Виена тема 14

• 46 123
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • столицата
Честит, май първи, сняг на виенчани!

# 646
Летя за Виена утре с Австрийските авиолинии. Чекирах се чрез приложението на авиокомпанията. Пътувам само с ръчен багаж. Колко време преди полета трябва да съм на летището?
И към намиращите се в момента във Виена: какво е времето?

# 647
# 648
Честит, май първи, сняг на виенчани!
пропуснала ли първия сняг. Беше преди доста време,  когато тука се пукахме от горещина.

Летя за Виена утре с Австрийските авиолинии. Чекирах се чрез приложението на авиокомпанията. Пътувам само с ръчен багаж. Колко време преди полета трябва да съм на летището?
И към намиращите се в момента във Виена: какво е времето?

студено снежно ветровито. Не само във Виена.

# 649
  • столицата
Явно съм го пропуснала:) Вероятно защото студентката си беше за по-дълго в Бг.

# 650
Мина и нашата разходка до Виена.
От 17-21.11. Много ни хареса на семейството. Обиколихме по-известните базари и забележителности. Времето беше с нас. С транспорта нямахме проблем,освен с REGа до летището. Направо се изпотих пред машинката за билети, стана опашка и ме увикваха на немски 😂.
Пълна обърквация с линиите, но като се успокоих и се загледах в таблото се ориентирах,а и имаше хора с куфари и към тях се насочих. Бая ходене си беше до терминала.
На отиване бързо излезнахме от летището.
Благодаря на всички за полезните съвети и сайта на таксита, който една дама сподели с мен на лично. Полетът ни беше късен, с детето бяхме и исках да имам сигурен транспорт. Още не бяхме минали паспортната проверка и веднага ми позвъниха. Мъжа беше българин, обясни ни как да излезем от летището и къде да чакаме колата. Всичко беше много бързо и точно.
Много,много ми хареса Виена !

# 651
  • столицата
https://www.visitingvienna.com/entertainment/10-things-at-christmas/
Какво да правим във Виена по Коледа Simple Smile

# 652
  • столицата
Днес сняг и красота във Виена

# 653
  • Майнатаун
Здравейте, искам да попитам дали има възможност да се купят предварително билети за влака S7  от летището или само на място от машинките може?

# 654
  • София
Здравейте, искам да попитам дали има възможност да се купят предварително билети за влака S7  от летището или само на място от машинките може?
Има. От сайта на öbb или от приложението им.

# 655
Има. От сайта на öbb или от приложението им.
А той влиза ли в 24,48,72 часовите билети ?

# 656
Информация от края на ноември:
билети за влака S7 + градски транспорт: 72 ч: 24.80 евро.

# 657
  • София
Здравейте, след Коледа ще бъдем за 3 дни във Виена. Трябва да отидем до университета в Санкт Пьолтен (дано се пише така)
Може ли някой да ме упъти как да го направя като тръгвам от Щефансплац. Не знам дали има значение, че ще взема седмична карта за градски транспорт

# 658
Здравейте,
Планирам Виена за края на септември догодина. Чудех се дали някой може да ми препоръча сайт, където мога да следя за симфонични концерти? Дали има такива и в катедрали?

# 659
  • Варна
Здравейте, след Коледа ще бъдем за 3 дни във Виена. Трябва да отидем до университета в Санкт Пьолтен (дано се пише така)
Може ли някой да ме упъти как да го направя като тръгвам от Щефансплац. Не знам дали има значение, че ще взема седмична карта за градски транспорт
Гугъл

Общи условия

Активация на акаунт