Аз писах рано следобяд, но сага го пуснах за публикуване и хоп - изненадка.
Сории!!!

. а по описанието на кьщата , наистина е кьщата - мечта и за мене. пожелавам ви леко пренасяне. а защо се местихте , че и аз сьм пропуснала май...
. 

беше супер 
Почти всичките й приятели бяха там, много доволни си тръгнахме 
е разбира се че и доста сложи в устата

) ДНес сутринта отидохме до яслата без биба и там влезе без, с уговорката, ч епосле лелите ще й я дадат. Те са й я дали по някое време, щото татко й като отишъл да я вземе била с нея. Обаче веднага я скрил и я забаламосал. После като отишли в градинката тя се присетила, ама той й акзал че я забравил в шкафа в яслата. Мая не се сърдила и си играеше много добре като отидох и аз при тях. Обаче сега вечерта като тръгна да ляга беше истинска драма... Нямаше как да я дадем, като уж е забравена в яслата... и тя рева, сърди се, крещя...
Много ми беше мъчно. Накрая я извадих от леглото й и легнахме двете на спалнята. Гушнати заспахме (и аз даже
Но лека-полека ще наредим всичко
А отиваме в Мюнхен, за да сме по-близо до новата работа на Емо 
Много е хубаво, че в градината повечето деца са й познати. А от кога ще тръгва всъщност? Аз вече съм си направила списък с градини в новия ни квартал и много ще се надявам в някоя от тях да се намери място за Диана, ако не от септември, то дано да има за другата пролет, пък дотогава някакси ще добутаме с нея и бебето вкъщи 
Но това всъщност звучи прекрасно на теория, но на практика...хм, трудно ми се вижда. Ако искате пробвайте да "подарите" заедно бибата на някоя птичка или пък на някое бебе
Тук съм срещала доста илюстровани книжки за децата на тая тематика, както и за научаване за гърне или тръгване на детска градина, не знам в БГ, дали има
Разбирам те за доверието в лекарите и аз съм на това мнение. 

Ама вече се пооправят. Ще пише като е в кондиция. Смайли пък отпраши за Б-град.
Най-вече, че ще пропусна тънката граница на "началото" и на "навика"
И повечето пъти успяваше!..Както и да е.
В повечето случаи около мен децата не се отказват чак толкова трудно, мрънкат 2-3-4-5 нощи и дотам. Бамбина скоро махна на Михаела, дано се включи да ти даде съвет.
, Първите дни като искаше бибата, аз и казвам в кревата ти е - лягай - неееее, аз й казах че тук - на спалнята демек се спи без биба, мама няма, и тати няма, значи и Еми няма... две вечери се чудеше кое да избере, но вече изобщо не се чуди ... та съм мека Мара. Тъпото беше че в събота като си беше баща й вкъщи не спах пак половината нощ, то ни тясно - поне на мен, та в неделя той тръгна посред нощите за да спиме на широко

Сега ме кара през 15мин да й нося гърнето.Но за акането не казва и го прави в гащите
Засега само в къщи сме без памерс,но според мен и това е напредък.

Другата седмциа да ти донеса дрешките дали ще е късно?