ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР! 
Днес си мисля, че ще е по-спокоен ден. Но само си мисля и се надявам. Светлин тръгна от днес отново на ДГ, мъжът ми е на работа и ако времето е като вчера, дори ще излезем. Вчера татко имашемен ден и бяхме на гости. Обикновено винаги е малка лудница, приятна за останалите и малко изнервяща за мен. С влизането си след това вкъщи ме спохожда минаги една и съща мисъл, че у дома си ни е най-добре.

Nellina, браво за ходещите крачета на Йоана!
Дес, и Александър вече е на еднократно спане. Имах преди месец илюзии, че е времено явление, но не. Сега спи наобед по 2 часа, като сутрин е станал в 7-7.30, а вечер ляга в 20. Така поне знам режима му, а не се изнервям допълнително ще спи ли или не.

Вече започва да проявява характер и то доста капризен и сръдлив 
Дръж се, мамооооо!!! galita, и това е интерес към храната (не към храненето)
. Аз смятам да изчакам още със самостоятелното такова. Пепито,
!Току що малкото ми слънче се качи само на дивана, за първи път.
Приятен и "разхождащ" се ден!
Та викам - хайде да не е гарниран поне с химия.

Едни от любимите му играчки са един нищо и никакъв конструктор и едно дървено влак4е с елементи с дупки за нанизване. И когато сглоби два елемента е адски щастлив и се смее с глас. И на мен са ми любими щото много време му отнема да наниже елементите. Такова щастие само с музикално-ритми4ните се срещаше досега. Друго любимо занимание е драскането с химикал или гоненица пълзешком, но за нея трябва и щура кака

.
.Защо прави така не мога да разбера.Има дни в които не се буди,но другите май са повечко.
.