С много песни и игри минаха рождените ни ДЕКЕМВРИЙСКИ дни

• 19 552
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Деси, разбрахме се с минимо директно да ми прати пари, а като идва до София ще си ги вземе от теб  Hug
Много ти благодаря!  Heart Eyes

Театралките, искате ли др.седмица да отидем на едно театро? От миналата година сме се заканили. Надявам се да съм здрава вече  Peace

# 61
Деси много мерси - кажи ти как да ти дам парите
Шоши на теб ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ Hug

# 62
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Деси, разбрахме се с минимо директно да ми прати пари, а като идва до София ще си ги вземе от теб  Hug
Много ти благодаря!  Heart Eyes

ОК
Аз ще се разбера допълнително с Минимо как ще си получи кукличките.

Криси на тебе кога и къде ти е удобно да се видим? Нещо събота и неделя?

# 63
  • Благоевград
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ СНИМКИ!!!
Вече не знам колко пъти ги гледахме с моята Ана-Мария!!!
По лицата на всички ви си личи , че е било много приятно!
А пък малките слънчица са  сладурчета и половина.

bouquet
Поздрави на всички , които имаха повод за празнувене  изминалите дни и не успях да поздравя.
 baloni

А за театъра мога само да съжалявам  #Cussing out, че при нас не се предлага такъв вариант ( само с кукли). Така е много по- интересно за малката публика.

# 64
Честито на вчерашните именици, извинявам се, че не се усетих и не поздравих на купона Калояновите майки! а купонът наистина беше супер и много добър финал на декемврийската РД еуфория според мен!
За кукличките - Шоши, съжалявам, че досега не можах да се обадя да попитам за моите, ама Деси ти всички ли мсилиш да ги вземеш? ще имаш ли всички парички? Ще ви се обадя утре. аз моите мога да ги взема вероятно сряда-четвъртък, но Цвети, изобщо не се притеснявай - без друго имаше прекалено много подаръци! да оздравявате!
аз съм много ЗА театър

# 65
Аз ще платя всички, без тези на Минимо. Имаме малко събрани пари на Габи ще ги платя от тях.

Имам малко снимки от съботния купон да ги кача ли някъде или да ги пращам по мейлите?

# 66
деси , за мойте куклички не се притеснявай. като идваме до софия някой пьт ще ти се обадя да се видим. аз ще пратя парите утре на шоши. а снимките може да ми ги пратиш и на КЮ-то  Peace  аз преди малко кьпах децата , и затова си си писала с ЛС.

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 14:04 от minimo

# 67
  • София
Предлагам другият петък групов театър + мамешко джамбуре след това - някъде хапка пийка и танци манци после. Както миналата година. (Самод ет тогаз нямаше театър май...Wink Давайте идеи за постановки. Аз почвам да мисля заведение. Ще пусна и анкета като доизбистрим концепцията.

Абе чоча що си мисля че не те видях вчера?

# 68
Янче, идеята е супер, аз съм за, дано да мога да се включа.
Някой разпозна ли си синъото забравено шише все пак?
Да, Чоча с Вики и тати ги нямаше..не знам защо ?

# 69
Хора имам проблем. Виктор както знаете, има лоша майка, която от скоро му дава ТВ да гледа - по точно детски и то само Черния красавец - там за едни коне - много свежо и приятно. Понеже много четем книжки и много обича тази за Бабмби, реших да съм още по - либерална и му го свалих и него. Снощи му го пуснах - загледа го в захлас, но всеки път щом на Бамби майка му изчезнеше от екрана той започваше да ме пита къде е и да приплаква. Щом се появеше - се ухиваше. Е да ама в един момент майката а Бамби и светиха маслото ловците и тя умря. И като ревна Виктор - рев, истерии, хлипане - Аз се смотах, Дамян връща кадър където е още жива, свекърва ми ми пили, че съм травмирала детето - кошмар ви казвам, пернишка драма  #Crazy Видя мйакаму на тоз Бамби успокои се и заспа. Изтрих филам на секундата, ама това нормално ли е според вас бе хора, баси състрадателното дете, баси чудото. Как види някой да плаче, да не му е добре и тн - почва и той да плаче, да хлипа - видяла съм се в чудо. иде кво да го правя или ще му мине newsm78
и друго - Виктор е пълен дюстабандлия - напълн равни крачета, без грам свод. От скоро им се оплаква, че не може да ходи - ходи, ходи и иска да го гушнят. А той не е лигав и си ходи - дори се е катерил в планините около нас с мен . Чудя се дали не го болят крачетата от това и да го водя май в Горна баня трябва, А newsm78

