Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 187 400
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 645
Е поне от анонса е ясно, че в четвъртък е рождения ден на Елена, т.е. спокойно можем да се ориентираме за датата на снимките.

# 646
Изгледах подкаста с Камелия и ми направи впечатление, че когато Неделчо каза, че Ирина вече става по-главен персонаж и още по-потенциален победител Камелия поклати глава и каза: "Ще печелиш облозите". Това като го съпоставя и от подкаста им с Пам, която бързо се опита да смени темата, когато заговориха за Ирина като евентуален победител, ме кара да се замисля да не вземат накрая най-първите спойлери все пак да се окажат правилни.
А ако наистина Евгени се разхожда с Елена по сватбени агенции за мен това е най-сигурният спойлер, че не печели тя. Договорите им са с такива сериозни неустойки, че не ми се вярва някой да си позволи да ги наруши толкова явно и то толкова близо до края.

# 647
  • София
Накрая ще е много забавно да се окаже, че Ергени е избрал Ирина, а Елена, като добра нейна приятелка, му помага в подготовката на сватбата... като всъщност продължава да се опитва да го съблазни, защото на нея приятелки не й трябва и тя не се отказва дори след финала Joy

# 648
Изгледах подкаста с Камелия и ми направи впечатление, че когато Неделчо каза, че Ирина вече става по-главен персонаж и още по-потенциален победител Камелия поклати глава и каза: "Ще печелиш облозите". Това като го съпоставя и от подкаста им с Пам, която бързо се опита да смени темата, когато заговориха за Ирина като евентуален победител, ме кара да се замисля да не вземат накрая най-първите спойлери все пак да се окажат правилни.
А ако наистина Евгени се разхожда с Елена по сватбени агенции за мен това е най-сигурният спойлер, че не печели тя. Договорите им са с такива сериозни неустойки, че не ми се вярва някой да си позволи да ги наруши толкова явно и то толкова близо до края.
++++ Освен, ако самата Продукция не са ги накарали да отидат, за заблуда на врага респ. публиката.

# 649
  • София
Тук обсъждаме спойлъри и това са предположения на база спойлъри, които няма как да се коментират в другата тема, но могат да подскажат към коя победителка клонят нещата. Споко, не се върти всичко около (не)харесването на Елена (или Валерия). Просто опити да се разплете мистерията Joy

# 650
  • Вестерос
Влизам с топъл спойлер: моя позната е видяла Евгени и Елена в пловдивска сватбена агенция в Пловдив да си организират предстоящото събития. Знам, че това се писа вече по сайтовете, но днес ми го потвърдиха от първо лице. Може би този път не е случайно, че тръгна приказката именно от разни пловдивски сайтове.
Отделно ми се споменаваше, че Елена и Евгени са виждани заедно в един мол в Пловдив още преди предаването (тука вече не знам дали е преди излъчването или изобщо преди снимките).
Тогава всичките писаници на Камелия са, за да се объркат зрителите

# 651
Не знам, на мен ми се вижда тъпо да са се уговорили тримата да казва, че е нарцистичен.

# 652

Остават само два редовни епизода, просто няма как е да е Ирина и да са монтирали предаването така.
Според мен се опитват да разсейват нещата от очевидния избор, който прави-за мен Валерия.
За епизода утре смятам, че Елена ще спечели играта и тя е човека, който му разкрива дълбоката тайна-много ми е любопитно каква е.

# 653
Може да е дълбоката тайна, че е човек на продукцията!

# 654
  • София

Остават само два редовни епизода, просто няма как е да е Ирина и да са монтирали предаването така.
Според мен се опитват да разсейват нещата от очевидния избор, който прави-за мен Валерия.
За епизода утре смятам, че Елена ще спечели играта и тя е човека, който му разкрива дълбоката тайна-много ми е любопитно каква е.

Следейки логиката на гонене на Евгени - в момента има две фаворитки - Валерия и Елена. Едната трябва да го разочарова силно и това ще "оправдае" избора на другата. Другият вариант - да се изиграе като много разкъсан, но накрая избиращ по-силната химия/по-"задълбочената" връзка. "Разочарованията" следващите епизоди може да се окажат показателни, ако съм права.

# 655
  • Вестерос
Не знам, на мен ми се вижда тъпо да са се уговорили тримата да казва, че е нарцистичен.
И на мен, ама този уж спойлер за сватбена агенция..

# 656
Елена като логър на Биг брадър ли е човек на продукцията или Валерия, която единствена е регистрирана за гласуване в Бодрум на 2 октомври - тоест тя преди началото на снимките е била сигурна (някак), че ще е все още в Турция в средата на предаването?

По-голямата част от публиката предпочита Елена, затова се пускат кьорфишеци с нея. Победителката не е тя.

# 657

Следейки логиката на гонене на Евгени - в момента има две фаворитки - Валерия и Елена. Едната трябва да го разочарова силно и това ще "оправдае" избора на другата. Другият вариант - да се изиграе като много разкъсан, но накрая избиращ по-силната химия/по-"задълбочената" връзка. "Разочарованията" следващите епизоди може да се окажат показателни, ако съм права.

Аз все пак не забравям, че спойлерите на Бтв са малко пресилени-Боряна я бяха изкарали с нервна криза.
Кара се с него Виктория, и това е нещото ,за което съжалява и пише по постовете си, според мен.
Дамата, с тайната, както казах за мен е Елена, а човека, който заявява, че не знае дали всъщност е влюбена е или Мика или Поли.

# 658
  • Разпиляна във въображението
Елена като логър на Биг брадър ли е човек на продукцията или Валерия, която единствена е регистрирана за гласуване в Бодрум на 2 октомври - тоест тя преди началото на снимките е била сигурна (някак), че ще е все още в Турция в средата на предаването?

По-голямата част от публиката предпочита Елена, затова се пускат кьорфишеци с нея. Победителката не е тя.

След 2 октомври до 5 ноември са минали много розораздаванки, а Елена може би е с най-голямо показване и промяна.

# 659
  • Вестерос
Сигурен спойлер- в басейна е МИКА

Общи условия

Активация на акаунт