Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 185 834
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 320
Ъгълът, под който са снимани, е различен и не мога да преценя. Но ми се струва, че халката е по-нежна на ергенския пръстен. И също така на пръв поглед май с обеците на Валерия са комплект. Wink

# 1 321
Да, вярно, че са напълно различни. Поредният заблуждаващ спойлер. Във фейсбук страницата на предаването беше пуснато.

# 1 322
Както бях писала, според мен епизодите до финала, ще бъдат монтирани така, сякаш Елена печели и до момента очакванията ми се оправдават, което за мен е сигурен спойлер, че не тя е победителката.
Както и други дами са писали, дадоха 1000 пъти синхрони на Елена, която казва,че е сигурна ,че ще спечели-е точно обратното на това става според мен.
Лошото е че акцентът явно ще бъде разбитото й сърце.
ПП: Поли вчера:ако искаш и аз мога да ти подържа нещо-е счупих се от смях.

# 1 323
  • Разпиляна във въображението
Ъъм, интересно, само прегледах набързо в wiki и има елена, която е влюбена в някакъв, но той е влюбен в друга и отблъсква грубо елена ....
После го омагьосват и се влюбва в елена. След това развалят магията, но той все още си остава влюбен в елена .... интересно, интересно.

Но дали евгени е чааак толкова дълбок да вложи такъв смисъл, не знам.

ПП пак гледах промото, не ми се струва да го казва той с много чувство и вложен смисъл, честно казано.

Имаше една потребителка, която бе разтълкувала литературни препратки в историята на Елена и Евгени. Тогава започнах да мисля, че сценаристите завъртат сезона около тях двамата.

# 1 324
Еми Поли е с правилната нагласа Simple Smile)) Evaeva7, така ги усещам и аз нещата относно финала, за съжаление. А Елена с мазохизма си и липсата си на защитни механизми, пак ще става диамант.

Нейното май наистина може да се определи като мазохизъм.
Много добри анализи имаше тук на потребителки, относно поведението й -издигна го този мъж на пиадестал и цялото това борене за него е точно заради ниската й самооценка и вътрешното й убеждение, че не го заслужава този мъж.
Дано се е видяла отстрани и осъзнае, че е една готина и умна мацка, която просто не е за този мъж.

# 1 325
Както бях писала, според мен епизодите до финала, ще бъдат монтирани така, сякаш Елена печели и до момента очакванията ми се оправдават, което за мен е сигурен спойлер, че не тя е победителката.
Както и други дами са писали, дадоха 1000 пъти синхрони на Елена, която казва,че е сигурна ,че ще спечели-е точно обратното на това става според мен.
Според мен отговорът на Евгени на писмото на Елена е повече от красноречив. Той просто се сбогува с нея.Думите  му към Мика и Валерия звучат по друг начин,което ме навежда на мисълта, че именно те двете остават на финала.Признавам си,че гледах предаването заради Елена,но не се учудвам  за финала имайки предвид,че сценарият е писан от майката на покимона,която без драма не може.

# 1 326
Според мен отговорът на Евгени на писмото на Елена е повече от красноречив. Той просто се сбогува с нея.Думите  му към Мика и Валерия звучат по друг начин,което ме навежда на мисълта, че именно те двете остават на финала.Признавам си,че гледах предаването заради Елена,но не се учудвам  за финала имайки предвид,че сценарият е писан от майката на покимона,която без драма не може.

Да, така е и според мен, само с вметка, че съм сигурна за себе си ,че Елена е втора.
Минлата година нямаха хепи едн и всички си мислехме, че тази година ще е заложено най-вече на хепи енда и намирането на любовта, но миналата година нямахме и разбито сърце- та за мен акцента този сезон е именно това.
През цялото време и аз симпатизирам повече на Елена, но от всичко до сега виждам как основния сюжет наистина се върти около нея, но с обратен знак-за несподелената любов иза това как хората сме готови на всичко за човека, в който сме влюбени.
Аз започнах да си пускам някой епизоди от началото на формата и хора, ако ги гледате вече със сегашния поглед-ей много неща си личат много ясно вече като знаем какво става за напред.
Цялото предаване се върти около момичето, което се бори със зъби и  нокти за любовта, но накрая...
Всички си мислехме, че предаването се върти около Валерия, но за мен това категорично не е така.

# 1 327
Главната роля бе на Елена , а Валерия и Евгени - в поддържащи. Сеирът ще е след предаването, ако избраната е Валерия, и ако още са заедно разбира се.

# 1 328
Това, че Мика ще спечели е пълна смешка.

# 1 329
  • София
Аз имам вътрешно усещане, че Елена ще спечели, но според мен не са заедно в момента. Приказката много бързо е свършила след края на предаването.

# 1 330
Микаела няма как да стигне дори до епизода в четвъртък, какво остава до пръстена. Grinning

# 1 331
Та така и за Елена, дори и да не спечели любовта, ще спечели успешна кариера в телевизията.
А Елена какво образование има, знае ли се, че не открих

Бакалавър по Книгоиздаване, доколкото мернах в темите тук.

# 1 332
От коментар на Mama XXL от 10ти март се разбира, че е имало спойлери, че нито Елена, нито Валерия печелят. За мен има два много силни спойлера в подкрепа на това  - първият е, че във фейсбука на генчовия братовчед (9ти март) Евгени казва, че каквото и да си мислят хората, най-вероятно грешат и вторият - Ивелина, която на твърдението, че една от двете печели каза, че тази година зрителите ще останат мноооого изненадани. Останалите спойлери тук дори не ги помня, затова се върнах да чета назад, но този с кучето ми се вижда най-абсурден. Предполагам, че това е номер на Наум и Теа за заблуда на противника.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 14:56 от Анонимен

# 1 333
От коментар на Mama XXL от 10ти март се разбира, че е имало спойлери, че нито Елена, нито Валерия печелят. За мен има два много силни спойлера в подкрепа на това  - първият е, че във фейсбука на генчовия братовчед (9ти март) Евгени казва, че каквото и да си мислят хората, най-вероятно грешат и вторият - Ивелина, която на твърдението, че една от двете печели каза, че тази година зрителите ще останат мноооого изненадани. Останалите спойлери тук дори не ги помня, затова се върнах да чета назад, но този с кучето ми се вижда най-абсурден. Предполагам, че това е номер на Наум и Теа за заблуда на противника.

За мен е точно обратното-спойлерът с кучето е топ и за мен е много сигурен.Това разбира се е мое мнение.
За мен е случайно изпуснат, Наум и Теа не са предполагали възможностите на дедективите тук Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
Всички от продукцията за мен са подучени да говорят за неочаквани обарати и много изненади-аз лично не мога да повярвам, че Мика печели, просто дори малко повече време да й бяха отделили ок, но при така дадените епизоди...просто не мога да го повярвам.
Хубаво е обаче как всички си имаме нашите виждания Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 14:57 от Не се сърди, човече

# 1 334
Всъщност Тифани имаше предвид, че Мика е трета или една от трите? Защото за Валерия и Елена имахме доста сигурност, че близките им са били в Бодрум (т.е. че са сред трите последни), а за третата беше малко по-несигурно. От къде знаем кои са последните две? Възможно ли е Елена да излиза следващата сряда?

Общи условия

Активация на акаунт