Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 562
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 900
Аман от обрати! Laughing

Интересно пък Айлин и Джия къде са се виждали с Генчо. Той с Валерия нали няма право да се вижда докато не свърши предаването. С победителката де, която предполагаме, че е Валерия. Laughing Едва ли на тайните им срещи си викат Айлин и Джия, но знам ли ги. Rolling Eyes

# 901
Дами, дойде и моят момент за "познат на познат на познат" Simple Smile, обаче няма как да не споделя.
Днес моя позната се оказа също фентка на Ергенино и каза следното:
Мой приятел, назова го по име, работил в екипа на продукцията, отказва да ми каже коя е победителка и тн., имат много железни договори, но може да й разкрие следното, което дори му било нещо като позволено да коментира и то е ,че Евгени наистина е намерил любовата и към днешна дата е с победителката от предаването, имало е много романтично предложение извън формата и т.н. и май наистина стяга сватба.
Аз съм малко мнителна, може нарочно да я пуска по пързалката, все пак за продукцията работи, обаче нямаше как да ни ви споделя.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Момичето според мен не лъже, ако лъже някой то е човека от продукцията, няма да се учудя да са инструктирани да казват някакви неща тук там.
Иначе това, което е сигурно за мен е ,че момчето наистина работи за тях.
Оставам на ваша преценка спойлера Simple SmileWink

# 902
Всички от самото начало тръбят, че намерил любовта, как наистина бил там за любов( и Джия го каза и Айлин през Ния-Косара), склонна съм да вярвам, че си е тръгнал с най-голямата ТРЪПКА, пък вече навън дали е прерастнало в любов само те могат да кажат. Това на финала, където го казва обичам те, за мен са много силни думи и прекалено рано да се кажат...разбира се в името на романтичната приказка ще го чуем. Според мен след цялото шпиониране в социалните мрежи(доста изкъсо ги следя основните персонажи) и всички намеци, постове и сторита, той е САМ. Мое мнение.

# 903
Вие се шегувате, но няма да бъда изненадана във финалната тройка да видя Поли, Мика и Елена.

Дали нещо няма да изиграе лоша шега на Валерия? Всеки иска истината, но понякога е необходимо и благородно да я спестиш. Знам, че е игра, но и в игрите има правила.

# 904
Всички от самото начало тръбят, че намерил любовта, как наистина бил там за любов( и Джия го каза и Айлин през Ния-Косара), склонна съм да вярвам, че си е тръгнал с най-голямата ТРЪПКА, пък вече навън дали е прерастнало в любов само те могат да кажат. Това на финала, където го казва обичам те, за мен са много силни думи и прекалено рано да се кажат...разбира се в името на романтичната приказка ще го чуем. Според мен след цялото шпиониране в социалните мрежи(доста изкъсо ги следя основните персонажи) и всички намеци, постове и сторита, той е САМ. Мое мнение.

Аз съм на същото мнение, за мен лично Евгени накрая избира Валерия , но не е с нея и сватба няма, обаче нямаше как да не споделя

# 905
Аз съм на мнение, че победил ката в предаването е Валерия, а после се е сдушил с Елена.

# 906
  • Монреал
Аман от обрати! Laughing

Интересно пък Айлин и Джия къде са се виждали с Генчо. Той с Валерия нали няма право да се вижда докато не свърши предаването. С победителката де, която предполагаме, че е Валерия. Laughing Едва ли на тайните им срещи си викат Айлин и Джия, но знам ли ги. Rolling Eyes

В действителност, Джия наистина намекна, че комуникира с Евгени след предаването и каза, че бил много готин. После бързо се възпря защото нямала право в момента да обсъжда това.

# 907
Аман от обрати! Laughing

В действителност, Джия наистина намекна, че комуникира с Евгени след предаването и каза, че бил много готин. После бързо се възпря защото нямала право в момента да обсъжда това.

Единственото възможно тук ,ако това е истина и си комуникират, е да е покрай Валерия, аз друг вариянт не виждам.
Джия каза, че е обвързана, единственото нормално е за мен да комуникират, защото е гадже на много близка нейна приятелка.

# 908
  • софия
Момичета,  след всичко казано до тук ще дам моята прогноза, която е абсолютна спекулация, съшита от всичко подадено от тук.
 За мен Генчо и Вал са били двойка от преди формата. Продукцията би била доволна след миналогодишното фиаско да е сигурна, че има перфектен финал. Без опасност да се разкиснат нещата малко след излъчването. От там и сигурното заявление на Валерия за гласуването. От там и спокойствието и убедеността и че друга, освен нея няма. Изначалната химия между тях. От ден едно. И сега нормално, след като са си изиграли картите да стегнат сватбата. Така за мен всичко си идва на мястото.

# 909
Момичета,  след всичко казано до тук ще дам моята прогноза, която е абсолютна спекулация, съшита от всичко подадено от тук.
 За мен Генчо и Вал са били двойка от преди формата. Продукцията би била доволна след миналогодишното фиаско да е сигурна, че има перфектен финал. Без опасност да се разкиснат нещата малко след излъчването. От там и сигурното заявление на Валерия за гласуването. От там и спокойствието и убедеността и че друга, освен нея няма. Изначалната химия между тях. От ден едно. И сега нормално, след като са си изиграли картите да стегнат сватбата. Така за мен всичко си идва на мястото.

Много отворена ще да е била тази връзка, предвид всички нацелувани момичета. Не ми се вързва тази теория.

# 910
Аман от обрати! Laughing

Единственото възможно тук ,ако това е истина и си комуникират, е да е покрай Валерия, аз друг вариянт не виждам.
Джия каза, че е обвързана, единственото нормално е за мен да комуникират, защото е гадже на много близка нейна приятелка.
Може да има връзка и с видеоклипа към новата и песен, който предположихме по-рано, че може да има общо с Валерия и Евгени и затова да трябва да го пуснат след финала.

# 911

Първата им среща беше наиситина на хора, които не се познават още ,ако са го изиграли толкова добре и двамата са за сериозна кариера филмова.

# 912
А с Джия не си ли комуникира, понеже участва в клипа на новата и песен, вероятно с победителката? Нали са я накарали да отложи пускането за след финала на предаването. Не виждам друга причина

# 913
  • Разпиляна във въображението
Аз пък си мислих, че връзката отпреди предаването е на Елена и Евгени Simple Smile  Някак теорията от другата тема свързана със семейство, среда, място за разпускане, недостатъчно висока култура и начетеност, би се спукала, ако Евгени е с Валерия отпреди това. Просто няма как да се движат в едни и същи кръгове.

Сега по-сериозно, наистина имах подозрения за ЕЕ и продукцията играе за тях - среща, Simple Smile "играта" й с камерите или някой друг, докато го питаше дали знае какво искат жените, цялото време, което получава.

# 914
Винаги се свързва Джия с Валерия.
Но я видях да се разбира и с Елена.
Не се сърдете, че все за нея пиша. Дайте сигурен спойлер, че Елена не е в момента с него и веднага спирам. Няма да ми хареса, но приемам, че Евгени е направил своя избор.

Общи условия

Активация на акаунт