Венеция /Тема 7/

• 32 292
  • 462
  •   1
Отговори
# 390
Апартамент с две спални на много хубаво място, с подробност, че е резервиран миналата година, през май ни излезе 75 лв на човек.

# 391
  • София
А освен хубавото място, как беше самият апартамент?

# 392
Casa Moderna a due passi da Rialto
Това е апартамента, с две спални, удобен и реновиран. На пешеходно разстояние от всичко и съвсем близо беше спирка на корабчета до Мурано и Бурано.

# 393
  • София
Iki70, честно казано, без да искам да те засегна, но видяното от този апартамент не ми допадна и би било компромис да го наема, при все, че само 1 ден ще сме във Венеция. А и ни трябват 4 апартамента.

В Тревизо съм наела тези апартаменти:
https://www.booking.com/hotel/it/residence-palazzo-brando.bg.html

# 394
Не ме засягаш ни най-малко. Апартаментът е по-хубав от снимките, модерни врати с кодове без ключове, висок етаж. Няма влага, модерни уреди,хареса ни.
Да, между сградите е, няма гледка, интернетът забива.
Но спането във Венеция е неповторимо и всичко ти е много близо. Не се губи време в път и разходи за път.

# 395
Не ме засягаш ни най-малко. Апартаментът е по-хубав от снимките, модерни врати с кодове без ключове, висок етаж. Няма влага, модерни уреди,хареса ни.
Но спането във Венеция е неповторимо и всичко ти е много близо. Не се губи време в път и разходи за път.
А до апартамента пеш ли сте ходили или сте ползвали вапорето до някъде?

# 396
  • на малък остров в океана
Няма смисъл от тези спорове. Всеки си има бюджет и приоритети като избира къде да отседне. И всеки може да се наслади на Венеция както намери за добре.

# 397
А до апартамента пеш ли сте ходили или сте ползвали вапорето до някъде?

Венеция е малка и навсякъде може да се стигне пеш (освен по-отдалечените острови, като Мурано, Бурано)

# 398
Първия и третия ден изцяло пеша, а втория ден до островите с корабче, както са споменали по-горе.

# 399
Много ви благодаря!
За Венеция имаме само един ден, но ние сме дисциплинирани, когато сме по екскурзии - ставаме рано и излизаме. Във Венеция най-късно ще сме в 9 сутринта и поне до 9 вечерта ще разглеждаме.

Първоначално търсех нощувки във Венеция, но се отказах. Наистина хубавите места са много скъпи, останалите са компромисни. В Тревизо апартаментите ни са красота, на супер достъпни цени - 110 лв нощувка на човек. Близостта до летището също е фактор, който не е за прeнебрегване.

Тревизо е много хубав град,неоправдано пренебрегван. Много бързо и евтино е придвижването до Венеция с влак. Не сте сбъркали.

# 400
  • София
ev55, аз си направих проучване първо. Местре не ме грабна изобщо, за разлика от Тревизо. Летището ни е на 10 мин. с автобуса, апартаментите ни са до историческия център на градчето, който е наричан Малката Венеция заради множеството канали. Ще имаме време да разгледаме Тревизо и да хапнем тирамису от самия извор. Фактът, че имаме 1 ден за разглеждане на Венеция, напълно обезсмисля спането там.

Да попитам ходилите във Верона - жп гарата близо ли е до центъра?

# 401
На 4-5 спирки с автобус е центъра на Верона от жп гарата...ползвайте градския транспорт

# 402
  • София
За мен е близо и двата пъти е които съм посещавал Верона, съм вървял пеша.
Тревизо и на мен ми хареса - много приятен град.

# 403
От гарата до Арената го взехме за около  30 минути свободно шляене...имахме цял ден и не сме ползвали ГТ....вечерта се прибрахме във Венеция...

# 404
24 (може и 25-26) юни гледайте да сте извън Венеция, че ще има голяма милиардерска сватба: https://www.dnes.bg/a/2-svyat/683092-nyama-myasto-za-bezos-venet … a-s-loran-sanches
Въпреки, че някъде пишат и за 25-30 юни. Очакват се много вип гости и големи протести.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 07:12 от Гарганела

Общи условия

Активация на акаунт