Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 57 863
  • 949
  •   1
Отговори
# 105
Какъв е проблема ако има херпес вирус?
Аз си знам, че имам генитален херпес, но когато го споменах на др Калчев нищо не ми назначи, нито изследвания, нито терапия…

# 106
Има много различни видове херпес вирус. Гениталния е номер 2 и може би се развива по кожата отвън? Не съм наясно.
При мен е номер 7 и се намира вътре в матката.

Какъв е проблема ако има херпес вирус?
Аз си знам, че имам генитален херпес, но когато го споменах на др Калчев нищо не ми назначи, нито изследвания, нито терапия…

# 107
Здравейте,колко време се чака за първоначален преглед при др Калчев?

# 108
Здравейте, лекувал ли е някой високи NK клетки при др Калчев? моите са 29%, доц Михайлова назначи Неорал вътрематочно за два месеца и Имуновенин  при положителен тест.  Дали ще има някакъв ефект или само ще загубя още време…прилагал ли е някой подобна терапия?

# 109
Здравейте,  NK 29% ми излязоха в Александровска, доц Михайлова назначи Неорал вътрематочно за два месеца и Имуновенин  при положителен тест. Дали ще има ефект или само ще загубя още време…някой прилагал ли е подобна терапия?

# 110
Аз чаках близо 4 месеца. В това време ходих при много други лекари, изследвах много неща и се надявах да не дочакам прегледа.

Здравейте,колко време се чака за първоначален преглед при др Калчев?

# 111
Черешка И аз чаках 4 месеца, сега е и отпускарски сезон. Ако сте решили да направите консултация с доктора не губете време

Sunny+ тези завишени НК клетки с имунологична биопсия ли са установни или в кръвни изследвания. И този Неорал вътрематочно с промивки ли, как се прилага? За съжаление не мога да кажа дали има ефект и аз съм по този път, само че чакам резултати от биопсията. Дано се включи някоя дама, която е имала тази терапия.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 20:36 от Red Sparrow

# 112
Миналата седмица бях в центъра при доктор Чучумишев, чух, че записват  час за първичен преглед при доктор Калчев за след 20.11, вече сигурно за Декември записват. Аз имах леко завишена НК активност и вливах интралипид, но това от Русев назначено.

# 113
Неорала е промивка, да.
От ендометриалната биопсия заключението е балансиран цитокинов профил, завишените NK 29% са от периферна кръв. При Русев януари бяха 11%, той назначи Интралипид вливки. Междувременно направих спонтанен. Михайлова не хареса неговите изследвания, не били точни и Интралипид не било достатъчно. Но аз мислех, че е по-важно какво ще излезе на биопсията и затова я правим, а не от периферната кръв….?

# 114
И аз тъкмо получих резултата от биопсията , също пише балансиран цитокинов профил. NK клетки от периферна кръв съм пускала преди 2-3 години, бях в начална бременност, за съжаление това стана малко по-късно втори мисед. Бяха добре тогава. С тази имунология много странно ми звучи всичко, мисля си че е грешна посока за мен. Преди хистероскопията бях убедена, че е от кюретажите, но според доктора матката е добре. Сега си мисля да не би качеството на яйцеклетката и сперматозоида да не са били ок. За съжаление ембионче нямаме изследвано.

Sunny+  при балансиран цитокинов профил назначава ли други изследвания доц. Михайлова? На мен Калчев ми каза да не чакам резултатите от биопсията, тя доцентката щяла още изследвания да ми назначи Open Mouth и съм леко в шок какво ме очаква като пътуване и разходи.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 11:14 от Red Sparrow

# 115
Михайлова пуска и кръвни изследвания и след това си казва становището…и аз мисля, че ми е от качеството, но имунологията в вероятна причина за загуби и си заслужава да се изключи.
Rad Sparrow пиши после какво е излязло при теб.

# 116
Здравейте, хистероскопия с бипсия само стриктно преди овулация ли се прави? Силно се надявам да може да ме вмести и след овулация, за да не губя още един месец. От регистратура не могат да ми кажат, защото естествено докторът трябва да прецени.

# 117
При мен я направи точно в дните на овулацията. Но когато избираше датата не ми гледаше цикъла, а своя календар, така че останах с впечатление, че няма значение точно по кое време на цикъла ще е.

Здравейте, хистероскопия с бипсия само стриктно преди овулация ли се прави? Силно се надявам да може да ме вмести и след овулация, за да не губя още един месец. От регистратура не могат да ми кажат, защото естествено докторът трябва да прецени.

# 118
Благодаря, Ванила! Силно се надявам да няма такова ограничение и да успее да ми насрочи час. Аз имам този месец пролука само седмицата след овулация, а след това пък той излиза в отпуска и сигурно чак края на септември ще мога пак да се вредя.

# 119
И при мен си гледа графика най-вече, но ме и пита нали ще ти е минала овулацията тогава, а после четох , че се правела на първи чисти дни…

Общи условия

Активация на акаунт