ЯНУАРСКАТА дружинка, вече става на ГОДИНКА!!!

• 11 298
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
ПЕПИТО много сте сладки пу-пу-пу Blush Partyама си е едричка.ич не и личи че е на 1 г Heart Eyes.Аз да ви кажа ние сме на памперс 3 ка още Thinking Whistling ooooh! Tired.За спането незнам дали да се хваля или оплаквам вече ставаме  наи късно в9 наи рано в 8 #Crazyпреди ставаще в 11.Спим по 1 път на ден 12.30-13.30 до 3 понякога 4 (ако не сме наакани)от една страна е добре защото излизаме на вън иначе като стане по късна не можем да излезем преди ставаше в 5.Затова е най добре да се пусне анкета за часовете за рождения ден  bouquetЗа тортата баткото и избра newsm78 с героите от земята преди време ooooh!

# 91

ама вие и на баткото ли празнувахте???/ нали е на 21.01????

Не, мила! Laughing Баткото е роден на 07.01., а Йоана имаше имен ден - нали на 07.01. е Св. Йоан Кръстител - Ивановден. Wink

# 92

ама вие и на баткото ли празнувахте???/ нали е на 21.01????

Не, мила! Laughing Баткото е роден на 07.01., а Йоана имаше имен ден - нали на 07.01. е Св. Йоан Кръстител - Ивановден. Wink
ух че съм шматка smile3511 newsm61 newsm51
криси много му хареса тортата

# 93
Здравейте, милички!

Честит Рожден Ден на Виктор!!! Весел празник и мноооого усмивки!!!   bouquet

Пепито,  добре дошла при нас!!!  Hug

Ох, да ви се оплача - Алекса като се събуди през нощта в 4:30 и до 6:30-7:00 е плачкала и не може да се успокои - спи и плаче едновременно.Докато я събудя хубаво, докато я успокоя, докато я приспя и то съмна!  Crazy Зъби ли са какво ли незнам, но и през целия ден не иска да спи и беше супер кисела и нервна Sad Нещо е в кофти период мойта малка дъщеричка  Sad

Гушки на всички и лека вечер!  Hug

# 94
Момичета здравейте! Аз съм от февруарските мами, но понякога надничам и в януарската и мартенската тема защото дечицата ни са близко родени. Честито на всички бебчовци навършили своята първа годинка!
Видях, че търсите клуб, в който да сте в залите за игра при бебоците, искам да ви кажа, че имам парти-клуб, в който с февруарките си направихме точно такива вече две срещи - на 5.12 и на 22.12. Мами и бебета всички бяхме накацали по пода, децата пълзяха край нас, играчки имаше за всички и въобще беше много забавно. Ако искате вижте снимките от 5.12:
http://snimka.bg/album.php?album_id=82232

и от 22.12:
http://snimka.bg/album.php?album_id=87572

Не исках да излезе като реклама, но  тъй и инак видях, че сте в процес на избор, а наистина трудно се намират подходящи за тази възраст клубове, така, че надявам се да съм ви била полезна.
Най-добри пожелания за рождениците и техните семейства!

Прощавайте, че се намесих.  smile3525

# 95
Честит рожден ден на Виктор  bouquet
Да расте победител, както е наречен Hug

Nellina, ама вие сте имали супер двоен празник Laughing Мног хубави торти Peace Йоана оправи ли се вече от нейните истории?

Пепито, добре дошла Hug Ама Анджи с много коса и като гледам одрала кожата на баща си hahaha

Телма, съчувствам ти за храненето Алекс засега дърпа лъжицата и купичката от време на време, но още удържам фронта Whistling

Дейзи - не се притеснявай толкова за храненето, може да е от зъби, давай й поне от тези твърдите бисквити -ориз и царевица, пщеница или пълнозърнести, поне са по -полезни от солетите. Ще мине и този период.

исках оещ да пиша, ама малкия разбойник пак се събуди ooooh!

# 96
Спите ли още бе хора?Ние ставаме в 7 и вече изчистихме къщата и ще излизаме навън.Има ли други като нас които си хапват стабилно .Тя нашта е гладна постоянно.Та затова сме вече 11.300кг.От няколко вечера спи много добре.Да ви питам по колко зъбя имате?

# 97
Спите ли още бе хора?Ние ставаме в 7 и вече изчистихме къщата и ще излизаме навън.Има ли други като нас които си хапват стабилно .Тя нашта е гладна постоянно.Та затова сме вече 11.300кг.От няколко вечера спи много добре.Да ви питам по колко зъбя имате?

пепито и ние си хапваме добре се нещо трябва да папка няма значение какво е
но не сме 11 килаа някъде 8 и нещо Close Shocked #Crazy финна е ко да права ние сме с 6 зъба

# 98
Ааааа няма сън Grinning Mr. Green Буди сме отдааавна отдавна Wink А за хапването - ми често се чува "ам ам",компания на всеки е на масата,ама съвсем по малко близва.Иначе все по упорито отказва пюретата и кашите,май ще ги спираме.Яде с кеф от нашите манджи и аз все повече се специализирам в готвенето като за малко дете,приложено в яденета за възрастни (какво обяснение само..... hahaha Joy)
Имаме 8 зъба и май са тръгнали още Crazy

Брейй като ви слушам как слизат сладурите от дивана ....направоооо Shocked Почвам да се чудя Thinking - при нас това го няма.Ако реши да слиза ще е на главата (според мен).Търкаля се на леглото и директно се устремява към ръба и ако не съм там е тупнала ooooh!
sea woman,браво на Сашко за успешното приземяване Hug!

