И на мен ми беше чудно, защотот когато лятото имаше Т, тя й пусна кръв и видяхме, че не е бактериална инфекция. Ако аз не бях с 38,5 Т и абсолютен труп щях да я заведа на друг лекар...Едновременно обаче вкъщи се натръшкахме всички и просто нямаше кой да ни влачи по доктори...
Надявам се да приключим с болестите за цяла година напред.
Жалко, че не взех от твоята бахова ябълка, щях да й давам...С гърнето и аз съм доникъде. Като ни види, че влизаме в тоалетната и казва, "и Ниана има ако" и почва едно събличане, метка памперса и после си вдига панталона и отказва гърнета или направо тоалетна чиния.
Исках да се преместим др. месец и да свикне там с новата къща и обстановка и ще пробвам за 1 седмица да й махна памперса, пък да става каквото ще. Пюрета давах често като драйфах и не готвих, Диана си ги обича. Не мисля, че не са хранителни, все пак пише за деца над 15месеца

Криска, горе-долу съм добре. Имам си почти нон стоп зверски киселини, но иначе се радвам на корема (ей, ще пусна тия дни снимки, от кога обещавам.,...
Деси/р, и Диана не спира да бърбори, някой път ме изморява зверски това, но иначе пък сигурно щях да се притеснявам, че не говори
Казвайте кога и къде - само да не съм на работа, щото няма да оживея след това. 
памперса го махнахме преди два месеца.. около седмица преди РД-то. Последваха 2 дни поголовно опикаване на къщата