Нашите цветя - обща тема 20

• 42 554
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Преди време показах една странна тревичка,  която купих. Тя пък взе, че цъфна.

Ето и останалите ми китки. Калибрахоета разни.

И дипладениите.

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 16:24 от Pippi_

# 451
Аууу, Титина, върви ти с растенията 👏👏👏 всички рози са в саксии, нали?
Да всичко е в саксии, имам и малко сандъчета, но в тях в момента са подправките и салатките.

Лилиите са новите обитатели в градината ми. Надявам се да успея да се справя с тях. Съдът е от тези дето се правят езерцата… другата седмица ще търся рибки. И ще трябва да аранжирам този кът от терасата. Искам и др водни растения, но те явно ще бъдат в кофи.

# 452
Пипи, не знам как ги обгрижваш, но имаш невероятни калибрахоета 😍

# 453
Пипиии, очите ми останаха в тези цветни облаци. Разкошни са, аз още нямам цъфнали мушкати и сакъзи /само това гледам/, но по 3-4 пъти ходя да ги проверявам. Представям си тия красоти ако имах, сигурно нямаше да се прибера Simple Smile Страхотни са 👏👌

# 454
Пипи, тревичката ти да не е Sternmoos? Ако е това, е много благодарно растение, размножава се само.

# 455
  • София
Пипи, страхотни са ти цветята! Калибрахоетата от кога ги имаш и ториш ли ги?

# 456
Мили дами, благодаря за хубавите думи за китчиците ми! Калибрахоетата са тазгодишни, взех ги съвсем мънички. Имам хубава течна тор, но все я забравям. Веднъж съм ги торила. Доскоро поливах рядко, защото са на перваза, а дъжд валеше всеки ден. От миналата седмица поливам всеки ден.
Черно коте, всичко ми е пред очите на балкона. Като изляза да се тровя с цигари, само тях гледам.
Флокс, възможно е да е Sternmoos. Взех го от едно цветарско изложение, но изхвърлих табелката с името. Сега ще потърся в гугъл да видя.

# 457
Леле, че красота!!! Heart Eyes

Момичета, според вас кои цветя обожават слънце и жега, за да виреят на западна тераса?

# 458
Леле, че красота!!! Heart Eyes

Момичета, според вас кои цветя обожават слънце и жега, за да виреят на западна тераса?
Мушкато и сакъз.

# 459
Много благодаря Heart Exl
Има ли значение сорт или всички обичат слънце и жега?
Днес гледах в брошурата на лидл мушкато репелент. То дали би издържало?

# 460
Aз не го харесвам, защото е подобно на кралското мушкато, а то цъфти, прецъфтява и спира , докато обикновеното и сакъза цъфтят нон стоп.

# 461
Скрит текст:
Aз не го харесвам, защото е подобно на кралското мушкато, а то цъфти, прецъфтява и спира , докато обикновеното и сакъза цъфтят нон стоп.
Благодаря отново! Нямам търпение да сложа цветя Relaxed
Последно да питам, сутрин всеки ден ли да ги поливам? Тор да купя ли и ако да, тя кога се слага?

# 462
Малко теменужки

И едно закъсняло коледниче/великденче.

# 463
  • Варна
Цъфнал клематис и мушката от мен. Червеното горе е едно единствено растение, много ме радва.

# 464
Здравейте,имам драцена, която си гледам от над 10 години , доста тънички са и стъблата, никога не е рязана ,понеже не знам как да го направя . Извива се много надолу и мисля ,че скоро ще се счупи. Ще приложа снимки. Какво мога да направя за нея

Общи условия

Активация на акаунт