Виена тема 14

• 46 249
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, харесах си един апартамент на Max Winter platz. Моля да ме ориентирате близо ли е до центъра (Стефансдом). Въобще Леополдстадт близо ли е до центъра и добро място ли е за отсядане. Не съм била във Виена и ми е трудно да преценя. Благодаря!

# 196
Здравейте, харесах си един апартамент на Max Winter platz. Моля да ме ориентирате близо ли е до центъра (Стефансдом). Въобще Леополдстадт близо ли е до центъра и добро място ли е за отсядане. Не съм била във Виена и ми е трудно да преценя. Благодаря!
Пеша е около 40 Мин, с метро е няколко спирки. На мен кварталът много ми хареса- спокоен, красиви сгради, но предпочитам Ландщрасе за нощувки.
Зависи какво сте включили в програмата за посещения.

# 197
Пеша е около 40 Мин, с метро е няколко спирки. На мен кварталът много ми хареса- спокоен, красиви сгради, но предпочитам Ландщрасе за нощувки.
40 минути ми се струват много. Освен Ландщрасе кой друг квартал да гледам? Засега нямам план, но искаме да сме в центъра, за да пешеходстваме. Иначе обичайните забележителности ще посетим Пратер, Шонбрун, зооградина, Климт, Хундервасер. Малко наизуст изброявам, може и нещо да пропускам.

# 198
40 минути ми се струват много. Освен Ландщрасе кой друг квартал да гледам? Засега нямам план, но искаме да сме в центъра, за да пешеходстваме. Иначе обичайните забележителности ще посетим Пратер, Шонбрун, зооградина, Климт, Хундервасер. Малко наизуст изброявам, може и нещо да пропускам.
Ние бяхме в Neubau, близо ни беше до всичко. Бяхме в хотел The weekend и сме много, много доволни, страхотен хотел, много чист, нов, страхотно обзаведен и с много хубава и богата закуска.

# 199
Много благодаря! Ще проверя за нашите дати!

# 200
Имайте в предвид, че музеят Хундервасер пише, че е затворен до края на годината. Ще можете да видите евентуално само жилищната сграда отвън и базарчето.
Шьонбрун, зоологическата и Пратера са по-далеч от центъра, и така или иначе за тях ще ви трябва транспорт, ако отседнете в центъра.

# 201
Хотел The weekend  ми дава много високи цени. Някой ако може да препоръча, може и апартамент, от който е останал доволен.

# 202
shimbite, не знам какъв ценови диапазон търсите, но ние бяхме в City Stay Vienna – Lugeck и останахме много доволни. В самия център на Виена, на няма и  5 мин. пеша от Катедралата св.Стефан и на 10 мин. от Виенмитте. Всички забележителности в централната част са ви на пешеходно разстояние от максимум половин час.

# 203
Здравейте, предстои ми пътуване до Виена, но не мога да избера между два хотела  - единият е elaya hotel Vienna city west в 6-ти квартал Мариахилф, а другият е Austria trend hotel в 4-ти квартал Виден. Кой квартал бихте препоръчали повече? Гледах, че са на еднакво разстояние от центъра.

# 204
shimbite, не знам какъв ценови диапазон търсите, но ние бяхме в City Stay Vienna – Lugeck и останахме много доволни. В самия център на Виена, на няма и  5 мин. пеша от Катедралата св.Стефан и на 10 мин. от Виенмитте. Всички забележителности в централната част са ви на пешеходно разстояние от максимум половин час.
Под 200 евро на нощ при всички положения:)
Благодаря за хотела, но е разпродаден за нашите дати.

# 205
В Букинг миже да зададете като филтър кварталите близко до центъра и да видите какви опции има като хотели и апартаменти. И след това да проверите през официалните страници на хотелите, защото понякога има доста голяма разлика в цените. На мен дори в последният момент ми излезе по-добра оферта за по-хубава стая през официалния сайт.

# 206
  • Viena
Чист хотел, супер цени ,на спирка на трамвай 43(5 спирки до център)и спирка на метро.
https://g.co/kgs/4AJmtA

# 207
  • Варна
Hotel Enziana Vienna горе-долу става, бяхме за 1 нощ преди месец. Чисти чаршафи, топла вода, спирка на трамвай 71 за към центъра,  спирка Wien Rennweg  на влаковете (S7 от/за летището и други). Очаквах да е по-зле според оценката в booking (аз го оценявам като 7 - 7,5).

# 208
Много благодаря! Ще проверя за нашите дати!

За кои дати търсите? За 150-160 евро има прекрасни места.

# 209
  • София
Здравейте, предстои ми пътуване до Виена, но не мога да избера между два хотела  - единият е elaya hotel Vienna city west в 6-ти квартал Мариахилф, а другият е Austria trend hotel в 4-ти квартал Виден. Кой квартал бихте препоръчали повече? Гледах, че са на еднакво разстояние от центъра.
И двата квартала са добри. Първият е непосредствено до Марияхилферщрасе, която е оживена търговска улица. Ако планирате посещение на Пратера, вторият е по-удобен.
Вижте кой ви е по-изгоден ценово.

Общи условия

Активация на акаунт