Виена тема 14

• 48 116
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Аз точно дънки съм приготвила 😂 ама с термобельо отдолу 😊

Тогава сигурно ще е добре. Другият вариант ми е топъл спортен екип от тези с ватата, с него ми е екстра. Но дънките поначало не топлят, не изолират и с тях винаги се усеща все едно си с мокри дрехи като надуха. А тука си духа 🌬
Мъжът ми ходи по тениска, така че е въпрос на усещане. 😅

# 631
Дали за Бъдни вечер и Коледа трябва предварително резервация да си направим, от сега , в даден ресторант или може ден два на място да изберем и резервираме .
Живущите там какво ще кажете ?
И може ли препоръка за ресторант точно за тези дни в сравнителна  близост до кметството? Моля нека не е най- скъпия 😁

# 632
Резервирайте всичко, което искате , ние сме тук и много съжалявам, че не го направих, за вечеря никъде няма в известните места.

# 633
Момичета, ще ходя декември на организирана екскурзия до Виена. Кое си заслужава да се посети от услугите, които предлага агенцията, тъй като цените са доста високи:
Панорамна разходка с корабче по река Дунав 50 лв
Посещение на двореца Шонбурн 65 лв
Посещение на императорската съкровищница 60 лв

# 634
Корабчетата плават ли по това време?

# 635
  • столицата
Струва ми се, че през декември спокойно може да прескочите корабчето.

# 636
Аз съм с гости от САЩ и на нас ни е супер коледно, субективно е явно. Не мисля, че "австриецът" виси след работа на коледните базари в обикновения вариант. Не, че не познавам такива, които са на Am Hof заради "бар-шампанско", но в нормалния вариант човек се прибира вкъщи след работа през седмицата.

Наистина има голяма разлика преди и по време адвента. Някои светлини са чак след 25-ти пуснати.. Претъпкано е, по известните места резервирайте на-добре..

И така, моят любим сезон започна - приятно изкарване Flowers Four Leaf Clover

# 637
Ще резервирам да, но препоръчайте нещо, моля

# 638
Ако наистина искаш да ви е супер: Das Loft, Zum schwarzen Kameel, 360 Ocean Sky, Onyx Bar, Sky Bar .. Edvald, Fabios, Palais Coburg - сега май ресторантът се казва Клементайн, Do und Co на Stephansplatz e must See, Figlmüller, The Bank, Sacher Restaurant (rot, на мен другата част не ми харесва), Steirereck, ... И в темата има десетина други като че ли Simple Smile

# 639
И от мен по един положителен отзив за Fabio’s и Palmhouse 👍

# 640
лилу, плс знаеш ли за това cafe bel etage, дето питах? от сайта на Сахер казват, че не мое да се резервира за въпросния ден, или да отивам на място и да чакам или да резервирам за cafe bel etage. и дава линк. резревирах, но как е по-добре: така или да си чакам на място за сахер?

# 641
Там винаги има чакащи, но и аз не знам защо, често казано. Резервирала съм преди няколко дни за началото на декември без проблем през сайта. Може би една част пускат на резервация и една част от масите се заемат на място.

Има и други сладкарници - Демел и Герстнер, Слука също предлагат интересна обстановка. Ако не успеете там, има и по-нормални като Аида и Оберлаа. Само, който не е поискал торта, не е получил Hug

# 642
Опашката пред Сахер вчера беше километрична, а от днес вече и вали Simple Smile) същата беше и пред кафе Централ (където ако бях без детето определено щях да си изчакам 😅)
Ние ядохме перфектен щрудел в кафе Моцарт, императорската палачинка и шоколадово суфле, и там имаше опашка, но по-малка, но и ние си бяхме направили резервация и влезнахме веднага.

# 643
  • В две мъжки сърца
Аз пак да попитам на базарите може ли с карта да се плаща, или си искат в брой?

# 644
Не разчитайте на базарите на ПОС терминали....повечето са занаятчии и нямат такива ...сигурно рядко ще има някой....в брой ви трябват

Общи условия

Активация на акаунт