а иначе, за ехографа - момичета, мерси за вниманието - новините не са съвсем добри, т.е. има новини - според ехографиста Ежко най-вероятно има непоносимост към (и оттам неусвоимост на) глутена, демек цьолиакия
И така: сега ни очаква много строга диета без пшеница, ръж, ечемик, овес; той каза и без прясно мляко, ама това за всеки случай; кисело - може; 3 пъти на ден трябва да се пие един ензим (креон), 2 дози витамини, 3 пъти - еспумизан (защото е и пръцклив) - след 20 дни пак на консултация... с една дума - чакам всякакви рецепти за царевични и оризови хлебни изделия (ако някой знае за царевични солети - именно солети, пръчици не ни вършат работа - моля да си каже!) а и къде има например оризови спагети...
радвам се, че се установи след РД-тата
и явно нищо не е случайно: пиша аз тук за млякото и хляба сутринта, а след 2 часа се оказва, че трябва да си променя 100% мнението по въпроса... а и снощи специално си купих блат за торта, за да направя такава, от не знам колко време не бях правила, а сега не знам кога ще направя и тази... трябва да крием нашия хляб, но и бирата

Много страшно звучи, дано се постресне малко