# 70
  • София
Деси, мерси. И за доставката мерси Simple Smile

Само кажи след 5.15 ч. кой ден и кога ще ти е удобно да мина да ги взема от теб някъде около вас, където ти е удобно.

# 71
Деси, мерси. И за доставката мерси Simple Smile

Само кажи след 5.15 ч. кой ден и кога ще ти е удобно да мина да ги взема от теб някъде около вас, където ти е удобно.

Почти всеки ден съм вкъщи по това време, без утре и другата седмица на 18.01. Ако ти е удобно и в центъра можем да се видим през деня.

# 72
Крис, не се шашкай толкова. Мира също се впечатлява от филмчетата, а много често надава кански рев на нещо, което аз дори не смятам за страшно или тъжно, че понякога не мога и да разбера какво толкова и се е привидяло.. а иначе очевадно тъжните моменти просто ги превъртам.. Досега май не е ревала само на Немо и на Котета и Кучета.  Mr. Green
Иначе на Цар Лъв като стигна до момента в който таткото умира и казах че е легнал да си почива, щото се е уморил да тича и набързо го прескочих напред.  Crazy Обаче като почнат да се бият ония хиени и да се хапят – писва да реве с пълно гърло  Rolling Eyes та и това го прескачам  Blush
Сега сме на Шрек – там пък принцесата както си пее, а едно сладко синичко пиленце и приглася, и изведнъж тя извисява глас, а пиленцето се пръсва на парчета  Shocked и перцата му се разхвърчават  Twisted Evil ела да видиш кво реване беше след това половин час, ама бях го позабравила Шрек.. сега превъртаме и пиленцето и всички са доволни и щастливи  Mr. Green 

# 73
  • София
Споко, и аз така на Коледа й подарих нови филмчета и такова реване настъпи на Немо, че го скрих изцяло. Въпреки това още пита за акулата и ибката Немо, явно много я е впечатлила.....А като уловиха Немо така пищя, че всички в къщата се събраха мигом да видят защо го дера това дете....С Бамби имахме същата сцена - опищя къщата - "Мамата на Бамби", та "мамата на Бамби"......За сега си оставаме на Пепеляшка, Снежанка, Палечка и прочие по-миролюбиви филмчета. Но и с тях имаме малък проблем и използвам витиевати фрази от рода на "искала да я погуби", а не убие, паднала бездиханна, а не умряла.... Wink Немо и Бамби ги прибрах. Малки са още.

Утре ще кача снимките от партито и от РД на Марк и Ванеса.

Нещо гледам в нашето си албумче снимките са изчезнали. Пък и нещо напоследък не ги ползваме. С цел подновяване ползването на общия албум, ще кача там снимките от купона, призовавам и вие да добавите вашите снимки, та да ги имаме на едно място. Като си пускаме линкове в темите, след време е доста трудно да се открият.

ПС. Благодаря на Деси за снимките от купона. Някой има ли снимки от РД?
Чоча има много да обяснява защо не доведе нашата приятелка Вики.... Crossing Arms

# 74
Здравейте!
Относно филмчетата аз пускам Колите, Роботите, Мечо Пух, Пинко розовата пантера, а страшните филми като Отнесени, Двора на Бен /бен умира/, Талъсъми ООД, на които е луд фен ги гледаме заедно.  Забелязала съм, че когато действието е изпълнено с екшън  гледа със захлас.

Общи условия

Активация на акаунт