С много песни и игри минаха рождените ни ДЕКЕМВРИЙСКИ дни

• 19 563
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Привет и от нас новодомците:)
Съжалявам 4е не успях да се включа вчера за срещата, цяла седмица се подреждаме и пазаруваме за новата квартира, остана още малко. Сигурна съм че сте изкарали страхотно!

Криска, голяма част от дрешките, които бях приготвила принципно за вас ги пратих на една позната дето чака бебе, но имам още останали и при мен и при свеки. Освен това искам и мои дрехи запазени да дам, ако ще намерят приложение някъде ( не са бременни дрехи а нормални). Пиши как да стане, лошото е че аз тази седмица може би пак няма да съм много мобилна зашото свеки е болна.
Целувки и всички болни да оздравяват, Маймунка стискам палци за нашия приятел Сава!

# 241
Е може ли тъй никой да не пише цял ден? Де сте, бре, момичета?

# 242
Никакви ви няма, но пък аз имам време и ще досаждам  Mr. Green
Мерси за поздравленията за корема  Hug Магси, да ритка от доста време  Heart Eyes
Рали, честит нов дом, много здраве и любов ви пожелавам там!  Heart Eyes

Да се похваля, че и ние най-после си намерихме жилището-мечта в Мюнхен и края на месеца ще е великото преселение на народите. Етаж от къща е, близо до центъра, има голяма градина с пързалка и пясъчник, та се надявам беба да спи там в количката,  1stroller а Диана да лудее на воля.  1swingИма и джакузи и сауна, дано ми остава време за тях : newsm37

# 243
Здрасти банда
Никакви ви няма, давайте снимки, отчети и тн  Wink Grinning

Рали
честито за новата квартира!

6о6и
честито и на вас! А защо се местите от единия край на Германия, чак на другия? Нещо май съм пропуснала  Thinking
а джакузито и сауната вкъщи ли ще са  Party
ааа пъпа ... екста е  Wink

Като гледам сумати народ се мести ... и ние искаме да се местим ... по близко към Мартин, че така нон стоп разделени не е на добре, главно за Емката, разбира се, че се надявам и на мен да ми е по-добре  Wink Whistling Grinning

# 244
  • София
Шоши, мале като я описваш тая къща и такава завист почна да ме гризе Wink Много се радвам, че след такова дълго търсене накрая намерихте нещо, което да е толкова добро. Да покажеш и снимки като се преселите.

Ели, няма нито една снимка ... напразно чакаш Simple Smile

Днес ми се размина кафепиене в Пловдив. Мноо ме е яд. Sad А така исках да видя Мони и Юлето. Ама Мартин отиде без мен...

# 245
здрасти, здрасти!
хубави теми се обсъждат, гледам (колкото и малко да са постингите тези дни Wink) честити нови къщи на всички новодомци, наистина много уютно ги описвате!

Янче, жално за кафепитието Sad

ама аз да докладвам по медицинските въпроси - днес ходихме за второто мнение в Педиатрията, основното е, че направихме един кръвен тест (ЕМА се казва, още не съм го разшифрирала), който показвал доста сигурно има ли или не глутенова ентеропатия, резултатът ще е готов след седмица, чудя се защо първият лекар не ни спомена за този тест, но като цяло все още ми се струва, че и той звучеше убедително; затова мисля да продължим диетата, няма как да навреди, казват всички, поне за собствено наблюдение, да видим дали ще има някаква промяна... иначе обаче Ежко и днес имаше Т следобяд - 39, утре явно трябва да се ходи при педиатъра, да видим трябват ли пак изследвания, ще ви държа в течение!  Heart Eyes

лека нощ!

