С много песни и игри минаха рождените ни ДЕКЕМВРИЙСКИ дни

• 19 578
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Moon Walk, имам някакви. Имам 2 плика с бебешки дрехи изпрани чакащи от вече сигурно полвин година да ми кажете к'во да ги правя! Кажи к'во да се разберем.

# 226
Moon Walk, имам някакви. Имам 2 плика с бебешки дрехи изпрани чакащи от вече сигурно полвин година да ми кажете к'во да ги правя! Кажи к'во да се разберем.

На тебе няма ли да ти трябват newsm78
Ами чудесен повод да се видим, имам обедна 1 час, не съм много далеко от теб - на Пиротска - ела да пием по кафе и ще ми ги донесеш любима моя.......... Hug

# 227
Криси, чакам да ми кажат пола на бебето и ще направя оборка на наличните дрешоляци.

# 228
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Криска за кога трябват дрехите?
От тези които ми дадоха за ползване незнам дали ще мога да дам, но ще прегледам моите

# 229
Криске, съжалявам, ама нямам никакви дрешки вече. Всичко занесох на Бранимира.

# 230
  • София
Имам толкова много, че няма да ми трябватв сичките. Освен това сега очаквам да ме заринат пак мойте приятелки, така че тея и може би по-нататъка и още ще са си за дечицата. Утре мое да дойда до тебе ако не ме домързи и не вали. Щи звънна. Освен това туй бебе ще е пролетно лятно, така че ще има някои дрехи дет няма да мога да ги позлвам от Мая предполагам.

# 231
ДейзиГ  за когато го пратим до Пазарджик, имам по кой да ги пратя безплатно.
Янче ако не е студено метни се към мен, служебния ми е 8120020, звънни ми сутринта.
Много ви обичам................Днес Движение на българските майки има рожден ден Grinning

# 232
Криска, а колко запазени трябва да са? щото аз имам нераздадени главно разни, дето ми ги даваха и са съвсем здрави, но материята е такава, че просто са на бабунки... трябва да ги огледам. И наистина браво на всички вас от Движението (но то такива неща трябва да се казват не само на РД де)!  Heart Eyes

Янче, аз ще вляза сигурно чак ранен следобяд пак, затова потвърждавам, че съм на ли ния за довечера, 21 ч. (или малко по-рано, но малко).

# 233
  • София
Съжалявам ама цял селдобяд няма форум. Сигурно и вие сте го забелязали. От 13:30 правя неуспешни опити да вляза за да ви кажа. дано да не е късно. На повечето им пуснах смс-и или с еобадих, но и тук ще напиша:

21ч. в Пасторант. ул Цар Асен 16. В часта, която се пресича със Солунска е това. Някъде около/срещу Яфата го търсете.

# 234
  • 42.016399,23.101179
Ейййййййй, весело изкарване на всички купонджии тази вечер. Laughing На лудейте се и за нас. Sunglasses

# 235
Хей, купонджийките, не се ли наспахте? Mr. Green
Ето едно обещано коремче от мен  Hug

# 236
  • София
Аз лично вчера си изкарах страхотно - преядох доволно. Мястото ужасно много ми хареса и напълно потвърждава всички, референции, които получих за него. Определено смятам да го посещавам пак. Единствен недостатък (според мен) са цените - малко е скъпо. После ходихме в бар Оскар на ул. Славянска.  След това някои се прибраха други продължиха... Simple Smile

# 237
ихааа Цвете страшно тумбаче си отпрала  Hug подритква ли те вече дребосъчето?

# 238
добър вечер!
и аз съм много доволна от снощи! за цените Янче е права, но нали Филотелия ни беше подготвила за това, аз дори очаквах да е по-тежко. и все пак имам една забележка - нямаше чинийка за костилките от маслините!  Naughty Wink но това не помрачи приятното ни изкарване, разбира се.
Да, много сладко е коремчето на Цвети, както и тези на Янче, Смайли и Деси, които имах честта да видя на живо снощи. Надявам се, че и ние с Алекс, макар и без коремчета, не сме им били скучни  Wink
малко след като се прибрах обаче, се оказа, че Ежко пак е с Т и така цял ден - около и малко над 38, без други оплаквания, поне засега... дано е някаква настинка просто, не нов вирус.
Надявам се, че няма други болнички вече! Лека нощ!

# 239
  • у дома
Mалко след като се прибрах обаче, се оказа, че Ежко пак е с Т и така цял ден - около и малко над 38, без други оплаквания, поне засега... дано е някаква настинка просто, не нов вирус.

Неви, защо не пуснете една стерилна урина за всеки случай! Мисля че при момчетата май рядко се получават като нашите инфекции и не искам да те плаша, но тази Т без други симптоми ми звучи много познато..

Цвети, супер е коремчето! Чакаме да донесе лятото... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт