на пациенти - услугите и лекарствата, които НЗОК заплаща, заплащането на потребителската такса, на спешната помощ, къде и как да подадат оплакване, кой отговаря за проверките на лекарите и др.
    Достъпът от цялата страна на тел. 0800-14-800 е на цената на един телефонен импулс.

# 86
  • София
Къде изчезнахте всички???? newsm78 newsm78

Качила съм една много малка част от снимките от рождения ден на Марк и Ванеса в нашия албум. Нещо се скапа нета и не мога да се мъча повече. Утре ще кача и останалите.

Снимки от рождения ден има и в албума на Ванеса в подписа ми, но те са повече нейна. Снимките, които качвам на нашия албум са повече на дечицата, които ни уважиха. Има още поне 50-тина, обаче нямам нерви вече. Утре ще довърша.

# 87
Привет,
ние се пооправяме, излизаме всеки ден навън, чудно временце е.
Миленка, ти ли беше водила Ванеса на куклен театър в Патета?  newsm78 Или ако е някой друг, моля да сподели и да се присъедини към нас  Hug
Много ми се иска да заведа Диана и гледам, че др.сряда имат постановка "Косе Босе", която била подходяща дори за най-малките  Thinking
В "Приказка без край" пък всяка събота също имат...в Пица Хът са в неделя. Казвайте къде би било най-добре  Heart Eyes
Лек път с Ванеса и жалко, че не се видяхме, но следващият път задължително  Hug

# 88
Мислех снощи да заведа Дара в Патетата. Имаше Дядовата ръкавичка. Отказах се, защото не ми се занимаваше с таксита, а Румен не беше на линия. За другата сряда - ОК. Шош, обаче да знаеш, че доста деца се събират, а мястото не е много голямо.
В Приказка без край втори път няма да отида. Много съм разочарована - не от постановката /децата се забавляваха чудесно/, а от печалбарските мераци на собствениците, които наблъскаха 35 деца в един коридор!
Пица Хът не е зле. Бабката от театър Лили е сладка, но зависи какви деца ще бъдат там по това време. Миналия път имаше едни гаменчета /сополиви и кашлящи на всичкото отгоре/, които не спряха да блъскат столчетата на Дара и Ванеса, които не можаха на спокойствие да си гледат театъра. Малко ми оставаше да се сбия с майка им.
Къде излизате сутрин? Хайде до Лейди да отскочим. През уикенда е голяма тарапана, но през седмицата е ок. Може утре или в понеделник.

Ако се организира мамински купон, моля да не е на 18-ти или 19-ти. Румен ще е във Варшава тия два дни.
Ели, другия месец ще го пращам Румбата до Прага. Имаш достатъчно време да се подготвиш - физически и психически  Mr. Green

Деси, първи впечатления от Чамурлето?

# 89
Здравейте мами. За първи път пиша тук. Имам син Йоан роден на 20.12.2004г. Радвам се,че има местенце в което да се споделят нещата около децата. Надявам се да ме приемете сред вас. А аз се казвам Ваня.

Общи условия

Активация на акаунт