Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 57 448
  • 949
  •   1
Отговори
# 825
Дами, до колкото знам часовете при Калчев вече вървят с график ноември - декември. Тези от вас, които го посещават, как градите търпение толкова месеци напред? Не говоря за спешни ситуации, но има такива, които все пак са по-наложащи. Как се справяте? Не го казвам в лошия смисъл, даже за мен си е за адмирации, тези от вас, които го постигат и правят.

# 826
Това са часове само за първичен преглед. Щом станеш пациентка, вече си получаваш часове като се налага. Ако ще се правят процедури се съобразяват с цикъла ти и ти дават подходящ час.

# 827
Здравейте, някой знае ли д-р Калчев кога ще излиза в отпуск лятото?

# 828
В края на Май си запазих час за края на Юни, като имах абсолютен избор кога. Докторът искаше да ме види в този период. Само за първичните се чака толкова. Освен това, ако има нещо наистина спешно винаги са измисляли варианти.

# 829
Момичета, тези от вас, които са стигнали до заветните две чертички с рискова бременност, къде ви препоръчва доктор Калчев или Чучумишев да родите. Дава ли насока за добри специалисти?

# 830
Здравейте! Включвам се в темата с въпрос към вече преминалите през д-р Калчев за отзив спрямо това как систематизира нещата при него ? Има ли общо с прегледите на Сигридов ? В смисъл хиляди добавки , хиляди препоръки почти не можещи да се се спазят в един ден от живота ни, което лично при мен довежда до огромен стрес и тревожност!!! Изобщо всякаква информация би ме обогатила ? Аз съм не раждала за сега , с един мисед в 9г.с., тромбофилия , двурога матка и доста дефицити за попълване , мъжът ми е с морфология 2% по Крюгер и събирам всякаква информация за д-р Калчев 🙂 до сега съм при Сигридов , но нещо ме гложди от вътре спрямо него и не ми се иска да продължавам да годя там !Благодаря на всеки отзовал се ❤

# 831
Не, няма нищо общо. Аз съм била пациентка и на двамата, и като отношение също са коренно различни. Идете на преглед и ще си направите сама извод

# 832
  • Be realistic - plan for a miracle.
Нищо общо нямат двамата.

А Сигридов е наркозависим човек, аз не бих ходила при него на прегледи.

# 833
Нищо общо нямат двамата.

А Сигридов е наркозависим човек, аз не бих ходила при него на прегледи.
Аз , започнах от скоро ( април месец ) , но нещо някак си очаквах друго нещо или може би сама се подведох … Не знам дали е наркозависим , нямам наблюдения върху това , но ми се струва , че неглижират доста неща , претупват в бързината и като че ли онлайн коментарите всеки път ги пише различен човек 🤦🏽♀ Не знам това възможно ли е , при условие , че уж той диктува , а някоя от сестрите пише …

# 834
Здравейте. Искам да попитам някой бил ли е със  задържани фоликули при д-р Калчев и как той процедира в това попожение ? 🤔

# 835
  • Пловдив
Здравейте, питам, за да потвърдите или не, което дочух днес, че доктор Калчев работи с НЗОК и може да се отиде с направление за първичен преглед?

# 836
Според мен е абсурд

# 837
Не вярвам репродуктивен преглед 220 лв да има как да се покрие от здравна каса.

# 838
Вече май е 280 🤣

# 839
Не работят с каса там.

Общи условия

Активация на акаунт