Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 616
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 885
Нали Евгени сам беше казал лично на някого от темата, че е сгоден за победителката?
Елена живее в София в момента и от инста се вижда. Не е в Пловдив.

# 886
За мен има логика и в избора Елена, и в избора Валерия.

Да, изглежда да има най-силно привличане към Валерия, но Евгени ще трябва уж да избере дали чисто физическото е по-важно или щом целта му е брак и семейство, трябва да помисли с коя си представя тези неща.

И пак казвам - УЖ, защото не вярвам нито на сватба, нито че който и да е от там иска брак и сериозна връзка.

# 887
  • Някъде там...
Добре де, това риалити в този му формат не е ли с цел да излъчи успешна двойка? Значи би трябвало успешен сезон за тях да е този, в който ергенът наистина е намерил любовта в предаването. Ако има и сватба, още по-голям успех.
Аз лично, след последните няколко епизода се разколебах много относно победителката. Досега си мислех, че няма как да не избере Валерия, ясно беше, че той прояви най-голям интерес към нея още от първия епизод, пренебрегваше всички останали за сметка на нея. С Елена ми е много противоречиво как се случват нещата, хем ми изглеждат малко насила и повече от нейна страна, хем имат едни такива страстни момети, запомнящи се диалози и доста романтика. В последните сцени между двамата обаче Ергени ми се вижда доста по-омекнал и разнежен - последните 3 епизода. Монтаж ли е, внушение ли е, той ли играе, но някак има химия, разбират се от половин дума. Някак Валерия остана на заден план и се опитват да ги противопоставят двете, да ги сравнят, на всякакво ниво. И определено Валерия не е в добрата светлина... И започнах да се колебая, така както бях сигурна, че печели Валерия, сега се зачудих дали все пак не е Елена... Иначе Елена в първия си пост в ИГ, след излизането си, е написала, че се мести в Пловдив.

# 888
И на мен онзи ден една колежка от работа ми каза, че Валерия печели. Била чула от някакъв познат, което общо взето е като голяма част от спойлерите дотук - от ухо на ухо и все така далечно.

Между другото преди време бях говорила с приятелка, която има друга приятелка (отново индийската нишка, през девет планини в десета), чийто брат бил миналата година в екипа на предаването. Той казал, че от самото начало на сезона било решено Марта да спечели, но после Марта решила да се връща при бившия си мъж и нещата се объркали и трябвало да пренареждат историята.

# 889
  • Разпиляна във въображението
Коя е тази?

# 890
# 891
Всичко е ниво преговори, но защо изобщо се преговаря с девойка, която е сериозно обвързана от години. Изводите са ясни

# 892
  • Разпиляна във въображението

И тази обича да си променя физиономията с филтри. Не ми харесва.

# 893
Ще ви пусна спойлер, хибрид между Ергенът и друго предаване Simple Smile

Александра от сезон 1 на Ергенът участва в уеб-риалитито "Къщата на инфлуенсърите", почва да се излъчва от средата на юни.

# 894
И на мен онзи ден една колежка от работа ми каза, че Валерия печели. Била чула от някакъв познат, което общо взето е като голяма част от спойлерите дотук - от ухо на ухо и все така далечно.

Между другото преди време бях говорила с приятелка, която има друга приятелка (отново индийската нишка, през девет планини в десета), чийто брат бил миналата година в екипа на предаването. Той казал, че от самото начало на сезона било решено Марта да спечели, но после Марта решила да се връща при бившия си мъж и нещата се объркали и трябвало да пренареждат историята.
А този сезон всичко сочи, че от самото начало е било решено Валерия да спечели, тя е знаела това и единственото, което се е искало от нея, е да прояви малко търпение, тоест Генчо да се намляска и да свърши предаването.

Вероятно и затова Валката нон-стоп вади такова арогантно самочувствие.

# 895
Отдавна се говореше, че Евгени е имал условия към екипа и кастингите, а и съдейки по показаното от него, изобщо не вярвам, че продукцията са му наложили победителка. Да е имало условие Пам да се заседи, или Габи за сеира, или дори някоя да добута до топ 3 е възможно, но да му изберат те победителка - не.
Ясно е, че основната линия я създаде той - хареса невинното излъчване, съчетано с опърничавост на Валерия - мъжете обичат жени с характер, които им се дърпат, но често се уморяват и плашат от тях, както хареса обожанието и усилията и вниманието на Елена, които го накараха в най-голяма степен да се чувства специален.

# 896
  • Вестерос
Бях прочела, че третата финалистка е Микаела. Че то това е прозрачно. Този пост ли са изтрили?
Да, това беше постът, че сигурен спойлер е, че третата е Микаела.

# 897
Виктория в Комеди клуб подкаст каза, че Евгени изпитва най-силни емоции към Валерия, но си пасва повече с Елена. На въпроса с коя има шанс за сериозна връзка отговори някак странно, намеквайки, че сериозна връзка е трудно да излезе от шоуто. Поне така го разбрах. Моята интерпретация на събитията е, че избира Валерия, но не са заедно вече или нещата между тях не вървят добре.

Друго интересно: Виктория каза, че от както е излязла от шоуто, не е имала контакт с Евгени. Докато Джия и Айлин говореха, все едно са си излизали заедно. За мен това е още една точка за Валерия като победител.

# 898
  • Монреал
А, Пам и Боряна се опитват пак да ни пързалят с някакви обрати до финала. Споделиха в COOL t, че до финала ще видим проява на характер от Евгени. Да очакваме обрат😂

# 899
Постъпили са ги да пускат фитили.

Общи условия

Активация на акаунт