Изчезвам засега после пак като заспи ще се включа Wink

# 99
Хаха ДЕС мойта е като рак злиза назад с дупето и крачетата назад.Ткаче стъпва пуво с тях на пода hahaha Joy

# 100
  • София
Момичета здравейте! Аз съм от февруарските мами, но понякога надничам и в януарската и мартенската тема защото дечицата ни са близко родени. Честито на всички бебчовци навършили своята първа годинка!
Видях, че търсите клуб, в който да сте в залите за игра при бебоците, искам да ви кажа, че имам парти-клуб, в който с февруарките си направихме точно такива вече две срещи - на 5.12 и на 22.12. Мами и бебета всички бяхме накацали по пода, децата пълзяха край нас, играчки имаше за всички и въобще беше много забавно. Ако искате вижте снимките от 5.12:

и от 22.12:

Не исках да излезе като реклама, но  тъй и инак видях, че сте в процес на избор, а наистина трудно се намират подходящи за тази възраст клубове, така, че надявам се да съм ви била полезна.

Eй, няма ли да отговорим на това дабро предложение, момичета?
Само, че, Игси, не си написала къде е твоят клуб...
Или е късно вече...Нищо, дай повече инфо, може пък да ни допадне повече. На нас и без това ни е все едно в кой клуб ще сме, важно е да сме весели!

# 101

и от 22.12:

Само, че, Игси, не си написала къде е твоят клуб...
Или е късно вече...Нищо, дай повече инфо, може пък да ни допадне повече. На нас и без това ни е все едно в кой клуб ще сме, важно е да сме весели!

това е клуба които ви казах .Намира се на ВИТОШКА 85.Игси ми е френдче

# 102
Честит рожден ден на Калина и Рали! Да са весели и здрави!!!

Gerylyn, аз намерих една пекарна онлайн в нашия град, където могат да ти нарисуват  върху тортата нещо по желание. И ние мислим да направим торта с Бумба. Нали малкия му е пръв фен на филмчето. Обаче още не сме организирали по-сериозно.
А блузката - HEMA, C&A или H&M?  Wink

galita, G значи. Аз още си го харесвам моя. Heart Eyes ... Иначе за идеята погледни и Nikon D40. Поорязан DSLR, но много го хвалят за качеството на изображението. За съжаление обаче lika каза, че нямат още сервиз в България.  Аз си признавам - не съм гледала нищо във връзка с видеото.

Пепито, аз Боре по чорапи го оставям да ходи. Казват, че така е по-добре. Но в нас почти навсякъде е мокет (обичам да ходя боса). Не му е нито студено, нито се пързаля.
А Анджи си е добре, като тегло. На годинка трябва да е приблизително три пъти по-тежка от килограмите при раждането. Примерно Борил се роди 4кг. На 11 месеца беше 11.3кг и 79см - в консултацията казаха, че е в идеално съотношение височина и кг и върви просто успоредно на средното. Wink
А дребния ни също, като вас е от все гладните. Ядене никога не отказва. Сега просто гледам да му давам повечко плодове. Примерно там каквото му се полага за възрастта + плодове между храненията.

daisy_st , Клео е права,. По-добре и давай оризови бисквити (те са полезни даже). Също пълнозърнести бисквити и пълнозърнест хляб.

Дес , ама то вие трябва да й покажете.

# 103
  • София
Видях, че търсите клуб, в който да сте в залите за игра при бебоците, искам да ви кажа, че имам парти-клуб,
Отначало го коментирахме този клуб и всички обсъдихме, че искаме големи зали... вярно на Витошка апартаментите не са малки, но в сравнение с другите предложения клуба е по-малък...
Но, за да е демократичен избора, добавих и Веселячета в анкетата, можете да си промените избора, който иска. Пък и Орхидейка ще помогне с организацията  Grinning
Ето пак анкетата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=155138.0

# 104
Здравейте сладки бебчета със страхотни мамчета  Mr. Green!Туй време нещо се изметна-януари месец е,а все едно идва Първа пролет  Crazy-лошо няма,ще излизаме,но пък време му е за снежец  newsm78

Честит рожден ден и на днешните мъници  Калина на zori_d и Рали на ditka ta83 !Растете здрави и игриви!

Nellina, Gushanka  честити ходещи крачета.

за спането ние спим все още по два пъти на ден-към 12 и 30-13ч. и към 18 и 30-19 ч.и към 22ч. си е в леглото  отново  Mr. Green
 за качването и слизането на дивана или спалнята не сме се обучили и няма и изгледи май.Все още не сме проходили,отпуска се за по 2-3 крачки сама,но предпочита да лази.

Gerylyn нали знаеш,че няма деца дето да не са проходили,така че когато тогава.И ние стоим дълго време прави без опора,но предпочита да си лази-по-лесно е,а за цапотенето-права си-веднъж си го преживяла  Mr. Green ще се правиш и сега  Peace .Дано поне Дани не ти боледува и да си ходи на ДГ  Praynig

Nellina,Пепито много хубави снимки.

Пепито и ние ходим по чорапи или с търлъчки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт