Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 57 307
  • 947
  •   1
Отговори
# 900
  • Be realistic - plan for a miracle.
И е така, и не е. Има мнооооогооо забременели с този вирус... изчетох интернета. Говорих и с д-р Михайлова надълго и нашироко. Много е индивидуално. А лечение няма, реално. Дадоха ми на три пъти Валтрекс - стига толкова. Става дума за HHV-7, вирус, който носят страшно много жени без никога да разберат... При мен вероятно са само антитела.

# 901
И аз имам същия. И доста други жени съм чела. Така че вероятно наистина е често срещан. Аз правих 2 курса Валтрекс, без контрола после, успешен беше трансферът.

# 902
Здравейте,
Тези от вас които са правили при Калчев проверка на тръбите с пяна - болезнено ли е ? Много ли е неприятно ? Предстои ми другата седмица и реших да попитам. Преди няколко месеца ми взе ендометриален микробиом и си ме заболя доста, после имах кървене и въобще не ми хареса чувството Simple Smile

# 903
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз съм правила такова изследване същото, макар и не при него. Без упойка също. Заболя си ме както при НАЙ-силните крампи в цикъл. Това беше. Болката беше само за около минута, докато се проверят и двете тръби.
Чувала съм, че при запушени тръби уж боляло повече, но не мога да кажа от първа ръка. За по-сигурно може да сложиш свещички Профенид (анално слагат повечето) или да се обезболиш някак леко след консултация с него.

# 904
Благодаря за инфото!

# 905
Здравейте!
Аз съч пациентка на Надежда и след първи неуспешен ЗЕТ се чудя дали да не отида на второ мнение при др Калчев. Имам замразени ембриони в Надежда, но така като чета коментарите за клиника Калчев , за др Калчев и др Михайлова се чудя дали да не проверя те какъв подход могаъ да ми предложат. Каква е практиката със запазване на часове? С прехвърляне от една клиника на друга? Благодаря?

# 906
Няма как да се прехвърлите ако ще правите инвитро. Калчев не прави инвитро. По-скоро помага за естествени опити и подготвя матката преди трансфер. Аз много го препоръчвам, но по-скоро е в допълнение на инвитро опитите ви в другата клиника. На мен ми помогна при инвитро в Турция. Иначе звъните по телефона и записвате час. Вървят с месеци напред, но най-често ви звънят да ви преместят напред при освободен по-ранен час.

# 907
Правил ми е проверка на тръбите с пяна и изобщо не ме болеше.
И аз имах херпес вирус 6 и съм пила валтрекс,имам успешен трансфер

# 908
Здравейте, Дами,

Д-р Михайлова изписвала ли е на някоя от вас да поставя Зарзио на малки части (1/3 от спринцовката, например, през ден)?
Ако да, как го правите, без да използвате иглата повече от веднъж?
Опитах с прехвърляне на нужното количество в нова спринцовка, но то е толкова малко, че половината остава по иглата и спринцовката.

# 909
Аз съм била на подобна терапия със зарзио. Била съм се три пъти със същата игла, не е било проблем. Имам родено дете. Изрично питах лекарите как да действам и всички казаха просто да се бода пак. И клексан съм слагала така като нямаше от 0.4, а аз имах от 0.8.

# 910
Иглата вече не е стерилна, не е редно да биете многократно с нея. Вземете си само иглички от аптеката и сменяйте всеки път. На мен си ми дадоха Зарзио с тапичка и няколко  иглички, които сменях.

# 911
На фабричното / не наливно/ Зарзио иглата не може да се сменя. Бих си я с една и съща игла няколко дози. Не е имало проблем.

# 912
Да, точно щях да попитам, как се сменя иглата 😊 Моето Зарзио е закупено от аптека в чужбина. Не е обикновена спринцовка и иглата не се сменя. Изглежда подобно на тази:

# 913
Здравейте!Записах час за д-р Калчев, но ми дадоха чак за февруари.Дали има вероятност да ми звъннат да ида по-рано?

# 914
Здравейте!Записах час за д-р Калчев, но ми дадоха чак за февруари.Дали има вероятност да ми звъннат да ида по-рано?
Да, поне на мене ми звъняха, понеже се беше освободил час 2 месеца преди моя, но аз ги бях предопредила  да ми звъннат, ако се освободи нещо по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт