Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 639
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 825
И на мен ми направи впечатление това с песента на Джия. Може да участват Евгени и Валерия и затова да не може да го пусне преди финала. 😁
Дори и след снощния епизод аз продължавам да мисля, че Валерия ще е избраната. Недоумявам как Генчо не си задава въпроси как ще отглеждат бъдещите си деца - като вегани или не и разни други такива важни въпроси, по които стана ясно, че Валерия не отстъпва. Но може пък той да е съгласен и затова да не го интересува толкова. То си е тяхна работа как ще си отглеждат децата, но все пак, понеже той все ги споменава, на мен би ми било интересно да проведат такива разговори. Как ще се случват на чисто битово ниво нещата с готвенето примерно, какво ще се случи с приюта на Валерия, особено ако имат деца и живеят заедно, тя няма да може да бъде всеки ден при кучетата. Иска ми се да чуя как ги обсъждат тези неща, защото едва ли не се замислят за тях. Но комуникацията помежду им (поне от това, което излъчват) е ужасно трудна. Да не говорим пък за мен като зрител колко е мъчително като те започнат да се опитват да водят диалог. Той мънка, тя съска през зъби и никой нищо не казва реално...
Като си е харесал Валето, да си я взема, няма лошо, дано им се получат нещата, но за мен е ужасно това, което прави с Елена. Той много добре вижда, че тя е влюбена в него, за мен също няма съмнение. И той откровено я залъгва и й дава надежди. Ясно е, че така предаването е по-интересно, като Ергенът уж е раздвоен между две жени, но за повечето е видно, че това не е така. Елена може да я харесва по някакъв начин, но отдавна е избрал Валерия и е гадно чак до такава степен да залъгва Ленчето. Вчера на срещата им след баницата Евгени сякаш не беше там, беше един такъв унил и замислен, според мен заради случилото се с Валерия. Та това на мен ми е показателно за крайния развой на събитията.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 18:07 от H0uSse_Baby

# 826
Това е за засилка, преди да скочи в пропастта...

Извинявай, че те цитирам, но коректорът ме “поправя” десет пъти на ника ти.
Всъщност искам да те попитам дали според твоя източник Евгени все още е във връзка с участничка? Ако имаш актуална информация, разбира се.
Нямам инфо към днешния момент.

# 827
Благодаря!
Ще гледам, още малко остана.

# 828
А чашата на Евгени?
Валерия би ли му поръчала такава?

# 829
А чашата на Евгени?
Много хубав въпрос!

# 830
А чашата на Евгени?

Какъв е филмът с тази чаша, някой може ли да разкаже:)

# 831
Чашата може да му е от Тушев, а може и сам да си я купил. Не ми се струва спойлер засега.

# 832
Чашата може да му е от Тушев, а може и сам да си я купил. Не ми се струва спойлер засега.
Ааа,Mama xxl,нищо чудно от Тушев да е ,ама по-скоро може да е от Наум-те двамата си имат симпатия.

# 833
Като нищо! Който е гледал от първа линия шоуто зад завесите, може верно да е стигал до оргазмите, за които благодари с горката чаша.

# 834
Чашата ще да е от Пам.

# 835
А чашата на Евгени?

Точно за чашата се сетих и аз снощи. Тя ми е от най-големите спойлери сякаш, защото никак не я свързвам с образа на Валерия. Освен ако не е стара чаша Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 836
Според мен посланието от чашата не отговаря на натюрела нито на Валерия, нито на Елена. Първата щеше да му честити деня на влюбените с двойка щастливи кученца, а втората - с някой красив любовен стих, изваден от дълбините на поетичната и душа. Баш си е от Мика чашата.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 15:26 от Анонимен

# 837
Мика ми изглежда свита. Аз си мисля, че е от Виктория. Като нищо след края на предаването са се събрали.

# 838
Забелязахте ли, вчера последната роза беше с листа, както и останалите при раздаването, в момента, в който застана толкова близо до Валерия и Виктория, розата беше без листа, голо стъбло..странно, защо му е на Генчо да я оскубе.. като се връщаше обратно също не забелязах листа

# 839
  • София
Да не са презаснемали?

Общи условия

Активация на акаунт