Максиларен синузит

• 12 095
  • 94
  •   1
Отговори
# 90
Аз преди да вдигна високите температури и да зная, че имам проблем,  страшно ме болеше отпред веждите и слагах .
После като започна температурата и като текна  воня на мърша от носа и в гърлото  ми стана ясно ,че работата е сериозна , но не бяха виждите където много ме болеше ,а максиларите .

И пу -пу ,грам проблеми нямам след операцията, страшно съм доволна
Каква операция? На мой близък предстои операция по повод хроничен пансинуит и носни полипи, като не са напълно ясни съдържанието на операцията и резултатът, затова питам.

# 91
  • Burgas, Bulgaria
Ми операция.
Оперираха ме тогава и това е най- доброто неща, което ми се е случвало.
 При мен на 3Д снимката се виждаше как гнойта е към окото вече . Скенера само показа изцяло ангажиран синус .
С пълна упойка ,интубация ,навряни тампони ,голямо кървене - но аз така не съм дишала никога, оказа се ,че полип също е имало и заради това са се забавили.  Страшно съм доволна. 2 години минаха ,аз проблеми не съм имала от тогава.

# 92
Влиза се през носа и се оглежда и остъргва каквото трябва. Операцията не е лека, но и при нас беше правилното решение. Махнали са и костна киста, която не се виждаше на скенера. Полипи също.
Интубация не знам да е имал.
Ако имат съмнения какви са полипите, се обърнете към онко унг и изобщо проучете опериращия лекар.

# 93
...
 При мен на 3Д снимката се виждаше как гнойта е към окото вече . Скенера само показа изцяло ангажиран синус .
С пълна упойка ,интубация ,навряни тампони ,голямо кървене - но аз така не съм дишала никога, оказа се ,че полип също е имало и заради това са се забавили.  Страшно съм доволна. 2 години минаха ,аз проблеми не съм имала от тогава.
мадам тиква, благодаря за отговора, радвам се, че операцията е помогнала. Това ме обнадеждава, че може и при нас да се получи съществено подобрение.

Влиза се през носа и се оглежда и остъргва каквото трябва. Операцията не е лека, но и при нас беше правилното решение. Махнали са и костна киста, която не се виждаше на скенера. Полипи също... Ако имат съмнения какви са полипите, се обърнете към онко унг и изобщо проучете опериращия лекар.
Дъждец, благодаря за информацията и напомнянето за онкологичния риск. Операцията вече е  уговорена, няма да е в онкология, но ще сме при много добър лекар. За полипите едва ли в УНГ правят хистология рутинно,  на този етап ще се доверя на опериращия лекар да прецени дали са съмнителни и какво да прадприеме.

# 94
При нас за полипите също не направиха. Те преценяват. За кистата не помня вече.
Всичко ще е наред!

Общи условия

Активация на акаунт