# 246
Маймунка...............незнам какво да кажа, за некомпетентността на лекарите - знаеш и аз как бях с Виктор, само се надявам дане е непоносимост, добре е да сте си на диета докатоизлезе изследването, макар , че Ежко няма много нужда от нея. А той само с Т ли е и постоянна ли я поддържа или newsm78
И от мен честито на всички новодомци, аз с нов дом ще се похваля следващия живот Crazy

# 247
Крис, аз по принцип доста вярвам на лекарите, та ми е неприятно, когато ситуацията изисква проверяване на мнения и диагнози, но няма как. А иначе преди малко дойде педиатърът и каза 'ангина' - беше много категоричен и ни изписа сумамед... аз четох тук за доста уж-ангини при декемврийчетата и го питах не трябва ли кръв, но той каза, че нямало нужда. Мисля да му се доверя, но повече ме обърка това, че той сякаш застъпва подхода на първия гастро-ентеролог, т.е. нямаше нищо против кръвния тест, но каза, че освен диетата, не е зле да му даваме и ензима, който нямало да му навреди, а можел изобщо да го засили след боледуванията... за това още малко ще помислим... уф, пак само болнична тематика ми е в главата, хайде, казвайте вие нещо по-забавно!  Heart Eyes

# 248
Маймунка гнойна ангина ли, че не те разбрах - ако е такава - тя се вижда с просто око, не ти трябва кръвен тест newsm78
уф сложнотия. На мойта приятелка детето имаше някакви проблеми със стомаха. оказа се някакъв ензим, който и липсвал - кърмено дете е и тн. В София никой не се справи - детето не си беше добре, най накрая отиде при родителите си на гости в Гоце Делчев с детето и го завела при тамошния педиатър - исписа и Мезимфорте понякаква схема - ми оправи се за нула време - и ензим си има и всичко и е ок newsm78

# 249
крис, напротив, кръвния тест е важен, когато се касае за установяване на ангина. Има много видове ангини - двата основни са бактериална /гнойна/ и вирусна /известна като мононуклеоза/. Втората НЕ се лекува с антибиотици. Симптомите са идентични - температура, гнойни налепи по сливиците ...
Изчетох доста миналата седмица покрай боледуването на Дара.
Нев, не е лесно да станеш доктор за един ден, но моят съвет е да си по-настоятелна. Не мисля, че ако помолиш за допълнително изследване, ще обидиш доктора. Напротив, твое право си е и тук няма място за сръдни.

Аз продължавам да спя като пор.
Не е лесно.

# 250
  • Благоевград
Всички болни - ОЗДРАВЯВАЙТЕ !!!
Моята палавница продължава с бърборенето.Но и с движението е така. jump
Около рожденият ден се научи да праваи кълбо напред и от тогава не е минал ден в който да  е пропуснала това упражнение.
Най- интересното е , че вече и мен кара да правя.  Все се измъквах, но вече няма мърдане и щом ме види свободна ме атакува.
Кълбото вече се придружава и от мост и свещ.Но тях още не може хубаво да ги направи, но не ги подминава. nuts
Е, припомних си ученическите години- ха, ха. Joy

Аз продължавам да спя като пор.
Не е лесно.

и аз много спях, но и много вдигах температура първите три месеца( организма ми се бореше с чуждото тяло-ужас).Но нали казват , че щом на майката й е лошо , значи с ембриончето всичко е наред.
  bouquet

# 251
Здравейте милички!
Ние сме добре.
Аз бачкам, уча и не ми остава време  да пиша, но си ви наглеждам редовно  Wink.
Желая на всички ви да сте здравички  Hug

# 252
Marci, desi-r, утре следобяд тръгваме към Бл-град. Ще останем там до неделя.
Искате ли да се видим?
Кажете къде водите децата да играят на слънчице.
Програмата ни ще е много натоварена, някакви агнета заклани се споменават, баровете и дискотеките са си задължителни, както и обиколка по магазините. Дара ще е през повечето време зачислена на бабите си, но се надявам да имаме време за по кафе с вас.
Давайте идеи.

# 253
  • 42.016399,23.101179
Смайли, съжалявам че няма да можем да се видим, но ние с Вики вече сме в Кюствндил. Тук ще сме цялата междусрочна ваканция и чак в неделя Венци ще ни прибере. Sad
Дано успеете да се видите с Деси и весело изкарване там. Laughing

# 254
  • Благоевград
Смайли ще се радвам да се видим.  Laughing
Марси днес замина с Вики на Кюстендил( мисля,че до неделя ще са там). Но ние с Ана-Мария сме на линия.
Децата си играят най-често около паметника при операта или при фонтаните. А като искаме да пием кафе  с Марси се качваме над ГУМ(както казват децата на асансьорчето).
  food010
Остава обаче допълнително да се разберем. По-късно ще ти пусна телефоните.
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт