Много здраве и щастливо детство. Бъди все такова лъчезарно и усмихнато момиченце. Весело изкарване!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=92760 

Прегръщам ги всички и се надявам на следващата среща да дойдем и ние с лещито. Аз не знам дали обясних, но и при нас до Нова година нямаше дати за изпити и татето ни не можа да се яви за книжка. Ей затова не дойдохме... Нищо, другия път!
навсякъде...Но ми се иска да се събираме по-често така.Кукления театър много ми хареса,аз самата бих го гледала.Особено ме изкефи хорото на бабата и дядото 

във връзка с това НЕЛИ,СПЕШНО ДА НАПРАВИШ ИЗСЛЕДВАНЕ ЗА ХЛАМИДИИ!!СИГУРНА СЪМ,ЧЕ СИ ХВАНАЛА НЕЩО ОТ ЯНЧЕ,АКО ОТИДЕШ ПРИ НЕЙНАТА ДОФТОРКА 100% ЩЕ ПОТВЪРДИ!
Сори,че пак подхващам тази тема,но ми направи много силно впечатление как една докторка,ЖЕНА,безскрупулно изписва антибиотик на бременна жена! 
/По едно време на Марто му се приака и спряхме по средата на магистралата да си свърши важната работа на студено,а после и мъжът ми излезе,но не да ака,разбира се,а Марто не пропусна да изкоментира
/
/
следващия път ще знам коя си!Марки е много пораснал и е доста дивичък,като нас.Не се извинявай за часовника,защото тогава аз ще трябва да се извинявам на всички-почвайки от майките на бутнати от Дани момичета /Е,няма финес момчето,не знае,че шоколадите не се ядат,а се подаряват на обекта на свалката
/,та чак до Раичка,защото май на Борко сме отмъкнали микрофона?Ако ви няма микрофона,значи най-вероятно Дани го е запилял някъде.Да не говорим за узурпираната от нас йоника,изобщо не разбрах на кого е.
Много здраве и късмет Ви желая!
Смайли честито,леко бременеене

,бъди весела и щестливо и много обичано дете!
ние не успяхме да дойдем по ред причини...но се надявам следващият път да сме там!
.Честито ти трето племениче,дай боже всекиму такаво щастие