Виена тема 14

• 46 799
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • София
S7 е директен от летището за Пратера / гара Praterstern. В Laa an der Thaya едва ли имаш работа - това е малко градче или село дори на чешката граница.

# 481
А S7 спира ли някъде около Wien mitte? Или някъде в центъра?

# 482
  • София
А S7 спира ли някъде около Wien mitte? Или някъде в центъра?
Спира на Mitte, да.

# 483
Здравейте, имам конкретен въпрос за багажа с Austrian.
Чудя се какво да го правя от напускането на квартирата (до11 часа) до часа на полета - късно вечерта.

Четох тук в една по-стара тема-от 2013- и на страницата на Austrian, че може на връщане към България да се чекирам и да си оставя багажа в деня на полета в бюрото им във Wien Mitte. Те със служебен вагон го пренасят направо във самолета и си го получаваш в София, всичко това е в цената на билета, страхотно  Simple Smile
Но.
Моя багаж е само кабинен и все пак достатъчно голям за да ми пречи.
Някой ползвал ли е тази услуга, дали важи и за ръчен- кабинен багаж ?
Ако не - дали на Wien Mitte има кабинки за багаж, с гугъл не откривам?

# 484
  • София
Има клетки за багаж на Mitte, да.

# 485
Винаги ползваме клетките на Mitte, но по обяд шансът да има свободни е малък.

# 486
  • СОФИЯ
Здравейте, имам конкретен въпрос за багажа с Austrian.
Чудя се какво да го правя от напускането на квартирата (до11 часа) до часа на полета - късно вечерта.

Четох тук в една по-стара тема-от 2013- и на страницата на Austrian, че може на връщане към България да се чекирам и да си оставя багажа в деня на полета в бюрото им във Wien Mitte. Те със служебен вагон го пренасят направо във самолета и си го получаваш в София, всичко това е в цената на билета, страхотно  Simple Smile
Но.
Моя багаж е само кабинен и все пак достатъчно голям за да ми пречи.
Някой ползвал ли е тази услуга, дали важи и за ръчен- кабинен багаж ?
Ако не - дали на Wien Mitte има кабинки за багаж, с гугъл не откривам?
Услугата за сити чекина е само ако ползваш САТ. САТ имат отделни клетки за ръчен багаж и те не се заплащат. Отварят се с кода от билета и ти пуска бележка, с кода от която да си го вземеш. Ползвах в началото на месеца.

# 487
Права сте, не съм прочела внимателно и съм се размечтала - "чак до София" Simple Smile.
Благодаря за отговорите на всички!

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 14:29 от bistra_Dim

# 488
От къде мога да си закупя предварително билети за Двореца Хофбург и Шьонбрун. И възможно ли е да се ползва някаква отстъпка ?

# 489
  • СОФИЯ
https://www.schoenbrunn.at/en/tickets-and-prices/all-tickets-tours
Сиси билетът е добър вариант за комбиниран. Включва Хофбург, Шонбрун и мебелите. Последното е малък музей в една пряка на Марияхилферщрасе.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 12:38 от мама САННЯ

# 490
Здравейте, до кога е коледния базар? Някъде мернах , че е до 26.12?

Искам да по Коледа да съм там , но реално, ако ще ми остане ден два,  май по-добре да сменям с други дни?

# 491
# 492
Мисля, че по традиция коледните базари приключват на 26.12. Поне миналата година беше така. Май само този на Пратера затвори някъде около 06.01. Но това не значи, че коледната атмосфера се губи. Градът си е осветен празнично и това продължава до новогодишните празници.

# 493
Не съм летяла с Аватрийските авиолинии, сега видях , че чекирам багажа 1-2 преди полета. Това заплаща ли се допълнитлено? Само с ръчен багаж ще съм

# 494
  • София
Не съм летяла с Аватрийските авиолинии, сега видях , че чекирам багажа 1-2 преди полета. Това заплаща ли се допълнитлено? Само с ръчен багаж ще съм
Аз не мога да ти разбера въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт