Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 63

• 21 422
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Да 😂.
Това беше края на високо въглехидратното ми хранене, което трябваше да бъде преди изследването.

# 631
Днес направих 23 часа фаст, но после добре си похапнах.😁 Остават още два дни "ядене" преди тридневния ми фаст, ще има и повод в семейството и ще наруша лекичко режима (още се чудя дали ми се прави някоя по-режимна торта, което би било най-добрият вариант).🤔
Храната- пак последният ще трябва да затваря вратата😆- кюфтета от магданоз и бейби спанак, пуешко кюфте, заквасена сметана, пуешка кайма със зеленчуци, печени тиквички. Салатата е айсберг, твърда круша (Девеци- няма почти никаква сладост в нея), топено сирене със синьо сирене и поръска  сусам. Десерт- останалото количество заквасена сметана (общо 100 грама беше), малко кисело мляко, вода, цейлонска канела и чия:

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 21:06 от dolce miele

# 632
dolce miele, това за едно хранене ли? Flushed

# 633
И аз като Долче ям такива порции, когато съм на ОМАД. Още държа на фаст 27ми час и се чудя дали да не направя загрявка преди пълнолунието и да изкарам до утре, но имам пилешко със сметана, гъби и пармезан и чушки туршия. 🐷
Скрит текст:

# 634
Росита, можех да мина и с по-малко. В последния момент добавих и салатата.🙂 Калориите са под 1700. Само не знам дали не прекалих с цейлонската канела днес...🤔
Нани, аз днес исках да пропусна салатата, но като знам, че предстоят 3 дни фаст по пълнолуние, а и МЦ, реших малко да вдигна калориите. Не съм преяла де, просто съм много добре нахранена и до утре няма да искам да видя храна.😃 След няколко такива дни тридневният фаст ще ми се стори като почивка (няма приготвяне на храна, теглене и т.н.).😅 Много харесвам този аспект на фастовете, отваря се свободно време за други неща...

# 635
Здравейте, момичета!
Липсвахте ми ❤
Връщам се обратно при вас, тк отпуснах малко фронта след няколко месечни премеждия ⚡
Вече съм с два нови крака 😁, що годе възстановена вече вървя, карам колело и тренирам.
С три  кила отгоре, но знам че ще ги махна малко по - малко.

# 636
Скоро това си мислих, че я няма Блейк Лайвли /много я харесвам/. Добре си се завърнала Flowers Hibiscus
Сегааа.... да дам аз отчет. Първо да започна, че заслугата е изцяло на Долче. Тя е моя нов хранителен кето гуру. Писахме си на лично коя риба би била най-добра за мен като за начало, при все че знае непоносимостта ми. Даде ми идея да пробвам тези бургери от Лидл. И както й писах после - отидох на рибосьомголов Grin Взех 3 броя като за проба.
Скрит текст:
Не миришат! Нещо, което не ми се вярваше. Първото, което направих като отворя опаковката, беше да подуша, щото не ме удари обичайната рибешка миризма. Изпекох ги на грил тиган.
Ето това се получи
Скрит текст:
Чинията с вечеря ми беше тази, застраховах се все пак, ако рибата не ми понесе, да има какво да ям, та изпекох във фраера свински каренца.
Скрит текст:
Ииииии идваме към развръзката Trollface Trollface Trollface  Това рибешко нещо взе, че много ми хареса! Много крехко, няма миризма, абе хареса ми. С малко майонезка го хапнах. И каренцето изядох де, но определено бих купила отново този бургер. Половинът 2 пъти ме погледна и ме пита дали нямам температура. /Той много обича риба/ Явно искаше трите кюфтака за него, ама остана с 2 Trollface Накрая каза, че се гордее с мен.
Долче, благодаря за прекрасната идея. Сега знам, че мога да ям поне някаква риба. Следващия път ще опитам с другите предложения, които ми дадохте. Днес ще пропусна да пия омегата.
Рапорт даден!

# 637
Ще ги опитам и аз

# 638
Шарпи, супер, радвам се, че одобряваш бургерите от сьомга!🙂🤩
Ние с Тайс също не отказваме сьомга...😃 И КЗ ги одобрява.😅

# 639
Шарпи, ми то чак и ние се гордеем с теб че той ли няма?
Няма баш сега да скокна и аз за такива, ама се радвам за теб, знам какво е.
Пък може и някой ден да ми дойде муза и на мен, след подсигуряване на резервна храна и резервен изяждащ за в случай че не ми харесат Joy
Няма да е скоро де, в момента съм без кухня и с много малко хладилниче, достатъчно предизвикателство е за сега.

# 640
Браво, Шарпи!
Къде ги има тези бургери? Пропуснала съм я тази информация, а може да е полезно за децата, че те понякога се мръщят на рибата.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 21:07 от alivi

# 641
Браво, Шарпи!
Къде ги има тези бургери? Пропуснала съм я тази информация, а може да е полезно за децата, че те понякога се мръщят на рибата.
В Лидл. То аз докато ги намеря, бях егати индианеца. като не бях стъпвала до този щанд, гледам, гледам и нищо не виждам, само смръдня чувствам.
Но.. заслужаваше си!
Натка, опитай! Приготви си и резервен вариант, аз както виждаш не крия, че го направих. Обаче остана за десерт резервата.
Редактирам поста да допълня за блата от трици.
Намерих си бележката:
2 яйца
1/2 ч.чаша кисело мляко с половин кафяна лъжичка сода.
4 супени лъжици трици
Това е

# 642
Не знам дали ги има и в други магазини бургерите, но се надявам да е така.🤔 Ако някой види, да каже!🙂 Че в Лидъл понякога изчезват внезапно любими мои продукти...😒

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 21:09 от dolce miele

# 643
Рапорт приет.
Ще търся и аз да опитам.
Предполагам на скаричката ще станат.
А къде се намират? При другите бургери ли?

# 644
При замразените риби.🙂

Общи условия

Активация на акаунт